116

анонимен

преди 7 години

никакво доверие на фесоветв ние сме им яли ла-----та 500 години това не е стокаако имат вьзможност пак ще ударят руски самолет

115

edin

преди 7 години

Самолета бе свален защото чичо Сам излъга Ер малък че това е сирийски самолет. Ер малък имаше да си връща на Асад и избърза. Веднага след инцидента Ер малък искаше среща с Путин но не я получи. Путин отказа срещата защото знаеше че това е дело на чичо Сам и не беше готов да се конфронтира допълнително със САЩ. Чичо Сам изигра номер на Ер малък защото взе много да се заиграва с руснаците и стана непослушен. Путин използва ситуациата за да инсталира ПВО в Сирия. Големите играчи са доволни.

114

Анонимен

преди 7 години

Путин вече веднъж се хвана на приказките на тоя ****гел и се заигра с него. Ако пак се хване, ще изглежда като пълен с.м.е.ш.н.и.к. Никаква прошка не трябва да има за ***.

113

Ванга

преди 7 години

До Анонимен 149А като се събуди, беше ли потен???

112

Анонимен

преди 7 години

Американците са платили огромни пари за преврат срещу Ердоган. Ще се започне от Мйадан и ще го довърши собствената му армия. Парите вече са приведени по сметки на НПО и на висши военни в Турция! От "Братята" се очаква само момента в който ще дадат зелена светлина на операция Турция без радикален ислям

111

Ванга

преди 7 години

Ердоган не се извинявал на Москва а на роднините на летеца. Който е действал по заповед.Говорител на Анкара специално го подчерта.И предложеното обезщетени не е за самолета а за роднините на летеца.Не лъжете.Иначе няма лошо руската пропаганда да извърти смисъла на писмото за вътрешна употреба, за да може Москва да клекне с 'гордост'И турците да махнат с ръка защото и те имат интерес.

110

Боби

преди 7 години

Путин ще каже - Затвори си Южната границаЕрдоган не може щото е ОБВЪРЗАН с ИД и от там минава помощта от САЩ за силите срещу АСАД.Путин и Ердоган ще почнат КАДРИЛ дълго дълго във времето за подобряване на отношенията докато АСАД и Рашките избомбят останалите от джихадисти от границата и я затворят за постоянно.Чак след това Ердоган ако още е на власт ще му махнат всички санкции.

109

Памела

преди 7 години

По пропаднал човек от българин заслепен от американски долари няма. За пари е готов да продаде жена си децата си , морала си и собственото си достойнство. А човек без достойнство какво е ами отговора е лесен плазмодий и *** лижещ чужди ***!

108

Божо

преди 7 години

Диктаторите винаги намират начин да си уредят сметките , сега мирно, скоро немирно, въобще който си има държава , може да си я ползва за лични нужди както намери за добре :(((

107

Анонимен

преди 7 години

кво сте седнали да ги мислите бе ...ей прости хора,те вече са се помирили и скоро по черноморието нема да видите никви русна;и

106

Всичко или нищо

преди 7 години

Балканците, така разбират политиката. Свалени *** във всички посоки.

105

Анонимен

преди 7 години

Има два индивида които не подлежат на итегриране и това са талибан и туркофил.И двата индивида не се поддават на цивилизована промяна като и при двата случая се наблюдава тъпота и агресия.Ти мо говориш ,че стоките трабва да са с първо второ и трето качество така както краставиците а то ревнало ,че му се бъркат,мъчиш се да има срок на годност на продукта а то пак недоволно,толкова му е акъла ,че го лъжат ,че ще му спрат шкембето и ракията.Хора кажете как се интегрира туркофил и ром ???

104

Анонимен

преди 7 години

izvinyavai na turski e ozur dilerim

103

Анонимен

преди 7 години

Дните на султана от Босфора са броени.

102

Анонимен

преди 7 години

Ердо, какво стана бе пич? Почна да стърже корема и почна с извиненията, а? :)

101

Мемет

преди 7 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

100

Анонимен

преди 7 години

И на двете империи сме яли попарата, така че да се оправят сами и да не ни се бъркат с конските си партии !

99

Анонимен

преди 7 години

До 132Русофилската измeт постоянно лижете руските *** поради причини, незнайни и за вас самите. Но така ви е внушено и ги смятат за свой свещен дълг. Ако за миг изкарате главите си от руските ***,може би ще забележите, че Русия не може да бъде пример за нищо стойностно.

98

Анонимен

преди 7 години

До 128Газ пикае неграмотна та русофилска измeт.

97

Ф.С.В

преди 7 години

Фесовете се навеждат - но това е само коварен поклон до следващата им подмолна атака срещу християнският Свят- До преди няколко дни ТЕ обидиха дори Ватикана - а обидиш ли Ватикана обиждаш повече от Половината Свят ! Явно разбраха че са навлязли много надълбоко в блатото и отърване няма - Падишаха се наведе -за да отмине бурята --