157

Анонимен

преди 7 години

ех дя бяхме в комунизма...всичките "бизнеси" на курортите ги взимам (нали ко бях държавен...) и ги правя държавни и който се опълчи .. куршума и нито дума! да видим как ще изкачат нарко босове и смешници с пищачета...

156

Копърка

преди 7 години

Брях, егати бизнеса :)1000 копърки да има на Сънито, това са по 10 000 лева на калпак за шофьорите. А да остане и за мутрите???? Абе, що ни занимавате с глупости????

155

Анонимен

преди 7 години

И какво ще стане сега с аверите на царя Тиква

154

Анонимен

преди 7 години

АЗ СЕ НАДЯВАМ ДА ЗАЛОВЯТ РЕКЕТЬОРИТЕ КОИТО СА ОТИШЛИ ДА УБИВАТ С БРАДВИ И БУХАЛКИ АМА НАДА ЛИ

153

Кратун

преди 7 години

Надявам се този да не оживее и други като него да го последват.

152

Кратун

преди 7 години

Нямало чадър ли? От София му пращат доктори да го спасяват, като че ли е национален герой. Истината е, че такива като Очите са лявата ръка на хората във властта и им служат да контролират бизнеси, от които в нормалния свят се срамуват. Дясната е полицията.

151

Анонимен

преди 7 години

Вярно ли? Нали беше битов инцидент?

150

Capo di tutti capi

преди 7 години

Дори в държава като България, държавния апарат е 1000000000 пъти по-силен от разни смешници Очи, Носове и Г.зове. Ако няма чадър над някой такъв селски тарикат, той няма как да изкара и 5 минути на свобода. Е, да, ама в България чадър има и то от най-високото място. В България не трябва да има Премиер, а Capo di tutti capi. Вижте ранни снимки на Бочко, как се е филмирал с черния кожен шлифер, шапката Борсалино и пищова в гащите...банкянска му работа.

149

Боко Рапоне Борисоне

преди 7 години

Глупости, това си е битова драма за паркомясто. При ГЕРБ престъпност няма. И чадър над наркобосовете няма.

148

РВ

преди 7 години

Абе кви бизнеси кви 5 лв... Всичко е заради наркоместа...ъъъъъ паркоместа исках да кажа.

147

Анонимен

преди 7 години

"Заради бизнес за 10 милиона лева е станала престрелката ..."---Нали беше за паркомясто? Егати и паркомястото - 10 милиона ...Или беше нещо семейна свада, така каза Банкянският.

146

Анонимен

преди 7 години

До НИЕзнаят на кой да се отчитат и получават държавна протекция или ненамеса,това е отговора,не зная друг възможен

145

Анонимен

преди 7 години

Или аз нещо съм се чалнал или квадратния метър в Облачака е около 5 000 000? еврака. Я да си стоя аз на Малдивити , тоз облачак много скъпичък за мен :)

144

НИЕ

преди 7 години

Никоя престъпна групировка не може да се опре на държавната машина,която може да я смачка за нула време,ако иска-полиция, жандармерия,ГДБОП,данъчни,че и армия!Не ни баламосвайте!Хората подозират,че и те са "вътре"!?Някакви си бандити с по10-тина гардове разиграват държавата години наред!?Какво е това!?Корупция!

143

Анонимен

преди 7 години

МВР издирва дадените лица за да ги покани на служба в полицията ,защото тези които са напукали - Саурон всевиждащото око и сие амгъловци :),същите ги тъпчат с бира и кечабчета по цял ден да си затварят очите и... от големия шкембалак не могат да си извадят пищовите и да арестуват някой по келпав фен на Саурон . Бат Лукче да им даде медали и по един калашник и да пукат всичко що е изпило по 150 кг. анаболи и се мисли за Батман и Супермен. Така се отстрелва дивеч, жалко че шишовете са по-малко. В целия свят се знае, че Слънчев Бряг - не е толкова слънчев и че е най-голямата морга на болести за

142

Мунчо

преди 7 години

Време е англичаните да участват в "Риалити - Този Див, Див, Изток!" в "най-правовата" държава на ЕС ! Със сигурност ще си го спомнят до края на живата! Представяте ли си с какви титанични усилия Бат ви Бойко е организирал туй шоу! На тоз територия нищо не се случва без негово разрешение....

141

младен

преди 7 години

"Те не искаха да ги сплашат, а да ги убият. Биячите се разбягаха на няколко страни, а стрелците ги гонеха и гърмяха по тяхЕ те така трябва с абсолютно всички мутри и пишман мутри. Засичаш някой без да искаш излизат ти някакви натопорчени примата и директно ги запукваш. Е само така ще се оправиме. Държава няма.

140

младен

преди 7 години

"Престрелката в Слънчев бряг - заради бизнес за 10 млн. лв."Лъжете! Най безсрамно лъжете. Вожда, бащицата на народа каза че било обикновенна махленска свада.А и да не забравя...втора световна война не е имало. Сбрали се били няколко дружинки от различни държави и са се попукали малко ;)

139

Анонимен

преди 7 години

Чужденците няма да стъпят на Слънчев Бряг !

138

Анонимен

преди 7 години

Ко стана а такситатата носят *** и кокаин на адрес ми се струва .Тази таксиметрова компания са сутениорите бе ***.10 милиона от таксита и 200 от наркотици и проституция .