136

анонимос

преди 8 години

сега си плаат за убииството на кадафи ,садам ,за сириа , това което тарсеха сиго намериха ,жал ми е за мирните хора там но сао така ми е жал за руснаците в свалениа самолет в египет

135

Анонимен

преди 8 години

Удар в сърцето на Европа...а втова време Обонго усмихнат се разхожда в Куба и набелязва нови места където да внесе демокрация и тероризъм.

134

Анонимен

преди 8 години

Колко хора трябва да умрат още за да затворят всички граници. Ама маи вече всичко е изтървано те влезнаха и са навсякъде

133

Анонимен

преди 8 години

POPOVOD IZKAZVANETO NA GN BOIKO BORISOV ZA DOPUSNATATA GRESHKA CHE EVROPA E DARJAVA SLED KOETO SE POPRAVI KONTINENT AZ KAZVAM CHE V EDNA DARJAVA XORATA GOVORAT PISHAT I CETAT NA EDIN EZIK I MAT EDNAKVI INTERESI I ZAPLASHTANETO NA TRUDA E EDNAKVO ZA VID RABOTA I SE ZAPLSHTA V EDIN VID PARICHNA EDINICA ADOTOGAZ CHESLUSHAM SRABSO RADIO I IZATAKIVA GRESHKI SA KLOUNSKI BOLEJKI

132

Край

преди 8 години

Кво ме боли удърът в "сърцето" пък ние сме в дирника на Европа.

131

Дадо

преди 8 години

Вече започваме да берем плодовете на арабската пролет. САЩ трябва вече да спрат да се опитват да влияят на сезоните за да има по- спокоен и мирен живот на планетата.

130

дядо поп

преди 8 години

"който .... иска, получава; който търси, намира" - просто цитат .

129

Анонимен

преди 8 години

До ИсторикГ-н Историк, напълно Ви подкрепям в искането всички тези мигранти, по-голямата част от които са бягащи от ужаса на войната в Сирия, Либия и Ирак, да бъдат върнати обратно. В замяна САЩ, Франция, САрабия, Турция, Катар, Йордания и Израел следва да поемат задължението да платят няколкостотин милярда евро за нескопосания експеримент и замисъл няколко десетки хиляди екстремисти, терористи и крайни ислямисти да бъдат наречени демократи и подкрепени с оръжие да свалят неудобните правителс

128

Анонимен

преди 8 години

"Мерси" на баба МЕРКЕЛ.................

127

право на мнение

преди 8 години

Проблема е че се разруши социалния и икономичския живот на тези хора. Защо никой не говори за това. Защо е са необходими тези бомбардировки на населени места. Защо трябва да се убиват деца и обикновени хора.

126

Един от Северозапада

преди 8 години

Европо, събуди ли се? Изтрезня ли вече от илюзиите? Или още ще посрещате с "Добре дошли!" имигрантите, мислейки че са почти безплатна квалифицирана работна ръка,а не дошли да точат социалните системи? Или още ще се хващате на Американската въдица, за износ на демокрация, цветни пролети и коалиции на желаещите да се бият някъде на изток, кефа или печалбата на Америка? За наш срам, и ние участвахме в това безумие.....

125

*****

преди 8 години

Ало, анонимната 145! Ако всички грабнат оръжие, какво ще стане! А ако се наложи поради някакви причини ние да бягяме нанякъде, къде ще е това? Ние мразим всички, кой нас ни обича и зачита!? Който сее ветрове, жъне бури!

124

анонимна.

преди 8 години

Хей управници- днес е в Брюксел , утре може да е у нас.Мислите ли или още ще угаждате.Вашите деца са на сигурно место, но ние и децата ни къде сме?!.Милите невинни хора .С какво са виновни те , че са се родили в този объркан свят.Никаква толерантност.С автомати още на браздата.

123

доктора

преди 8 години

За съжаление не е в сърцето а в аналното отверстие на Европа. Ако ЕС имаше сърце нямаше да стигнем до тук

122

Vangelis Stavros

преди 8 години

Какъв позор, ако тази презряна, покварена и служеща на демоните порода хора би надделяла над проникнатия от вяра в Бога и блестящ с Христовото име човешки род.папа Урбан II, Клермон, 1095 г.

121

гост

преди 8 години

Трябва да дойде Хитлер да оправи нещата.

120

Анонимен

преди 8 години

На вниманието на всички еврогейци и толерасти. Е сега вече ще го получите по-голям отколкото сте мечтали.

119

Питам се

преди 8 години

Интересно защо при Путин не щат да търсят убежище, разбиране и интеграция ... я вижте Русия колко е голяма ... има мнооооого място.

118

Призив

преди 8 години

Ей, германски народе, защо не се събудиш и да видиш очевадното - имате начело канцлер, който ще затрие не само държавата ви, ами и целия ни континент. Махайте я докато още не е станало безвъзвратно късно и се прочистете от всичките 800000 варвари, дето прибрахте и храните, а те ви бият, колят и ... т.н. да не споменаваме за Кьолн.

117

Историк

преди 8 години

За 24 часа да се депортира цялата *** и повече никога да не се допуска да припарва до Европа. Това не е наказание, нито цивилизационен избор - това е вече въпрос на оцеляване. Не можем да чакаме такива като Меркел да затрият цяла Европа и цялата ни цивилизация заради приемането на безбройна *** от терористи и варвари.