291

Анонимен

преди 7 години

Братството с Русия е миналото и бъдещето на България, всички тези днешни купени смешници са преходни

290

Анонимен

преди 7 години

Наистина няма смисъл. Ние тоя флот докато го създадем Русия вече ще е история.

289

?

преди 7 години

До кога ненормалници и комплексари ще ни дават тон? Какви фронтове, какви флотове, какви пет лева? Не виждат ли, че скоро ще имаме повече бежанци от което и да е коренно население *** България, Румъния и Гърция? Никой ли не проумява, че сме буфер на Европа и с радост ще ни запалят "човеколюбците" от Брюксел и турският президент?Безумни политици!

288

Анонимен

преди 7 години

румънският *** на по-голям евроатлантик се прави от нашто пуделче роско

287

кръстоносец

преди 7 години

Съгласен съм с ББ. Не ни трябва война с никого.А на плювньо му пожелавам да види война и сам той да воюва, да види какво е. Аман от тоя бре! Добре, че никой не го взима на сериозно, че инъче лошо. Той ще избяга нейде из топлите страни, а ние тука ще му сърбаме попарата.Не сме в положение да се репчим на по-силни. Все едно муха да заплаши слон.

286

Анонимен

преди 7 години

R.I.P. Rossia.

285

Анонимен

преди 7 години

Ne ni trabva voina a ne ne mi trabva voina imam pari stroja patischta ne a imame eu pari i stroitelite strojat vibschte i jivkov taka ne govorische as as as

284

капитан Силвър

преди 7 години

Всъщност координацията между армиите и военноморските сили на черноморските страни-членки на НАТО отдавна е налице, така че създаването на някакъв "Черноморски фронт" е просто ненужна политическа декларация.

283

Искрен

преди 7 години

Че откога силната армия и гарантирането на суверинитета е война? Бойко играе и с руснаците и с американците, ама като седиш на два стола нали знаеш какво става - разцепва ти се ***. Той не иска България да е независима - продава народа си за лична облага, типичен политик, но не само Бойко е такъв, всичките са такива, затова - пряка демокрация като в Швейцария !!!

282

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 7 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ БОРИСОВ ТОЗИ ПЪТ!ПАТРИОТИТЕ СА ПРОТИВ ВОЕННИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА!ТУРИСТИЧЕСКИТЕ БОСОВЕ НЯМА ЛИ ДА РЕСПЕКТИРАТ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ВОЕННИЯ МИНИСТЪР!

281

Анонимен

преди 7 години

България няма никакъв интерес от това предложение точка

280

ан

преди 7 години

абе що не млъкне този президент,че вече не се траето е станало като говорилнядано не му обръщат внимание другитеруснаците май го пропуснаха да го коментират

279

Черно море

преди 7 години

Какво ще става в Черно море трябва да решават черноморските държави. А това сме България, Румъния, Украйна, Русия, Грузия и Турция. По посока на часовниковата стрелка, за да няма обидени.Всичко друго е външна намеса. Вярно, не е лесно, но мисля, че при малко повече разум държавните ръководители биха могли да се разберат по такъв жизненоважен въпрос и да не допускаме чужди сили във вътрешното си море. Иначе ще ни въртят на пръста си, ще ни разделят и владеят, вода ще газим, жадни ще ходим.

278

ПГ

преди 7 години

Плевнята, мале тоя ще е сбъркан, да ти затлее задкика *** *** проста, ние цялата държава сме колкото едно предградие на Москава, ако искат да ни ебнат, няма кой да ги спре... само, че много сме им потребвали с посраните потури! Бойкоо Бойкоо *** си като слива, как можа да ни го набуташ тоя бездарник за президент?!?!?

277

анонимен

преди 7 години

бьлгария винаги си е патила защото е била на грещната страна ама сега е 21 векда напуснем нато и ес тьи като до тук нямаме никаква полза с вноската която давамеще си правим магистралите и метрото и няма да се налага да правим фатални грещки

276

Анонимен

преди 7 години

Населението на Турция, Украйна, Румъния и България е колкото на Русия

275

Анонимен

преди 7 години

А дано руски войски влезнат в България както в Крим. Друго спасение няма с тия фашистко-мутренски продажници дето ни мачкат четвърт век.

274

Су 34

преди 7 години

Предлагам Плевнелиев да изпрати синовете си на фронта срещу Россия и сам той да поведе атаката в ролята си на главнокомандващ.

273

Су 34

преди 7 години

Тя и Турция изпраща черни човечета под името Джебхат Ан Нусра и заплашва Армения, Сирия, Германия, България.За разлика от Россия, която никога не е използвала ядрено оръжие САЩ го използваха и избиха милиони в Япония

272

Анонимен

преди 7 години

какво са настръхнали всички към тая русия,кой им вика дръж,щатите ли ,не се ли сещат,че като стане мазалото щатите ще се дръпнат на страна ,ще им гледат сеира и ще си продават оръжието,пък *** те марионетки ще го отнесат.Какъв интерес имат всички тея да воюват с русия,ще спечелят ли нещо,единствен печеливш ще е сащ,всички ще се изпотрепят а той ще си остане силен и ще се включи на страната на печелившия