77

Анонимен

преди 7 години

Мутренски престрелки в началото на сезона и то в най-известния курорт...? Евала Бъчварова?

76

до 91

преди 7 години

Да, каза го. Ама не каза, че този уж дето им бил близък и после самоубит при странни обстоятелства, че агент под прикрите в ГДБОП. Това пропусна. Наистина много неща започват да смушават. И този дълг? Ни изтеглиха 16 милиарда, а след нещо през три месеца по милиард. Абе кой ще ги връща? За какво работим? Да плащаме масрафите на хора, дето приватизираха държавата ли и нпарвиха жиота ни НЕПОНОСИМ.

75

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа .... аз пък се притеснявам за очите му !? Да не вземат сега ония докторите да объркат нещо и да му ги направят като на Самуил да святкат ? А и като знам нашите доктори ... като нищо ще го направят !

74

Блъско

преди 7 години

Лично нашия Баща ББ е ходил заедно с Бъчварова да даряват кръв снощи.След този битов скандал.Няма такава пародия на управление на държава и то 20 години подред

73

Nobody

преди 7 години

Най-големият герой в тази ситуация ще е този, който му изключи системите.

72

Ники гербиста

преди 7 години

Има ли подобрение на състоянието на Митьо Очите? Защотази сутрин и дума не се казва как е и се мълчи по въпроса? Нека полицията да си свърши работата и да залови хората които са стреляли по него, а лекарите да впрегнат целия наличен ресурс и да се постараят да го излекуват. Ако трябва нека да командироват цяло отделение лекари от медицинската за да го лекува, ако трябва и здравния министър да пратят, такак както пратиха вътрешния да оправи проблема със стрелците от онова заведение.

71

:)

преди 7 години

В изключително критично състояние? Има ли различни степени на критично състояние?Ало, автора? Земята вика автора, добре ли сте с главата?

70

Иван

преди 7 години

Чакайте,БЕ.За какво се говори тук?Бойко Борисов КАЗА---"--НЯКАКВА БИТОВА СВАДА"-вие тука приказвате за Бизнес,някакви си 10милиона.Няма такова нещо.Всичко е нормално.Нормална Държава сме.Не се притеснявайте.Полицията се е намесила на време,положението е О.К.

69

изцепка

преди 7 години

До Браво!Този все се изцепва. Помниш ли как се изцепи за Мирослава, като каза, че близки са я убили, сега махленска свада. Този вече започва да ми става съмнителен. И Мишо Бирата как си отиде. Абе много работи с енавръзват. Смо никой не шуми за дългът, дето през три месаца се тегкят милиарди.

68

Анонимен

преди 7 години

Забелязвам че Боко днес го няма ? И се питам - дали пък не е отишъд кръв да дарява на братлето си ? Все пак от една кръвна група са .....

67

Браво!

преди 7 години

Лекуващите го лекари през час звънят на здравният министър да докладват състоянието му. Преляха му всичката налична кръв в Бургас. Лично вътрешната министърка дойде в Бургас да ръководи операцията по залавянето на враговете и конкурентите му. От два дни цялата държавна машина е впрегната да помага с каквото може. Наше момче е, Баце няма да го остави в беда.

66

до 84

преди 7 години

До ганьоАз и друго помня: как ни убеждаваше ЛИЧНО БОРИСОВ, че близки на Мирослава от Пверник са я убили. Разбираш ли той, премиерът ни убеждаваше. Поразрови се в нета! И после каката ходи при него и настъпи затишие. Единствено Костов каза от трибуната на НС, че момичето е чуло нещо в залата, ама кой ти слуша. Факти само.

65

Жоро с моторо

преди 7 години

Не разбирам методиката на българското здравеопазване... Ходих да давам кръв за на приятел баба му, понеже се налагаше операция и трябваше една банка кръв група А+. И не искаха да я пипнат докато не се дари кръв на нейно име. А за тоя тумбак се източи половината Кръвна банка на България, все едно е Папата... Колко хора е отровил и отрепал тоя, само той си знае. НЕ се говори така, но му е време да се срещне със Св. Петър.

64

Анонимен

преди 7 години

Абе какви 10 млн. бе ? Бойко нали ви каза - битов скандал ! Стига вече !

63

до 80

преди 7 години

До до 69Прав си, само че и друго разбери: като ходиш при някой на гости, как да те посрещнат. Този все си прави пиар. Приеми това за пиар. Да, добре беше да ни подкрепят, но на кой му дреме - просто не се бъркат в държавата ни. А Бойко се държи като техен приятел и им се подмазва. Всеки иска да има удобен човек. Ние сме си го избрали, пък те сега ще стават лоши, та ще го гонят. Всеки си гледа интереса, ама и ние да си гледаме нашия. Никой няма да ти даде нещо насила, ако не си го поискаш.

62

ганьо

преди 7 години

за наркотици става въпрос, не е махленски бой за паркоместа

61

до стария несебър

преди 7 години

Бил е опасен, вече не е! Божо - бога го прибра

60

Дрико яхатана

преди 7 години

Каква е сутрешната сводка за състоянието на Митьо Очите? Има ли подобрение и светлина в тунела да се оправи скоро? Тази сутрин нищо не се спомена по новините и хората се притесняват. Дано да дойдат по-добри лекари, ако трябва правителството да поръча и чужди специалисти да помогнат при лечението.

59

sram

преди 7 години

Нямате ли срам с тези новини, два дена всички медии бълват само за това новини. На този бизнесът му е съсипал толкова човешки съдби, а те взели да ни информират за състоянието му. Ако някое дете или възрастен се нуждае от кръе в Бургас едва ли ше има, пак заради този. И защо? Защото ги е страх да не умре? А обикновените българи, дето ги обраха такива като този и не дават да имат нормален бизнес-те не са хора. Стига с те ни занимавали с рушителите на живота ни. Дано да се оправи,но....за нас....

58

до 69

преди 7 години

И това го има--все някой друг ни е крив...но, като не можем да свалим една диктатура, поради народопримиренчеството, простотията ни, ниския интелект и култура, поне не трябва ли Запада да ни помогне..а той--награждава бандитите и те казват---ако бях лош щяха ли да ме награждават и целуват в устата...като Брежнев и Тошо--има ли разлика?