72

Анонимен

преди 7 години

Във всички свети книги писани преди хилядолетия dress code'а е този, защото средата е бъкала от ***, отровни гадини, пясък, мръсотия и слънце.Днес освен култура в + имаме и култура в -.Определено предпочитам да гледам разтуртена матрона на средна възраст в буркини на плажа, отколкото в пражки.

71

Развеселена

преди 7 години

Много други също трябва да се изселят....Като не им харесва светска държава да ходят в Турция!Нещо обаче не са се разбързали след последните събития....

70

циник

преди 7 години

В отбора са 12 момичета, за останалите 11 НИЩО, щото те не са интересни, *** за забраденато цяла статия, ми НЕ ми е интересна статията ВИ, дреме ми за САРА Незнамсикоя (от името й е видно, че не баш туркиня, а е от един друг етнос щото САРА май, май не е турско име ...) ... напишете нещо за Българчетата в отбора ...

69

Веско

преди 7 години

До Анонимен 93Изключително глупав коментар. Разликата е, че ти си разумен човек и ще запалиш свещ ако искаш. И никой няма да те заплюе, отлъчи или пребие с камъни. Докато при исляма тормоза е тотален. Идеята е пълно подчинение.

68

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че помаците са предатели. Ако си чел или гледал филма "Време разделно" се разбира през какъв ад е трябвало да минат предците на днешните помаци, за да запазят вярата си. Някой е трябвало да избират или да станат мюсюлмани или пред очите им да избият децата им. Лично аз не знам как бих постъпил в такъв случай.

67

Анонимен

преди 7 години

Да запалиш свещ в църква има друг смисъл - това е връзкатс с духовността, с божествения свят. А какъв е смисъла на кърпата? Някой по-долу обясняваше, че косите на жените излъчвали феромони и предизвиквали сексуално мъжете, та затова трябвало да са покрити. Глупости.

66

Анонимен

преди 7 години

Демокрация сме и след като спазва законите да си ходи и със балтон посред лято. Но лично за мен е някаква превземка. Кскво иска да ни каже на останалите - че са някакво по-висши същвства ли мюсюлманките? Щом е родена тук е на ясно, че никой няма да тръгне да ги изнасилва само защото са без кърпи.

65

салатит

преди 7 години

Тая не е баш правоверна - трябва да играе с бурка, ако е истинска мюсюлманка. С шалвари отдолу. Какъв е тоя разврат - с открито лице и китки.

64

Анонимен

преди 7 години

Разбира се в Германия ще им бъде по-добре. В България трудно ще живееят с изпростачените и примитивни индивиди каквито очевидно са повечето българи.

63

Анонимен

преди 7 години

Тая лигла като е толкова убедена мюсюлманка, що не отиде в някоя мюсюлманска държава и там да учи /за сметка на държавата - разбирай българите - данъкоплатци/, да спортува, пак за сметка на държавата, и да преценява на кого и кога пречи? Да позная ли? Щото там няма да и се отвори парашута. Искаш образование - плащаш си, искаш спорт - абе на жената мястото е в къщи, набързо два шамара зад врата и дотам с претенциите, ама тука нали се позволява...

62

Анонимен

преди 7 години

Подчинението положение на жената е заложено в Библията. Още с акта на създаването и от реброто адамово за да не скучае мъжът самотен в райската градина и е предопределена ролята на придатък. Навсякъде в Библията се казва, че жената е подчинена на мъжа. Не е случайно възникването на женските движения за еманципация в християнските общества където правата на жените са най-ограничени.

61

Анонимен

преди 7 години

Решението да се преселят в Германия е правилно. В Германия ще живеят добре и няма да имат проблеми както в мизерна България. А освен това българите са тесногръди и ограничени хора и момичето винаги щеше да има проблеми заради забрадката.

60

българин

преди 7 години

Радвам се че са се изселили в Германия.Там със сигурност проповядват радикален ислям.Аз не съм против забрадката и а против бурките защото скриват кой е под нея и какви са му намеренията.

59

Деси

преди 7 години

Тц. Интересно. Забелязвам, че аргументациите на мюслитата винаги почиват на крайности. "Омотан-голотии", "правоверен" срещу "наркомани". Драги братя *** помаци, светът не е черно-бял. Тесногръдието ви е меко казано обидно и за вас и за нас. И докато сестрите се правят на "благоверни" - омотани, девствени и неграмотни, то "братята", бъдещите им съпрузи се чудят къде да се напият и да свалят "нормални" жени. Моля "сестри", приберете си разгонените нерези! Досадни са! Хайде сега на минусите!

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 66Не е вярно, не може всеки да се облича както си иска. Има норми на поведение. Както в съда няма да те пуснат по джапанки и шорти, ако ще да е 50 градуса. Както си искаш само вкъщи!А с покрита коса пускат ли в съда, или е само по шорти и джапанки е забранено?

57

Анонимен

преди 7 години

На вас какво во пречи, че някоя жена не иска да се разголва и да си показва косата? Какво ви влиза това в работата.

56

Анонимен

преди 7 години

Деси, помоли баба ти(ако е жива) да ти покаже нейни снимки от младини. Дори и сега ако си християнка трябва да влизаш в божи храм забрадена. Всеки носи храма в душата си.

55

Анонимен

преди 7 години

До 66Не е вярно, не може всеки да се облича както си иска. Има норми на поведение. Както в съда няма да те пуснат по джапанки и шорти, ако ще да е 50 градуса. Както си искаш само вкъщи!

54

Анонимен

преди 7 години

До ДесиБългарските баби ходят с бикини по селата.

53

До 58

преди 7 години

Да си показваш голотиите навсякъде част от вашите правила ли е?