31

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБългаринът разчита на хубаво време за да се оправи и на цунами да му реши проблемите с корупцията

30

Ясно

преди 7 години

*** го боли не че Бисеров е направил престъпление, а че и той няма вила на Бяло море. :) Тогава какво да се къхърим, целта оправдава средствата.

29

строител

преди 7 години

ДПС са богати, кметове и общински съветници милионери..избирателят гладува

28

Анонимен

преди 7 години

Боли ли, боли ли, като ви вадят зъбките, тревопасни народе ????

27

Анонимен

преди 7 години

Бисеров е чист като бисерна сълзица на непорочен младенец. Както допуснахте, че може съдът да не го оправдае!!!?

26

i'm

преди 7 години

Бисеров може и да е престъпник, но когато обвинението е нескопосано, некадърно и скалъпено от милиционери глупци...То на съда, не му остава нищо друго, освен да оправдание обвиняемия! Съдията отсъжда, не обвинява!

25

Анонимен

преди 7 години

Никой съд по света нямаше да го осъди без доказателства. Швейцария отказа да даде информация за сметките му.

24

бай иван

преди 7 години

Българската съдебна система е чисто и просто ПОРНОГРАФИЯ. А всички съдии са най-нискобюджетни порно-актьори.Ако бяха се родили по на запад щяха да се снимат в порно-филми. Единственото, което могат.

23

НТ

преди 7 години

В първия момент прочетох "Христо Бисеров и фамилия УМИРАТ на Халкидики".Така се зарадвах...

22

Анонимен

преди 7 години

До посолство ШвейцарияШвейцария отказа да даде информация за сметките на Бисеров която беше поискана от съдът. Затова не можаха да го осъдят - нямаше доказателства.

21

Баровец

преди 7 години

Сега, разбрахте ли къде е Христо Бисеров? Или пак ще трябва да ви се обяснява като на хора със специални потрбности?

20

.

преди 7 години

Българското правосъдие- най-доброто правосъдие, което може да се купи с пари.Очаквам бисеров след като си почине, да осъди успешно България т.е. данъкоплатците в съда за правата на човека в Хага.Главен източник на информация за тази дописка е "възрастна комшийка, отлично запозната със случващото се". Те така се прави "Голяма журналистика"!

19

Интелектуалец

преди 7 години

Господин Христо Бисеров е голям Държавник, Българин и Патриот! Поклон пред делото му! Един ден ликът на Господин Бисеров ще краси класните стаи на Българските Училища заедно с лика на Апостола!Само ДПС! Разумът Побеждава!

18

Анонимен

преди 7 години

Този ,,човек'' открадна много пари и се беше покрил в Турция,платени журналисти пуснаха измислени снимки да заблудят разследващите и те казаха под натиск че Бисеров не се крие,но не може да бъде намерен.След като се откраднаха много милиони,и ги намушиха в швейцарски сметки ,без да жърнат и стотинка,Бисеров беше онивинен.Само и само защото,швейцарската банка отказа да отвори сметките му.Това че съдът го е оневинил,не значи че той е невинен.За такива според Апостола.......РАЗСТРЕЛ.

17

Анонимен

преди 7 години

Жив и здрав да е. На тази жалка нация, така или иначе 25 години не я интересува и няма малко достойнство и самоуважение, за да промени нещата. Поредния и не последен.

16

посолство Швейцария

преди 7 години

посолство Швейцария - официална позиция.Защо никой журналист не поиска от посланика на Швейцария интервю? Защо?Причината не е в законодателството на Швейцария. Никой от страна на българския политически елит и съдебната с-***. не пожела да подаде съдебно заявление, изискващо и отнасящо се за криминално провинение към съдебните власти в Швейцария.Всички банкови транзакции са явни и двустранни. Тоест, от една страна имаме българска банка и от друга - ШВЕЙЦАРСКА. Защо, първо не поискате информаци

15

Анонимен

преди 7 години

С клети пари далеч няма да стигне.А тоя го кълне ,цял народ.

14

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Хайде...холан,Бисерофф депесар бил.Този си е чист седесар,Сивият...кардинал на Костофф,само че като се разтури...лапаческата група на СДС,кой от където е.ДПС-то го прибраха заедно с Данчо Ментата,защото им трябваше...легитимация за пред...народа,че не са само ДЕПЕС-арите...лапачи.

13

POZNATO

преди 7 години

Още по-интересно е че Съдията оневинил Бисеров строи Хотелски Комплекс в Палма де Майорка .Истина е .Просто си разделиха парата открадната от Данъците ни и от Децата Ни .

12

До 13

преди 7 години

Абе Бисеров си е седесарски плъx, също като данчо ментата,