97

до 81.м.и

преди 7 години

Какво значи за теб възрастен мъж?????дядо ти.баша ти?а ако я е изнасилил 25-45год. Той възрастен ли е за теб,????а и кво търси 18.год. *** при дедо си???

96

Анонимен

преди 7 години

определено има пари и наркотици в цялата историяднешният тираджия убил велосипедистка и той напукан с наркотици

95

Анонимен

преди 7 години

Издържала и е психиката,вместо да се самоубие е запазила самообладание и концентрация в точният момент.

94

Анонимен

преди 7 години

Уважаема лельоОт такива като теб уредени некадърни на работа половината фирми не могат да работят нормално.Какви богатства държим ние. Всички мъже около мен работят и притежават само това, което им е заплатено.На жени като теб не им се работи искат да харчат повече отколкото получават,ами ти си с наклонности на лека жена.Нормалните жени нямат такова мислене.Да ти дам телефона на Дебелеевски, за да не фотосинтезираш?

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Има и доста по-модерни опиати но ветеринарните опиати са явно доста разпространени в България.

92

До недоразбралите

преди 7 години

,,Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея,,- Би трябвало да означава ,че изнасилвачът се е ЗАПОЗНАЛ с нея(в заведението)А не, че е осъществил полов контакт.

91

Анонимен

преди 7 години

Който се чуди как ученичка се оказва в компанията на дърт сводник да прочете за ХЛОРАЛХИДРАТ, РОХИПНОЛ.И КЕТАМИН. Да проверят приятелкката и, която я е закарала на кафе. Тя ще е партия със сводника. Това е стара схема в бг почти 95% от жените в бг са изнасилвани и нямат спомени за това или са слаби. А колко момичета ,самоубиха, защото помнеха и приказваха.Това момиче е еволюирало в тази среда и е първа капка от пороя за изнасилвачите в бг.

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 97Не всички мъже сме такива! :)))))))))Не всички жени са меркантилни!:))))))Хората (мъже и жени) трябва да осъзнаят и преодолеят личностните си разтройства и от там на сетне нещата се оправят. Само да могат да осъзнаят! Това е най-сложно а за някои невъзможно!

89

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичето, така се брани чест. Малко жени на честта останаха. Вместо да я наградят с медал ще я съдят. Защо един перверзен тип с толкова престъпления е на свобода и не ли по-добре да се въведе смъртно наказание за повече от едно, две престъпление - видно е, че панделата не му действа възпитателно!

88

футуролог

преди 7 години

всички които защитавате този извepг заслужавате един ден точно такъв да ви отпopи хастapите и на вас!

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79Психиатър е най-добре! Повечето български психолози са за съжаление невероятно плитки ***! Има и много добри ама са рядкост! Психиатърът е хем психолог, психо-терапевт и доктор!

86

Anonimen

преди 7 години

MEDAAAAAAL za tova MOMICHE

85

Анонимен

преди 7 години

Чета един роман на Стивън Кинг.Там, в САЩ някакъв се напил и изнасилил жена.После нищо не помни.Осъждат го доживот!Излиза след 35 години!

84

Анонимен

преди 7 години

отдавна нямаше изнасилване,защото жените станаха меркантилнинякой такъв като им хвърли 100 лева и дори омъжени дами забравят за изнасилването.Това доведе до такива като този да си позволяват това.Сега като заколят още 1-2 *** и вече няма да има изнасилвачи.А жените нека да правят секс по любов и с чувства, а не за пари и материални изгоди.

83

Анонимен

преди 7 години

Богдан Стоянов Динев,по прякор Фаса.Един от най-големите *** и *** не само в Ст.Загора,но и на Балканския полуостров.От тия 62г. сигурно повече от половината е прекарал в пандиза за подобни престъпления.На такива долни кучета,само подобна смърт!

82

Анонимен

преди 7 години

МНЕНИЕБих се радвал да споделиш твоите мисли след като ти самата си изнасилена, да видим дали ще си толкова толерантна. Не бивало агресия, не това не е агресия, това е справедливост. Да ликвидираш изнасилвач не е грешно, толерастята е грешна.

81

Анонимен

преди 7 години

Истинските престъпници са на свобода. Вкарват се такива, които са извърши престъпление породено от глад, самозащита и други подобни

80

челен опит

преди 7 години

В Турция се предвиждат кастрация,ако изнасилвачът е над 18 години

79

Анонимен

преди 7 години

Добре де *** илитерати, не четете ли че е била изнасилена в заведението където работи? Защо защитавате този нерез-рецидивист? Подсъзнателно май всички вие сте склонни да изнасилвате на воля, ако действието се развива във вашата къща... Анадолци.

78

Анонимен

преди 7 години

shte leji 1 g v zatvora,no nyama da turpi unijenieto cyal jivot.