18

Дедо Мъди

преди 8 години

Интелект срещу секс ? - не!Искат само пари и вещи.Девойчета ние на дърти години винаги може да прилъжем някоя като вас ама вие момчета от гимназията след първото раждане забравете да ви обърнат внимание , за това им се радвайте и не пропускайте ако имат интерес към вас!

17

Анонимен

преди 8 години

Тази статия вече сте я публикували. След това публикувахте и друга, за предимствата на връзката с по-млад мъж. Май само за едно-едимствено нещо мислите май.

16

илюзии

преди 8 години

Кратко време прави ......,но плаща добре и купува нова кола.

15

неудобна

преди 8 години

по-голямо предимство от това да има пари - няма

14

Анонимен

преди 8 години

Ако говорим за младо момиче с пенсионер това е бизнес.Ако говорим за 10 -15 години разлика това е симбиоза на запълване на комплексите на двамата.По младата се тревожи че не може да се справи самостоятелно в живота и има нужда от баща и мъж едновременно.Затова не всяка жена може тази връзка, просто трябва да има тази нужда.По възрастния има нужда да помага с опита който има на някоя неопитна и за него е важно да не се научава да бъде опитна.За да се чувства опитен.

13

Виктор

преди 8 години

До Бай Иван-Ако продължи още кризата ще започнат да ги обичат и по любов.В този свят без мъже,всички свиха на ляво?

12

Анонимен

преди 8 години

az gi potkarvam do kato izgori garneturata che chak dva dena ne moje da si sedna kakto trqbva

11

Жена

преди 8 години

11, хахаха, кой е ревал? Аз пак не съм разбрала! Пу!

10

Виктор

преди 8 години

До 11-Никаква аванта.Как започнеш да се съобразяваш с нея приклучваш,свършен си?

9

до Виктор

преди 8 години

Нямаш шанс с жена-та , колкото и да й се мазниш , както е казал поета :,,много преди тебе вече плакаха'', аз й цъкам минуси още от вратата

8

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ЛИ АГНЕТО ТЪРСИ СТАРИЯ ВЪЛК?НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МИНКО ТОЙ Е ПРЕСТАР ЗА КРЕВАТЕН КАСКАДЪОР.

7

Виктор

преди 8 години

До Жена-Съгласен съм с теб че всеки си плаща за гяволията в един прекрасен момент?

6

Жена

преди 8 години

Когато излъганият се усети, че е бил мамен от самото начало, вече е късно, защото манипулаторите почват да му играят по струните за това, че тези, добросъвестните са се клели, че ще ги обичат и ще им бъдат верни до гроб и почва тормозът скрит зад обиди и психически нападения. За съжаление жертвите не могат да се измъкнат лесно, заради това, че са научени да търпят и да вярват, че щом някой ги е подвел предварително, то той ще се промени и ще ги заобича истински. Фалшиви хора истински не обичат.

5

Жена

преди 8 години

4, това дали искаш да си честен към този, които ти се е вързал на въдицата зависи от неща като себеуважение, морал, елементарно разбиране за връзката между ..квото посееш, това жънеш... и тем подобни. Убедена съм, че независимо от пола, ако един човек е мърда, от женски или от мъжки род, той или тя може да играе успешно ролята си на добро човече, докато набута в капана на брака или обвързването своята наивна куха жертва. Познават такива. И мъже и жени. Ще плащат здраво, но да поживеят..

4

Виктор

преди 8 години

До 4 - Почват да си показват рогата в един момент,съгласен съм с теб.Защото се взимат много на сериозно че е много специална.И в един момент разбира какво е направила и се чуди на къде да хване,от ъкъла и женски?

3

Анонимен

преди 8 години

Когато един мъж има кофти характер няма значение на колко години е. При жените не е толкова лесно за разгадаване, докато са млади горе-долу го прикриват, но като им се подредят нещата започват да се разкриват и става страшно за мъжете, които са им се вързали.

2

Бай йуХ

преди 8 години

За който ну му се ходи до тиалото ще кажа че : номер 4- пари номер 5- кинти номер 6- кеш

1

Жена

преди 8 години

Драгоева, колко "по-възрастен"?