7

Нещата от живота

преди 8 години

Куче със стопани се държи в къща с синджир!!!! Пускате ги да обикалят по дворовете на хората!!! Тия котки миналата година ми изядоха 18 зайчета... Е писна ми... Пуснати не ги хранят трепам на ред... Куче (пит бул) на комшията (25 годишен лай...р) предупредих го да го върже но той го отвързал и ми уби ловното куче вързано в моя двор... Излезнах с ловната пушка и му е...х майката с 6\0... Любител съм на Животните... Но "Стопани" грижете се за тях и ги връзвайте.... Защо ме не глобиха? Нпо-та съд?

6

!

преди 8 години

Ако някой застреля кучето ми или котката ми ще му извадя очите и ще го накарам да си ги изяде, ако ще после и господ и сатаната да ме съдят заедно!

5

Анонимен

преди 8 години

Това куче е било по-полезно от шарматния миризлив ***, който го е застрелял. Кучето поне е имало работа и специална квалификация, а човекът, който го е гръмнал, е бил безполезен тъпоумен безделник. Когато фактологията е такава, би следвало да се изпълнява смъртно наказание за човека, а не да му се налага глоба. Безполезен ***, дано го застигне същата съдба като кучето.

4

Анонимен

преди 8 години

Нали се полагаше затвор за такова деяние,или нещо аз не съм в час.

3

будало

преди 8 години

До ODESSAняма глоба , ти започваш да глобяваш .

2

ODESSA

преди 8 години

Колко ще е глобата ако се влезе у парламенто със две сумки пълнители и два калашника като загрее цефта?

1

Анонимен

преди 8 години

Ако пуснат без повод куче нахапе дете - няма последствия. Ако куче убие човек - пак няма последствия за собственика. Но ако някой убие пуснато на свобода куче което застрашава живота на децата на улицата - тогава е престъпник и трябва да бъде наказан. Защо не бъде наказан собственика на кучето пуснал го да се разхожда без повод и наморник?