137

Божидар

преди 7 години

До Анонимен 164Точно това не може да го закачиш на "реформата", същото си беше и преди това.

136

Божидар

преди 7 години

Дано адвоката и обясни кадърно как да пледира самозащита.Повече заклани *** - по-добър свят.

135

Пламен

преди 7 години

До ninaНе става ясно дали го е убила в момента на изнасилването. Само тогава може да бъде класифицирано като самозащита, за съжаление.

134

Анонимен

преди 7 години

Ето и видимите резултати от съдебните реформи на ГЕРБ - пълна липса на правосъдие и саморазправи.

133

nina

преди 7 години

Дъртият пандизчия си е получил заслуженото наказание за деянието.Момичето е действало при самозащита.Следователно е невинна.Всъщност трябва да бъде наградена,че е очистила един доказан ***.

132

бубс

преди 7 години

Абе ястребе, защо мразиш от дъното на костите си?Няма ли да простиш за травмите които са ти нанесли?То е ясно че имаш БГ ген, ама покажи го де, българите прощават, турците - не !Тия дето простят - те ще влязат в рая.(бтв, аз съм млад и ми е лесно да говоря така, теб сигурно ти е трудно)

131

Анонимен

преди 7 години

Да наградят момичето с медал !

130

Пред съда

преди 7 години

Ако бяхме народ, директно се събираме пред съда в помощ на момичето

129

Ангел

преди 7 години

Ами задържана е.Наложена мярка.Кога да са смогнали да я обвинят?Глупости- явно освен от политика и футбол в България се напълни и със специалисти по Наказателно процесуално право.....То ще се види,но и да има присъда ще е минимума и то условно.

128

Анонимен

преди 7 години

Защо някои не си зададат въпроса,каква е била ползата на обществото и държавата от дъртия пандизчийски ***?Защо си позволява да посяга на нашите деца,от къде идва самочувствието му не само да върши,а дори и да си помисли че всичко това ще му се размине?Ако момичето искаше да изкарва лесни пари,можеше да направи това по много начини,вместо да се блъска в кръчмата и то през ваканцията!Халал му е на дъртия ***!

127

До Ангел

преди 7 години

Пише че я съдят, а не че осъдена ,защо недоволстваш от заглавието тогава,май нищо не схващаш

126

Анонимен

преди 7 години

До До АнгелСхващаш ли разликата между обвинение и присъда?

125

Анонимен

преди 7 години

dobre e napravila!!!

124

До 141

преди 7 години

Може пък да е била влюбена в симпатичния старец и да го е убила от ревност

123

До Ангел

преди 7 години

Обвинена е в умишлено убийство, не можеш ли да четеш?

122

Анонимен

преди 7 години

Явно е самозащита, ама в дома на убития, в който не е отишла насила. Трудно ще и е да се обяснява.

121

Ангел

преди 7 години

Некоректно заглавие.Има убит,естествено има и разследване!Но между това да пишеш обяснения,да те обвинят,съдят и накрая- осъдят разликата е от небето до земята......Ама върви го обяснявай......Важното е народа да псува,мрази и проклина......Журналисти.....пфу!

120

Анонимен

преди 7 години

Момичето е чувало истории за този и други сводници и добавки в питиетата. Но когато на нея и се случва е бесна на цялото общество, че не я е предпазило. Била е наясно, че тези се покровителстват от ,елитните, клиенти или господари. Изпитвала е гняв към цялото общество и е взела нещата в свои ръце. Съвестта и, че този ще го причини и на други е сработила и от нейна позиция е взела решение според възможностите си. Но и признавам смелостта и саможертвата, а съдбата пази смелите.

119

me

преди 7 години

Само в България те съдят за законна самозащита. Защото на изнасилване според закона трябва да се отговори с изнасилване (за да е пропорционално). Добре го е накълцала. Хората (предимно мъже), които я обвиняват, да си представят, че някой им е е счупил двата крака и някой се опитва да ги изнасили. Така се чуства едно момиче когато се бори с мъж - дори и на 60, ако не е сакат, той е много по-силен от нея. И в такъв случай, ако не можеш да избягаш, единствената възможност е да убиеш или осакатиш.

118

бай уй

преди 7 години

А как се е озовала в дома му и какво изобщо прави там?