11

БАЧКАТОР

преди 7 години

Пишман президенте, има ли още вечери ифтар с оджите? Без журналисти, тъй на закритичко на дискретно. Какво правихте толкоз тайно?

10

e

преди 7 години

Да не ми го правят номера с доброто и лошото ченге, от една дупка идват !

9

До Сиднито:

преди 7 години

Ти докога мислиш, че ще издържи една територия богата на природни изкопаеми, между които и злато, почти незаселена когато около този голям остров има три (3) държави с население над и около 1 милиард всяка - Китай, Индия и Индонезия. Не са рекли, не са ви сдъвкали. Обзалагам се, че до 30 години Австралия ще бъде провинция на Китай или индийски щат.

8

<>

преди 7 години

Роси така са е огънал, че ми съ виждат слифиците

7

за 3

преди 7 години

Да влиза който иска ще фащаме горите, правили сме го много пъти и пак ще го направим, накрая руснаците пак ще ни освободят и Белене отново ще заработи.

6

se

преди 7 години

ЕДИНСТВЕНОТО нещо за което уважавам премиера е отношението му към въздържане на резки изказвания и решения срещу Русия !Докато президента е краен и това е пагубно за отношенията ни с тази страна.

5

Анонимен

преди 7 години

За пореден път Борисов доказа , че е най- добрия държавник , който сме имали. Браво и имате още няколко мандата от народа .

4

БАЧКАТОР

преди 7 години

Този Плевнелиев е като умираща змия . Усеща края и хапе.

3

WTF

преди 7 години

Харесвах наистина Плевнелиев, гласувах за него. Тук не само ме изгуби, но дори смятам, че започва да става тотално неадекватен. Хора, вразумете се, ние нямаме самолет, войни ще водим. САЩ искат война, защото на това се крепи икономиката им. И тъй като балканските политици са лесно подкупни, ни дърпат конците и ни бутат към пропастта. Да си водят война с Мексико или Канада.

2

Анонимен

преди 7 години

В момента се готви анексиране на 2/3 от българските територии от Ердоган и Турция. Партията ДОСТ бе организирана точно с тази цел - създаване на конфликт между българи и мюсюлмани у нас и навлизане на турската армия тук.Румъния иска да анексира Молдова.Това е.

1

ами

преди 7 години

Браво президенте.....заедно с Турция срещу Русия......