52

Анонимен

преди 7 години

Не в вярно, че българките са си покривали главата със забрадки - никога българката не си е покривала главата. Още хан Аспарух когато е минавал Дунава българките са танцували разголени на войниците и са си показвали дупетата.

51

Деси

преди 7 години

Много забавно. От тази статия бая *** изплува. Изведнъж се показаха мюсли тролчетата. До сега толкова много на квадратен метър не бяхме виждали. И най-вероятно пак са помаци (малкото напълно грамотни сред тях). Сред българи чужди, турците ги презират( по-долу ги имат и от ромите). Само да ви напомня, че бабите ви не са ходили омотани като мумии.

50

Анонимен

преди 7 години

Жените не разбират, че от бурката са на далавера (не хиджаб както това момиче а бурка която закрива цялато лице). Само много малка част от тях са красиви и медиите постоянно оказват психологически натиск с рекламите и моделите. Повечето жени никога няма да ги достигнат и целият им живот минава в мъки и усилия да изглеждат като тях - уви напразно, само трошат пари за козметики и процедури и дрехи. Бурката е едно практично решение.

49

До 64

преди 7 години

Правилно както си се научил ти ли?Виж си правописните грешки, па тогава запасвай пищовите на голия тумбак!

48

Лъжеш!!!

преди 7 години

До Анонимен 63Покриването на косата съществува от древност сред мъже и жени от определени географски ширини, поради специфичния климат. По-късно става отличителен белег за принадлежност към исляма и е знак за подчиненото положение на жената.

47

Анонимен

преди 7 години

България е хрисиянска държава и според християнските закони жената трябва да се разголва и да си показва ***. Който иска да живее в християнска държава трябва да спазва християнсктите правила и закони. Ако една жена откаже да яде свинско и да се разголва трябва да и се наложи административно наказание и ако упорства да се екстрадира.

46

ФЕС

преди 7 години

До Аз - Една БългаркаБихте ли ми казали - какви са ви ПРАВИЛАТА, защото в тази мутренска държава няма никакви правила!

45

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да се облича както си иска - свободна държава сме. Щом може дупето на гериникол и ученичките да си показват гащите, какъв е проблема ако някоя жена не иска да си показва косата и телесата - то честно казано за 90% от жените задължително трябва да се въведе дори бурка като се има в предвид как изглеждат, не от религиозни и от морални съображения а за защита на мъжете.

44

толерантен

преди 7 години

"Сара вече е прочела няколко пъти Корана. Преди да отиде в чужбина, идваше редовно в джамията,"..................Сара готова ли е вече да се самовзриви в името на алаакбара си.

43

АЗ

преди 7 години

До Анонимен Като е тяхна да се научат да говорят правилно БГ и да знаят ,че са Българи изповядващи Исляма, а не че са турци .

42

Анонимен

преди 7 години

Косата отделя феромони които се улавят от така наречения вомероназален орган в носа и стимулират сексуалността. Западните мъже вече са изродени от порнографията, разголените жени и това почти не им действа, сексуланите им възприятия са притъпени, затова стават хомосексуалисти и все по-малко деца правят. При мюсюлманите не е така, мъжете са норамални и покриването на главата има практическа цел. Впрочем някога когато българите също са били нормални и българките християнки са покривали главата.

41

Анонимен

преди 7 години

Само, че ти , една българко, забравяш, че тези хора не идват от СА, а си живеят тук и България е толкова твоя колкото и тяхна. Както те не ти казват как и къде да си носиш кръстчета, така и ти не им казвай как да се обличат. Ако не ти харесва границите са отворени.

40

Аз - Една Българка

преди 7 години

Защо изобщо трябва да пишете за тези забрадки и там подобни.Какво ни интересува НАС ???? Значи ние ако отидем в Арабския свят сме задължени да им спазваме правилата - няма лошо,но който иска да живее в БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПАЗВА НАШИТЕ ПРАВИЛА .Защо трябва навсякъде да ни набивате вашата религия и дрехи - като не Ви харесва айде в Арабския свят - писна ми всеки ден да ни занимават с бурки и тем подобни марш там където ще си ги носите ....

39

Деси

преди 7 години

Много интересно как женско мюсли има еврейско име Сара. И каква ли фамилия са носели семейството й преди 20г? Тия се оказаха по-набожни от ходжата. Почти век в Турция бе забранена появата в обществени институции със забрадки(преди Ердоган). И така следва да е в целия цивилизован свят. Жалко, че до сега не е получила топлинен удар! Май нашите помаци имат комплекс за малоценност и се надпреварват кой е "по-голям мюсюлманин" с другите мохамедански държави. "Нашите" са досооста "напред"! :))

38

Анонимен

преди 7 години

Всичко това с тези забрадки и бурки е нарочно и по команди.Само и само да се дразни съотвентото общество.

37

До 47

преди 7 години

Как ти се месят точно? Карат те да носиш бурка ли?

36

Анонимен

преди 7 години

Искам общество без забрадки и без бурки. Толкова. На който не му изнася да си ходи в техния си свят. Не ми трябва тяхната "култура" и обичаи. Сори. Там не ми пречат, но тука - да.

35

Анонимен

преди 7 години

По-добре забрадена по стадионите отколкото напоена с водка и онодена от екскметове по хотелите или с ексзатворници по квартирите им.

34

до 38

преди 7 години

Защото те се месят в моя и то много нагло и арогантно. Е, за това. 36 си е много прав.

33

До 41

преди 7 години

Тази е много по-интегрирана от теб. Спортува, учи не нарушава никакви закони и не ти налага собственото си мнение.