16

Анонимен

преди 7 години

Туркя ке падне:) .Феса е готов да клекне и отвори бузки.

15

Ердоган е ПЪТНИК

преди 7 години

В Русия вече се обиждат на "турчин" и за Путин не е рентабилно да прощава на Ердоганчо Пътника. Руснаците никога не са обичали турците, но сега откровенно ги мразят.

14

Анализирай това

преди 7 години

"Преди време предупредих.."Само че... ФЕСА е подвил опашката и сега като я няма Англия в ЕС да го закриля, смирено почва да скимти :)

13

Туркия падна :)

преди 7 години

Ердоган е обречен и Путин най-вероятно ще го гони, докато турците сами не решат да обесят ислямистчето на някой мегдан. Ако Путин благоволи да го изслуша, Ердоган ще трябва да изтърпи още по-големи унижения и ще трябва да направи отстъпки за милиарди. Иначе Туркията и ислямистчето Ердоган са пътници. Никой не е успявал срещу Русия, няма и да успее. Не съм русофил, но няма как да не признаем, че са непобедими.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14В това не вярвахте само вие путинолизците, до момента на сваляне на самолета! Защото главите ви са завряни.....

11

Анонимен

преди 7 години

Не става дума за свален самолет, а за опит да се вкарат във война ''изтока'' и ''запада'', та Турция да бъде в ролята на третия печеливш и да си реши кюрдския проблем, да се поразшири и други подобни екстри. Другите тълкования на провокацията са за интелекта на баба Гицка от Горно нанадолнище.

10

Анонимен

преди 7 години

Преди време предупредих всички путинолизци, че султана и императора може да си оправят отношенията и, че всички храчки хвърлени в нета ще секнат и ако господарят ви заповяда дори ще си ги излижете обратно!

9

путин

преди 7 години

Свободен Кюрдистан и си стискаме ръцете !

8

Анонимен

преди 7 години

По принцип това е характерно за турците,когато са в глутницата и чувстват подкрепа са най-великие,но когато се почувстват изоставени,бързо подвиват опашки.

7

всички гледни точки

преди 7 години

Никакво значение няма какъв отзвук намира опровержението на говорителя на Ердоган в българските медии! Много е важно обаче да намери широк отзвук в руските медии, че руснаците принципно са си харни хора и лесно им минава гнева!

6

Ню Йорк Таймс

преди 7 години

Turkish President Apologizes for Downing of Russian Jetnytimes/aponline/2016/06/27/world/europe/ap-eu-russia-turkey.html?_r=0

5

Анонимен

преди 7 години

Турция губи милиарди, икономиката и отиде на кино само от загубата на руския пазар. Това извинение няма да върне руските и европейските туристи с магическа пръчка. НИТО ЗАГУБЕНОТО ДОВЕРИЕ. Няма да се размине само с доматите ви казаха, а сега ще берете плодовете на шовинизма турски. Още ли си мислите, как Турция ще бъде "лицето" на исляма в ООН с глас наравно с големите!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Да не приема извиненията. Руския пилот загина, ясно е че геополитически това е без значение, но все пак да държи там поднасящите извиненията в правостоящо състояния още две три години, докато накрая не паднат пълзейки в коленете му.

3

ГЛАС В ПУСТИНЯ

преди 7 години

Забравете от *** ще стане човек

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Ти турчин вероломен ли си, та си адвокат на едно откровено подло убийство в гръб? Човек в тебе няма ли? Явно не, скот си.

1

Анонимен

преди 7 години

Както винаги турция КЛЕКНА