57

слънце наше

преди 7 години

защо вярвате на журналистите ,че целта била 10 млн лв.?Боко ви казва "Местата за паркиране са ограничени очаквайте нови престрелки"И най важната новина за деня е състоянието на Митьо.Цялото правителство се моли за него..Патриарха ще организира молебен със заря.Вътрешният министър ще отиде и ще рапортува че се е справила с трафика .-Всяка лимузина с вход-данъчна проверка..Туристите щастливи-и почерпили опит как се паркира в курорт.Оптимизъм другари .Имаме премиер които е взел нещата в свои ръце

56

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Който не е имал насреща Митьо Очите,не знае какъв опасен противник е той!

55

abe

преди 7 години

До гербист-столичанСтига сте ни занимавали с хора, които отровиха държавата и живота на българите. Ако е някой честен и работлив, но неудобен на хора като този едва ли някой ще се занимава толкова с него. Какво ли не правят лесните паре, правят хората на ск.о.то.ве.

54

гербист-столичан

преди 7 години

Колкото до Митьо Очите, не знам защо още го мъчат да го лекуват в провинцията. Може би е в състояние да не може да се транспортира, но беше добре да го преместят веднага в правителствената болница, или във военната академия, защото в провинцията едва ли ще могат да го лекуват подходящо.

53

abe

преди 7 години

До гербист-столичанОткъде накъде на този ще му даддат цялата начлична кръв на Бургас, а обикновените хора е трябва да си плащат и да чакат за здраве! Какво като има пари, колко майки е разплакал, ами и сега - такива грижи з анего- все едно в най-важния в държавата. Аман от такива важници!

52

Анонимен

преди 7 години

Скарали са се за пейката пред блока.

51

do 63

преди 7 години

До демократСтига оправдания! Все някой ни е крив. Та не можем даже управляващи да изберем, та я докарахме 26 години да се сменят ту бивша народна милиция, ту бивши комунисти, а цялата икономика с еуправлява от приватизатори, а дългът ни расте , расте. Все някой друг ни е крив, защото ние му позволяваме. Стига вече. Всеки е ОТГОВОРЕН за себе си. Не разбирам какво ни занимват с някакъв бандит? Имал пари, ами да има, да не са спечелени с нещо хубаво. Цялата икономика ни е такава-като бизнесътим

50

Пипи

преди 7 години

Сводката за състоянието на бандита ми прилича едно време на сведенията всяка сутрин за Тито, като беше на смъртния си одър.

49

Анонимен

преди 7 години

До безНай-добре да си ходят и двамата. На момента!

48

без

преди 7 години

Омръзна ми - тия пантофи в парламента да разрешат продажбата на оръжие и да се свършва. 10 ***, дето не могат и да четат..... И аз мога да стрелям. И или Бъчварова да си ходи или Борисов.

47

гербист-столичан

преди 7 години

Нека да не обръщаме внимание на подобни махленски свади. Такива неща винаги е имало, и пак ще ги има. Затова е добре хората да имат уважение и да не се случват такива неща. Като ти кажат нещо, човек трябва да слуша и да изпълнява, а не като тези с ресторанта и хотела да събират незаконни бригади с незаконно оръжие да се опитват да се защитават.Всяко чудо, ден до пладне. Нека да си гледаме сезона.

46

Чоко

преди 7 години

Тоя мито очите от утре ще е със прякора митьо найлоновия пикоч . Явно яко се е надсмъркал с бяло , обаче сега като почне да пуска и ще ритне камбаната на секундата, рахит кефа един *** *** по-малко

45

демократ

преди 7 години

до 50 Съгласен съм. Но...защо Запада се целува с Боко, Защо САЩ награждават Цв.Цв....Явно техните интереси са да бъдат тези бандюги на власт. Така де факто Запада, подкрепя тежненията на носталгичния електорат към БСП и Путинска Русия. Кога Запада ще осъзнае, че подкрепата за Боко е подкрепа за мафията, БСП и Путин. Защото демокрацията няма алтернатива, но тя е несъвместима с Боко, БСП и Путин. И тези западни посланници, какво докдават на совите правителства---че българина обича Боко? Дали?

44

странно

преди 7 години

Как е възможно един доказан престъпник да е на свобода??? Рекетира и заплашва , наркотици, участва в убийства и не го пипат с пръст!!! Но никой не стои зад него!? Просто "махленска свада"?

43

Анонимен

преди 7 години

Малък битов инцидент, кво толкова, нищо съществено, нищо важно...

42

s

преди 7 години

Абе да! Милионен бизнес. Дрън-дрън, че пляс. Бързо забравихте, че Той каза най-обикновена улична свада, скандалче мижаво. Все пак Неговата дума е закон.

41

Лъжци

преди 7 години

бат Бойко каза, че е битов инцидент... как не ви е срам...

40

Анонимен

преди 7 години

Тез таксита да не са някакви космически совалки - разкарват туристите до Съннито и обратно до Бийча . Аве тъпомутряги неможахте ли да измислите нещо по смислено, като например :Готвения зет се правил на тежък, но като изял два шамара и полетял с вуздуха и разбрал че не е , дошло и татенцето още по тежък и сега витае някъде из небесните тунели с охраната му и скоро ще пият по една ракийка, ако се сети някой за тях ,някъде от Скай Бийча

39

ОПАА

преди 7 години

Пипалата на параноика - футболист ги стигнаха. Висаджиите не останаха, 137 поръчкови убийства неразкрити, защо ли е така? Вече сме в еднолично управление на един алчен параноик който иска да векува във властта. Кой ли е следващия или следващите?

38

ДАА

преди 7 години

НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР