311

КАЗА ВАНГА!!!

преди 7 години

С РУСИЯ НАПРЕД

310

плевнжо

преди 7 години

До АнонименТой ГОСПОД вече го наказа един път! Защо ли продължава да е на ТИ с ДЯВОЛА?

309

до 390

преди 7 години

не бързай с диагнозите. Америка си мълчи много кротко и гледа сеир.

308

по-полека

преди 7 години

Днес е тотално обсебен от ***.Няма смисъл от толкова напъни, защото разумните престават да го разглеждат

307

Анонимен

преди 7 години

Аахахаха общ флот на България и Румъния срещу Русия... Тея луди ли са? СРЕЩУ РУСИЯ!!!...

306

Анонимен

преди 7 години

Да поживеем, да видим.За САЩ се очертава трудно бъдеще независимо кой ще бъде новият им президент.И двамата потенциални победители дават белези на съдова деменция.Всъщност се очертава традиция за тази държава президентът им да е с Алцхаймер.

305

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ПЛЕВЕЛА СИ Е ПЛЕВЕЛ,НЕЗАВИСИМО НА КАКВА ПОЧВА Е,ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ НАЙ ПОСЛЕ МАЛКО РАЗУМ ОТ СТРАНА НА ПРИМИЕРА БОРИСОВ.ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ПО ПОВОД 1МЛД ДА РУСИЯ,ИМА ТАКЪВ ЧЛЕН ОТ НК НО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГО ИЗПЪЛНИ.

304

Bb

преди 7 години

България е най мизерната държава в ЕС ,така че тихо и скромно с голямите.

303

дядомраз

преди 7 години

Аз съм виновен! Аз и всички други наивници които избрахме Плевнелиев. Той не дойде с преврат ,а с избори и като сме го избрали такъв да се сърдим на себе си. А морска натовска база ще имаме защото американските ни "приятели" го искат. Колко жалко за България!

302

педрас

преди 7 години

Плюнчо колко ти остава от мандата бе човек? Я го карай по набързо, че румънеца ще се измуши и ще ти заеме запазеното място в лудницата, После и да се плюнчиш пред хамериканското посолство няма кой да ти помогне, И запомни преди да лаеш по руската мечка пий от розовите хапчета, дето ги даваме на коча да се успокои като се разгони

301

Анонимен

преди 7 години

От кого ще се "защитавате" бе долни ***, които ни продавате на ненаситния търбух САЩ срещу сребърници, юди! Тези пари са прокълнати, хаир да не видите, никой чаша вода да не ви даде, когато се повлечете по корем. Сегашната война не е война на куршуми. И никакви укрития от олово и каквото и да е няма да спаси ни вас, ни децата ви от радиацията. Нещастници. Да изгорите до крак!Напълно разбирам защо преди години в запасните страни пишеха и ткрещяха "Янки вън!"

300

Kosto-cz

преди 7 години

Boiko bravo,golemi ostupki napravi (aec, juzen potok, itnt.) i te sa samo glezat sas vas.Stiga vece.

299

Анонимен

преди 7 години

"Плевнелиев подкрепя идеята и решението на САЩ да пратят бойни кораби в Черно море" Този вампир трябва да бъде съден за постоянен психически тормоз над българите. А ако си мисли, че покровителите му, на които лиже ... ще го спасят когато запалят света, жестоко се лъже. "Бойните натовски кораби" да ги вкара в басейна на гръцкото си имение. И ДА НЕ ЗАИГРАВА С УКРАЙНА! ОТ ФАШИЗМА СЕ ОТЪРВАХМЕ ПРЕДИ 70 ГОДИНИ. ТУК УКРАИНСКИ ФАШИСТИ РАБОТА НЯМАТ! Да си ги хранят тъnите xoxли! За да им горят децата!

298

бойка

преди 7 години

Браво Бойко никога против Русия

297

Анонимен

преди 7 години

Прав е Бойко. Не се нуждаем от война, особенно с Русия. Плевнята да си гледа работата.

296

anonimen

преди 7 години

Аз съм клоун с вратовръзка и черен костюмвсеки ден ви разтягам локумслед локумгръбнака ми мек, а главата ми гуменамен ме благослови дори игумена. И какво че жена ми ми би ритник,аз съм президентне какъв да е,аевро атлантик!

295

anonimen

преди 7 години

развод ни дай и повече не ни мъчии с рози после ти отзад се накичи,че си наакан хич да не личи

294

Анонимен

преди 7 години

Мамалигите нещо съвсем откачиха като нашия предателски слугинаж. Ама там народа пипа яко когато някой се самозабрави.

293

Krom

преди 7 години

Браво на Господин Президента. Росене, и без това ще те запомним само със слугинажа, я се запиши доброволец във флота? Личния пример е много важен. Бегай на дъртата фрегата преди да е потънала. Нека кажа, че в такива инициативи участват тези дето имат флот/армия и т.н. В този случай, ние сме това, което наричат парлама - т.е. играем за масовка. Едва ли някой вярва, че двете ни пробити корита ще трогнат някой, но ще бъдем употребени в чужда инициатива, разбира се. Типично.

292

Анонимен

преди 7 години

Такива подмолни инициативи нямат никакъв практически военен смисъл, защото сега нито Русия има желание да напада НАТО, нито обратното. Целта на ГолемитеЯстреби е по-скоро продължителна психологическа обработка на населението на пацифистка Европа с цел да се милитаризира съзнанието му до състояние в което да приема и военни варианти на политиката, които сега тотално неприемливи за обществото. И когато войната стане приемлив вариант - ще ни я поднесат. Недопустимо!