27

Американ

преди 8 години

Кога най-после в Блгрст***н ще се почне да се прилага законът псетата да са на каишка!? Тогава няма да има убити такива. Тази присъда е гадно лицемерна. Както и много други неща в страната.

26

Шаран БГ

преди 8 години

След като е застрелял свободно скитащо куче / АКО ЩЕ ДА Е ОБУЧЕНО ДА ДИРИ ДОРИ ЖЪЛТИЦИ/ , човекът трябва да получи обезщетение: за загубено време, за психически стрес, за джепане,за шомпол на пушката,за *** за протриване на цевта!!!Освен това Президентът на РБ трябва да го награди пред същите тези деца, пред които го е прострелял това псе, за опазване на природата, хората и населеното място от носители на зарази и тении!! Ако пък гръмне стопанина на кучето най-много да получи условна, нали ?

25

анонимен !!

преди 8 години

Ако има деца и убият едното му дете , този престъпник ще иска убиеца да лежи до живот , а сега нека той да лежи до живот.Какво му е направило едно невинно същество.Такива ако мога да ги нарека хора заслужават да лежат в затвор до живот , а другото решение е да го убият пред всички хора и той да умира мъчително , както кучето :(

24

Анонимен

преди 8 години

Сигурен ли си че искаш да тръгнеш по тоя път да съдиш за стойността на живота по полезността му за обществото?Помисли хубаво накъде води - евгеника, евтаназия на инвалиди, старци и други хора които са бреме на обществото, аборти, насилствена стерелизация така нататък. Не одобрявам насилието върху животните и според мен говори за психически пролбем у човека ако го върши за удоволствие.Но приказки като на този преди мен който иска да умрат блзките на човека убил кучето са първосигнални реакции.

23

Анонимен

преди 8 години

Кажете ми къде живее този ***. Ще го намеря и ще му се при иска никога да не е стрелял. От всичко на света най-много мразя насилието над животни, особено кучета. Дано застрелят така тези, които най-много обича.

22

до 26

преди 8 години

Не мисля, че едното винаги е по-ценно от другото, но когато дадено животно има много повече достойнства от даден човек - да. В този случай имаме животно, което е допринесло чрез работата си много повече за обществото, отколкото индивида, който го е убил.

21

ес

преди 8 години

Ако човек убие куче - глоба 1500 лв.Ако куче убие човек - награда.Изводът е - живеем в кучешка държава с кучешсо управление.

20

Анонимен

преди 8 години

Ако мислиш че живота на едно животно е по-ценен от живота на човек или че има прекалено много хора на планетата, започни със себе си.Замисли се само колко много червей ще нахраниш!

19

Анонимен

преди 8 години

Хора на планетата има твърде много, но останалите видове страдат от това. Логично е да има смъртно наказание за убийството на животно - животът на убиеца не е чак толкова ценен, а и не трябва да му се позволява да създава поколение от уродчета като себе си.

18

Анонимен

преди 8 години

Кажи ми каква е разликата точно според теб, освен че ни е в културата да ядем прасета и да гледаме кучета като домашни любимци.Защото прасетата не са по-глупави от кучетата, и някои хора ги гледат за домашни любимци.Мислиш ли че и на тях не им се живее, или че и те не се привързват към теб като ги гледаш?

17

Анонимен

преди 8 години

Ако не правиш разлика между куче и животно за храна, значи нямаш нищо в главата!

16

Ганьо

преди 8 години

Аз блъснах човек на пешеходната пътека и се отървах с по малко.

15

Анонимен

преди 8 години

Това което е направил тоя човек е антисоциална проява и глобата е най-разумното решение, за собственика една глоба също, къде е тръгнал с кучето без каиш?А тук някакви ненормалници искат смъртно наказание или затвор за убийството на куче... Аз поне не се преструвам, че ми пука чак толкова за животните, нямам проблем да убивам и ям прасета и ярета.Не забравяйте да хапнете малко месце и спете добре тая вечер лицемери.

14

Дамян

преди 8 години

В момента на пазара има пневматични пушки които могат да убият човек и са на свободна продажба. Трябва само купувача да има 18 навършени години и около 3000 лв. За тия пари ще си вземе пневматична пушка снайпер калибър 9 mm а ако има повече пари може и 12.7mm. Къде е държавата тука? Кучето е убито с калибър 4.5mm най малък и евтин на пазара! Значи тези които имат пари са още по опасни.Пневматиките за разлика от газовите оръжия са смъртоносни!

13

до 12

преди 8 години

каква асоциалност те гони, ***? какви деца са нападани в този случай? тъпир. именно на ограничените *** като теб трябва да им се ограничат възможностите да се размножават. обзалагам се, че и ти си по-безполезен от това куче, което поне е могло да намира трюфели.

12

ODESSA

преди 8 години

Не щеш да те съдят сивите ангели. Тия които не вярват нито във дявола нито във господа а? Директно мастията залята със бензин, запалена във помещение от където не може да избяга. Кучккарите сте абсолютни ***. Вълкът е гордо животно. Кучето е *** предал себе си.

11

Бай Иван

преди 8 години

Админе недей да криеш грозната истина в коментара ми брат

10

Тялото

преди 8 години

Като няма последствия всеки прави каквото си иска. Психологическата травма н адетето и на собственика няма значение. Няма държава на запад където такава постъпка няма да бъде наказана със затвор.

9

ХХХ

преди 8 години

До ! Ако не си събираш ла.йната на кучето преди да го застрелям ще те накарам да ги изядеш.

8

Анонимен

преди 8 години

Много искам на 7 и 9 номер някой разярен пес да им нахапе децата и тях самите и после пак да мразят хората обичайки животните. Ааа, забравих. Те мразят хората. Те не могат да имат деца защото децата са хора - а те ги мразят. Май му се викаше асоциалност. Вид психическо разстройство.