111

Гай Баньо Ориджинал

преди 7 години

Направо кажете името на НПО-то и по колко дават от чужбина.Включвам се веднага че имам заеми да изплащам.

110

Vulpes

преди 7 години

ДО ВСИЧКИ ВЕГАНИ!!! ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:-ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЖИВОТНИТЕ,ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ КАТО РАЗСТЕНИЯТА! СЛЕДОВАТЕЛНО И ЯДЕНЕТО НА РАЗТЕНИЕ СИ Е КАНИБАЛСТВО САМО ПО СЕБЕ СИ,ЗАТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ФОТОСИНТЕЗИРАТЕ! ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА,ЧЕ НАСТОЯВАМ ВСИЧКИ ВЕГАНИ ДА БЪДАТ СТРОГО СЛЕДВАНИ ОТ ЗАКОНА,АКО ИЗВЪРШВАТ СЕКСУАЛНИ ДЕЯНИ,И СЕ РАЗМНОЖАВАТ ЧРЕЗ СЪВОКУПЛЕНИЕ!

109

Анонимен

преди 7 години

Защо да спираме само с подсъдимото убиство на животни. Да доведем нещата до край. Направо да въведем смъртно наказание за убийсвтото на зеленчуци и плодове.

108

Анонимен

преди 7 години

Мммм, тази на снимка 11 бих си я хапнал...:))

107

Nobody

преди 7 години

Пак да питам, на такива събития по колко върви килото?

106

Анонимен

преди 7 години

Джеймс Камерън, Дани Де Вито и Брад Пит са вегани. И те ли са нереализирани хора?

105

Анонимен

преди 7 години

Групичка хора, които не могат да се реализират в живота и се чудят как да привличат внимание върху себе си - това са тези измислени демонстранти. В крайна сметка никой не може да забрани на хората да ядат месо - това е лизен избор и никой друг не може да налага своето мнение. Тези "вегани" също убиват растения, за да ядат, така, че да не се правят на ощипани.

104

Замислен

преди 7 години

Здравейте!Пак съм аз(132).Виждам, че има нехаресвания на мнението ми.Знаем ви, кои сте! >:)

103

зорко око

преди 7 години

Добре де, като девойките са "пакетирано месо" защо са с дрехи???

102

Замислен

преди 7 години

Въпросните Никола и Йоана от статията май са се превърнали в зеленчуци и ми приличат на агенти на илюменатите и хората гущери. Имам съмнения и за връзки с масоните и почит към някои пагански богове. Към момента за култ към Дявола не мога да говоря, но при създалата се ситуация не го изключвам напълно. Вълците в гората гъби ли ядат бе хайвани? Бързо да направите комитет за защита на правата на глиганите и от сега нататък само соя за лисиците!

101

Анонимен

преди 7 години

do 128млякото е полезно само за децата. прочети за лактозата и казейна и какво прави с организма на възрастните

100

Blago

преди 7 години

Веганите слушат ли етно музика с гайди?

99

Анонимен

преди 7 години

Спаси прасе, изяж веган!

98

Някой си

преди 7 години

До Анонимен 126Ти сигурно си растение или насекомо и човешко същество не те е раждало и кърмило та отричаш млякото. Или *** не те е кърмила и си минал направо на боб и царевица.

97

Някой си

преди 7 години

Е таман ви бяхме забравили след предната ви изява пак ви видяхме и чухме. Получихте си дозата известност и сега ударете по една тройка кебапчета с гарнитура или една шкембе чорба с повече чесън (ако искате и нечесън) и до следващата простащина от вас.

96

Анонимен

преди 7 години

СЗО обяви месото за канцерогенно и вредно. Кво сте се разревали, профани? В млякото има казейн и лактоза, които са супер вредни също. За яйцата също всеки знае, че са вредни. И всеки лекар ще ви го каже.

95

Анонимен

преди 7 години

до 114Че то и вие всеядните джънкфуд мизерници ядете "децата на растенията". Компотчета, салатки с ракийка, плодови млекца, пържени картофки ... И се образовай малко, как се размножават овошките например, че си смешен. Децата на растенията били ядяли ХАХАХАХАХА

94

Анонимен

преди 7 години

Всеядните джънкфуд мизерници се загрижили за животните във фермите. Нямало било да ги има. То сега като ги има сигурно си живеят живота, а не са наврени в клетки и колени най-безмилостно.

93

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право да протестира. И Веганите ядат плодовете, а не самото растение. Освен това растенията на са разумни същества като бозайниците. Виждам, че Злобата на всеядните джънкфуд мизерници е безкрайна.

92

123456

преди 7 години

Значи месоядните /тоест ние/ гледаме животни за да ги убием и изядем а господата/госпожици/госпожи вегани, вегитарианци и нам кви си още там растителноядни. сеят растенията за да ги гледат. Ми тия растения как растат бре *** сега си турил семката и хоп с вълшебство то станалодомат, картоф и т. н. Трее си много *** че да си мислиш че растенията не са живи. Ми благодарение и на тия растения сме живи. Такава е хранителната пирамида но с тая разлика че ние хората засаждаме/отглеждаме.