71

мадафака

преди 7 години

Веганството е по опасно от шизофренията и трябва да се лекува принудително в специализирани клиники. Същото важи и за геювщината.

70

Анонимен

преди 7 години

До 110Нещо си чел, някъде.

69

105

преди 7 години

109А знаеш ли кои хора са били канибали и кои са били изяждани? ''магьосниците'' шамана определя кой и къде е магьосника и селото отива да го убие и после изяжда по традиция. Има случай на канибализъм преди 6 години. Това се е практикувало на определени места, от определени хора и е било с религиозна цел.

68

Анонимен

преди 7 години

Навремето, когато някои хора започнали да се отказват от канибализма, отношението към тях от останалите било подобно на днешното отношение на месоядците към вегетарианците.

67

Анонимен

преди 7 години

На продуцентите на акцията им е ясно, че агресивността й има обратен ефект.Т.е. използват веганите, в наивността им, срещу тях самите.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84Миличка, растенията са толкова живи, колкото животните. Доказано е, че комуникарат, водят борба за живот, имат нервна система и усещат болка. Направи си малко проучване, има доста учени и тестове на тези теми. Вегитарианството е начин на живот, не мода на кифлите и определено този начин на живот не трябва да се натрапва на другите хора. Казвам това като вегетарианец, този протест ми напомня религия на една държава с която половин Европа води война.

65

Софиянец

преди 7 години

Вегетарианците страдат по-често от рак, астма и психични заболявания от умерените консуматори на месо. Изненадващите изводи са на австрийски учени от университета в Грац, цитирани от в. Ди Велт. Доказахме статистически, че вегетарианците в Австрия страдат по-често от посочените заболявания, обяснява д-р Наталия Буркарт.

64

Софиянец

преди 7 години

КОЙ разрешава тези гаври с хората? КОЙ се опитва да направи децата ни хомосексуални, вегани, друговерци и безмозъчни???

63

Хищник с права

преди 7 години

Искаме пържоли, не искаме трева!!!

62

:-D:-D:-D

преди 7 години

Веганите на съд! Оставиха горките агънца-багънца гладни. Изядоха им храната. Сега на багънцата им идва сами да си теглят ножа от глад.

61

Анонимен

преди 7 години

Моля . не убивайте беззащитните чушки и домати. Забранете убийството на растения

60

Анонимен

преди 7 години

човек е ял месо и се е обличал с кожи откак свят светува, сега на някой решил да променя природата....нали сме в 21ви век ... дайте да се тъпчем с хапчета

59

Анонимен

преди 7 години

Преди около 2 години взех в къщи за около 10 дена семейство вегани докато си намерят свястна квартира. В хладилника винаги имам малко българска домашна луканка и филе елена. Понеже като е горещо не ми вървят, не бях ги докосвал. А като си тръгнаха нямаше нищо. После като ги бъзикнах ме помолиха да не им пиша във фейса за това ;)))Една друга мома пък я изхващах през нощта да рови хладилника и да ръба шпек ;)))Много се смути и ме помоли да не казвам на общите ни познати. Толкова за веганите.

58

Petar, NY

преди 7 години

Само на мен ли някои от тия снимки са възбуждащи? :)

57

Анонимен

преди 7 години

Драги вегани, преминете на фотосинтеза, защото растенията също са живи и имат чувства, а освен това подяждате горките животни!

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Растенията не са живи. Животните са. Точка. Нека да не манипулираме с тези много важни неща!"Скъпи Анонимен 84, много се надявам, че изказването Ви е ирония и сърказъм по темата с хаховците, а не твърдение за истинност.

55

Пешо

преди 7 години

кво стана някой се опитва да ми отнеме пържолката и да ме остави на салатка?

54

Не разбирам

преди 7 години

Хубаво де, ама защо ги готвят с дрехите?!?

53

Пенчо

преди 7 години

Тези не бяха ли миналия месец на "Витошка"? Или са от друга конкурентна група? Трябва да се пита Фъндъкова на какви документи е разрешила пърформънса?

52

Анонимен

преди 7 години

Растенията не са живи. Животните са. Точка. Нека да не манипулираме с тези много важни неща!