51

Анонимен

преди 7 години

Да забраним продаването на цели краставици , защото веганите ги ползват за заместител на ***.

50

Анонимен

преди 7 години

Месоядни, запомнете следното - в очите на Създателя няма нищо лошо в стремежа към абсолютно ненасилие и уважение към всеки живот. Нещо повече - това е какво човекът трябва да прави всеки ден!

49

Анонимен

преди 7 години

За пореден път убеждавам се, че България е много модерна държава. Браво на активисти!

48

Анонимен

преди 7 години

Предлагам убийството на растение да е подсъдимо. Растенията създават кислород за да има човека какво да диша. Тея като че ли се надпреварват да докажат, че от тях по - нагли няма.

47

Тина

преди 7 години

А тези въпросните не смущават ли обществото с тези прояви и приравняват човека с животно? Нека не ядат месо и аз самата много рядко ям, просто не го обичам толкова.Ама да се опитваш да забраниш един от основните хранителни продукти от векове насам и то чрез варварски прояви е тъпо и смешно.Поредните нереализирани хорица опитващи се да блеснат с някаква кауза измислена, защото не могат с нищо друго в живота.И да се заколите насред улицата няма да ме трогнете.Смешни сте просто.

46

Поп Грую

преди 7 години

А кашкавал и сиренце може ли? Кравата остава жива след издояване, нали? Кокошката, която снася яйца също остава жива. А агънцето, чиято половина е във фризера, е от едно съседно село и със сигурност е тичало по полянката. И ко прайми ся? Тези не правиха ли същия пърформънс преди месец? Бaxти, гeйзepите веднъж в годината, тези всеки месец! Няма ли кой да ги такова тези пaчи?

45

Анонимен

преди 7 години

Има смисъл в това да избягваш месото. Фуражът пръскан с пестициди, животните-тъпкани с антибиотици и други химии, а самото месо с още повече ***. А в България си знаем, че ни пробутват от ниско качество и надолу храни. Убийството ще го оставим настрана. Проблемът на тая отрова - месо е, че е много вкусно! Кампанията на хаховците би имала повече успех, ако си бяха наели PR(пиар) или поне беше по-позитивна или поучителна.

44

верту

преди 7 години

Очаквайте следващата седмица с нетърпение протеста срещу доенето на крави и овце, исканията на организаторите е смъртна присъда срещу всяка издоена овца. Ще го караме на фотосинтеза, ако ги слушаме тия ненормалници.

43

Арсенио

преди 7 години

Как няма една ставаща веганка?!

42

бай Иван

преди 7 години

Някакви *** (едната така мякаше по тиливизура, че как не и сложиха субтитри не знам) се чудят как да блеснат пред обектива и да станат известни. А убиването на краставицата и домата не е отнемане на живот така ли? Ай сиктир, и без това примерно кравите са най големия замърсител на въздуха, що не ядата крави, за да дишат въздух с повече кислород. Егаси и зора да ми натрапват какво да ям - тоя са по нагли от гей парада

41

Анонимен

преди 7 години

На нормалните хора им излиза ечемик на окото. На веганите лимец.

40

Пуц

преди 7 години

До АнонименАко трябва да съм честен, не съм проучил нещата и се изказах от лично впечатление. Но дори и да е така, как биха могли тези вегански протести да променят навиците на хората? Ако бях веган, нямаше да правя такива безсмислени протести. Бих почнал от малкото към голямото - първо, да протестират за по-добри условия на добитъка и птицефермите. Когато има напредък, като регулация (истинска) и контрол, закони и стандарт, тогава ще се популяризира и и тяхното виждане за алтернативна диета

39

Пуц

преди 7 години

Ако стане веганска утопия, няма как да се изхрани човечеството защото няма да има достатъчно обработваема земя. То сега едвам се смогва, и поради това цъфнаха корпорации тип монсанто с ГМО храни, пък камо ли ако трябва да се изхрани 7 милиардно население с боб, ориз и пшеница. Съгласен съм, че трябва по-хуманни методи на отглеждане на *** (така и месото ще е по-качествено и полезно), но това веганство не е устойчиво за земята. Така че, ДГД!

38

мммм да

преди 7 години

въпросче....с повишена трудност !!!!ако се замислим ако например животно изяде друго животно това подсъдимо ли е ?????

37

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Аве аланкоолу. От икебаната дървесата ги боли. Хаха. Пийте само швепс хахаха. Шъ си маам и свинску и агнешко и пиленца и умрели кокошки. Хайде де. Веганите са ***. Една казарма ше ги научи да ядат всичко.

36

Az

преди 7 години

Тези явно не са от най-хуманните същества на планетата! За да защитят животните са готови да травмират всяко малко дете ,което минава наблизо и което вижда хора ,които му приличат на убити и нахвърляни по улицата ! Заслужават съд заради това! Може би тогава ще измислят някакъв умен начин на протест!

35

Канибал гиби

преди 7 години

Мммм вкусноо;))))

34

Vulpes

преди 7 години

Защо веганките като правили секс,не издавали нито звук?......-Защото немога да си признаят,че парче месо може да им донесе такова удоволствие!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Ултра веган - човек хранещ се с растения починали от естествена смърт.

32

Анонимен

преди 7 години

Да им се нахлузват усмирителните ризи и в най-близката лудница! Докога ще се дава трибуна на менталноболни? И не тези не са малцинство след мнозинството, тези са издънки на природата!