76

Анонимен

преди 7 години

E vsichki znaem che turskata diplomacia e edna ot nay silnite v sveta,nito Evropa nito Amerika nito Rusia mogat bez turcite v regiona daje i evreite razbraha tova ,hitur e toya ERDOGAN

75

Анонимен

преди 7 години

абе 25 години губим от рускиа пазарбъзхода на турция е от руския пазартолкожа десетки милиарди изгубихме за да могат краварските марионетки да теглят заеми и да си пълнят гушитета внуците ви да плащаттурция без русия е един гол *** като нас

74

ей дебил

преди 7 години

До ккЗащо трябва да се води война и да се свалят самолети и да загиват хора,до кога така,тука не става въпрос за страх а за отговорност пред хората.

73

няма хлабаво

преди 7 години

В Руската преса коментиран не официални изявления на Путин че нищо няма да се промени докато Турция не затвори лагерите на терористите и не спре прехвърлянето на оръжия и хора в Сирия и че няма да разговаря с Ердоган за сега!

72

?

преди 7 години

мир е по-добре от война. Русия може и сама, свикнала е . Турция не може, винаги е била зависима и в по-далечен, и в по-близък исторически план. Но до стратегическо партньорство не вярвам да се стигне.

71

загуби

преди 7 години

До Dream TheaterКакто видях ме,милиарди долари ....

70

Анонимен

преди 7 години

Турция май клекна? Къде са сега протурските "експерти", които казваха, че Турция била "икономически тигър", а Русия "бедна и мизерстваща страна"? Как са празните турски курорти? Как са върнатите турски работници? Това беше най-скъпия самолет в света.

69

timi

преди 7 години

това се очакваше да стане нищо ново като се има предвид че русия е важен икономически пазар за турция от години това са милярди долара печалба във всички области на тяхната икономика

68

Анонимен

преди 7 години

Хахахах, айде сега рублофилчетата пак ще трябва да започнат да славят Ердогана, както преди да им думне самолета. След няколко месечно плюене, оново ще трябва да се гушкат с турците! Аххх, колко е жалка и тъжна съдбата на копейкаджията!

67

всички гледни точки

преди 7 години

До ХХХ,Нали сме в НАТО, то ще ги спре! Това важи обаче само ако руснаците решат да завземат БГ територия, както ни уверяват седер***стите, че е възможно! А пък турците ако решат да завземат БГ територия, май няма кой да ги спре в случая, че и те са и в НАТО! Затова за нас е важно руско-турските отношения да останат охладени!

66

Анонимен

преди 7 години

интереса клати феса!

65

Пабло Ескобар

преди 7 години

В дъното на всичко стои парата. Съдбата на всеки тиранин е да бъде изгонен от огън от собствената си рая. Става въпрос и двамата горгорбашии !

64

ХХХ

преди 7 години

Тия пари ще са от ЕС дето Турция ни рекетира .......Турция ако си върне сътрудничеството с Русия .....чудно ми е ако решат да преначертават границата ни кой ще ги спре ? Ние уйдисваме на всички и играем по свирката им и накрая да не се окажем сам сами !

63

Психодиспансер

преди 7 години

Както винаги се е случвало големите ще си оправят бакиите. За нас остава лошия дъх в устата и кафявото на гащите ......

62

НГГ

преди 7 години

МНОГО ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА СЛЕД ТОВА ИЗВИНЕНИЕ....ТАЯ ХИТРА, ДЪРТА ,СЪСЕДСКА, ЛИСИЦА Е РЕШИЛА ,ЧЕ ИЗВИНЕТЕ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА..............АА

61

Анонимен

преди 7 години

Могат да им свалят по един самолет само след края на летния сезон.. Само е разумно. После има три сезона да се извиняват до настъпване на лятото и пак.. Хитри са те..

60

Анонимен

преди 7 години

България отказава американо-турските простотии с псевдофлоти, които да бършат пълните *** на Ердоган. Меркел им би шамар и им каза, никакви флоти и никакви милиарди, докато не оправите бежанците. И на ербапа Ердоганчо не му остава нищо друго освен да си оправи отношенията с Русия. А Русия стои и гледа сеир общо взето.

59

пехливане

преди 7 години

Турците отново свалиха гащите! ХаХа. И после били мноо велики! ХАхаХаХАХА

58

Анонимен

преди 7 години

Турците ги ритнаха отвсякъде и сега се омилкват и подмазват... хаха... Нали Ердоганлю беше много силен...

57

Нико

преди 7 години

До 69 за кои самолети да се извинява русия по конкретно?