116

Ножа е до кокала

преди 8 години

Има едно нещо по-вредно от ИДИЛ и то се казва Меркел. Тая вещица е виновна за смъртта на стотиците невинни европейци, чиито роднини, близки и приятели никога повече няма да са толерантни и гостоприемни за варварската ислямизирана ***.

115

ПравославенРодолюбец

преди 8 години

Жалки юдео-масонски нещастници! Бог да ви е на помощ!

114

Овчар

преди 8 години

Никой не задава въпроса, как при тези драконовски мерки по аерогарите, точно там биват заложени експлозиви. Операция Гладио отново действа с пълна сила.

113

Прецедент

преди 8 години

Идеологията на тероризма може да бъде победена с толерантност!Прочети още на: dn.es.bg/world/2015/11/14/ideologiiata-na-terorizma-moje-da-byde-pobedena-s-tolerantnost.283245Без коментар

112

Ала_Бала

преди 8 години

Нищо не остава на горката Европа. Хиляди благодарности на Чичо Сам, който е първопричината на тези беди!

111

мъка

преди 8 години

дааа , това е най-зловещата религия на нашето съвремие

110

Ми

преди 8 години

Какво друго да стане? Те извикаха на Европата "Горе ръцете!", тя чу "Долу гащите!"Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно.

109

Анонимен

преди 8 години

Не е точно сърцето, защото това сърце е свързано със *** който целувате всеки ден!

108

Къде?

преди 8 години

До Анонимен 124Ще ги изгонят къде? Ако никоя страна не ги припознае като свои, а Източна Европа успее да се опази, остава да ги пуснат обратно на лодки в морето.

107

Толераст

преди 8 години

Е, и? Това е съжителство. Присъствие.

106

Варна

преди 8 години

Това е много жалък акт,но.....защо не се разпространяваше информация от стотиците хиляди невинни избити хора в Сирия,Ирак,Либия,Судан????Там минаваха Американски както и Белгиийски и Френски самолети и хвърляха бомби в жилищни квартали,умираха хиляди деца.Защо никой не си сложи знамето на тези страни във Фейса и не написа:аз съм Ирак,или аз съм Либия?Всички политици са лицемери и убийци

105

Станка Пердю

преди 8 години

Добре, че сме не в сърцето, а откъм *** на Европа.

104

Анонимен

преди 8 години

Ако в България има атентати, според мен ще са на годишнина от баташкото клане( БатаКлан) - да, това е широк диапазон от дати. Но според мен по-скоро няма да стане - на Европа им е през... за нас. По-разумно е тук ислямът политическини икономически да завладява... Това работи и терористите едва ли ще си атакуват успешните проекти. Евентуално може последно за затвърждаване на нова европейска диктатура, уж са мюсюлманите, като false flag.

103

Анонимен

преди 8 години

ИГ взяло на себя ответственность за теракты в Брюсселе. Те кто Россию обвиняют тут это обычные мрази,которые просто хотят поссорить славян. Прихвостни Вашингтона .. которые ИГИЛ поддерживают (умеренная оппозиция б л я д ь)

102

до западналеврогеец

преди 8 години

Вземи спри хапчетата, че само руснаци ти се привиждат.

101

Сър Плевлю

преди 8 години

Отговорете на тероризма с .......толерантност.....и един мощен гей парад!

100

2

преди 8 години

ТОЛЕРАСТИ, ТОЛЕРАСТИИИ...ЛОШО Е ЧЕ СТРАДАТ ЗАРАДИ ВАС НЕВИННИ. кОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ С АРАБИ ДА ХОДИ ТАМ!!!! МЕРКЕЛ ЗАКОПА ЕВРОПА.

99

Анонимен

преди 8 години

По медиите от 2 години показват само сополиви хлапета, които не изглеждат гладни!!!, както се окчаква за бежанци?! А техните татковци, батковци, вуйчовци и т.п., онези с бомбите, специалната подготовка, импотентно наричат "мигранти"!Чии го търсят в Европа, а? Бягали? от какво и накъде? Разселват си чаршафите където им е кеф. ННикой управник ли не осъзнава, че сме във ВОЙНА? Нарушители на държавни граници, големи компактни групи от тях в цяла Европа! К`ва толерантност, к`ви 5 лева бе кривацииии

98

Мангеркел

преди 8 години

Мюсюлманите не трябва да осъзнаят, че ги използват за създаване на нов режим, който няма да е нито демократичен, нито шериат, а по-зле.

97

Анонимен

преди 8 години

БТВ-то ми спряха турската сапунка заради некви извънредни новини ... кво пък толкоз е станало