51

Анонимен

преди 7 години

Ако е крал достатъчно си е платил за оневиняването. Българското правосъдие да гладува ли ? В България който краде много е невинен, който краде малко е виновен че не е откраднал повече. Големия проблем на българския народ е българското правосъдие. Корумпирани съдии работят за крадени пари.

50

Анонимен

преди 7 години

а трябва тази *** да е в затвора наи малко

49

Иван

преди 7 години

Защото патриотите отидоха зад граница....

48

Сашо Апашо

преди 7 години

А комшийката знае ли къде са пъхнали резервния ключ?

47

минувач

преди 7 години

Що не го срещне някой патриот и да му нашока репата на тоя ***!

46

1

преди 7 години

До Христо- предател,христо поне е на почивка там,а за оня който спести пари,от спане по германските паркинзи,нищо не коментираш.

45

Анонимен

преди 7 години

Такива като Христо Бисеров с лопата да ги ринеш . Тях никой няма да ги осъди. По край него няколко прокурора и съдии станаха милионери . Е как мислите и кой да го осъди .

44

тръъъъъъъъътт

преди 7 години

Невинният Ицко отишъл да похарчи част от откраднатото, а вие мишоци почивайте със спестеното с мъка на нашето черноморие и ползвайте т.н олинклузив!

43

Христо- предател

преди 7 години

Казва се Христо и живее а ул. хан Омуртаг..апък е от ДПС... Да си стои в Гърция и повече никога да не се връща....,но най-добре да иде в Турция (майчината му родина).

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНямали данни от швейцарците. А защо съда не го попита да докаже произхода на тези 500000 евра.Защото Швейцария отказа да даде данни на сметката как и от къде са преведени тези пари и дали изобщо ги има. Без доказателства никой съд по света няма да го осъди.

41

Анонимен

преди 7 години

До Дали?Обвинението е скалъпено целенасочено да падне в съда. Същото такова невалидно обвинение имаше и срещу Доган за ония 2 000 000лв хонорар. Изобщо не се дължи на некадърнонст или небрежност. Дължи се на МАФИОТСКА КОРУПЦИЯ!

40

Емигранта

преди 7 години

ДОБРЕ БЕ,взе да ми писва наистина отвсичко.ПИТАМ АЗ,докога ще стоим по форумите българи от цял свят и само ще лаем?или ще се сабираме всички и ще ги колим наред или да мълчим завинаги,саааамо чешим езици а онея разграбват държавата.КВО ПРАИМ И ДОКОГА???

39

Дали?

преди 7 години

До i'm"Бисеров може и да е престъпник, но когато обвинението е нескопосано, некадърно и скалъпено от милиционери глупци...То на съда, не му остава нищо друго, освен да оправдание обвиняемия! Съдията отсъжда, не обвинява!" - да не стане като с онова момиче, което е убито на пешеходна пътека и съддите са казали, че и тя имала вина? Или с 6 годишното което се блъснало в джъпа на кмета и си разпорило черният дроб и далака?Иначе си прав, че те нашите не могат едно обвинение към "богопомазаните" д

38

Анонимен

преди 7 години

С крадените пари от тъпия БГ народ си почиват а БГ държава спи.(Луната спи)

37

Анонимен

преди 7 години

Бушон. Станал е неудобен на Доган и го "махнаха". Класика - предварително беше ясно чя няма да го осъдят.Тук е така, както се казва. Дано не за дълго, ако все още има шанс да ни дойде акъла и да спрем да гласуваме за мафиоти, мутри, олигарски пионки, бивши комунисти и милиционери от ДС.

36

Анонимен

преди 7 години

Така е- и така ше бъде,докато всичката управляваща ни след 1989г престъпна политическа па-плач не бъде изпратена на заслужена "служба" в Гуантанамо,Сибир и Белене!Кои управляват света ,включително и БГ- през гугъла:"Новый мировой беспорядок - Завтра"

35

Анонимен

преди 7 години

И после ,защо младите и умните бягали от България.

34

Анонимен

преди 7 години

мене ме тормозят за една сметка на един оператор от преди 11 години,тоя окраде къде що видя и НИКОЙ НИЩО!няма такава държава,ние сме овцете,това е..друго обяснение нямам.

33

Анонимен

преди 7 години

Всички предатели на Халкидики

32

Анонимен

преди 7 години

До i'mОбвиненията обикновенно се подготвят за да не минат в съда, след определено заплащане само да ви светна драги читатели.