Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс; Снимка: Instagram

Много жени се блазнят да започнат връзка с по-възрастен мъж, но най-вече впечатлени от неговия интелект, познания, положение в обществото и професионален успех.

Може би ще се изненадате, че всъщност по-възрастните мъже имат и куп други предимства пред по-младите представители на силния пол.

Вярно е, че връзката с по-възрастен мъж винаги изглежда малко смущаваща в очите на околните, но пък ако сте заинтересувани от флирт с мъж, който е роден доста години преди вас, то не се спирайте. Има много добри причини да му дадете шанс.

Ето и шест от тях:

1. Той знае как да реагира във всяка ситуация
По-възрастният мъж вече е достигнал времето, когато се чувства удобно в кожата си. Той вече е преминал през своя „неудобен“ период и се е адаптирал към тялото и личността си. Той знае как да впечатли една жена, знае какво може да ѝ предложи и никога няма да ѝ се моли отчаяно. Освен това този мъж знае как да реагира във всяка една ситуация и то с увереност и самочувствие.

2. Ще се чувствате комфортно с него
Този мъж ще ви накара да се чувствате уютно с него и около него. Тази лекота на общуването е база за стабилна връзка и добри отношения, особено в интимен план. Ако вие не се притеснявате, че този мъж анализира вашите недостатъци, докато сте в леглото, а точно обратното – знаете, че таи страхопочитание към всеки един милиметър от вас, то няма по-сигурна гаранция за вълнуващи секс преживявания.

3. Опитът има значение
Младият мъж може да има енергия и да е секси, но той няма да е готов за всеки сценарий в спалнята, като по-възрастният мъж, който вече е натрупал опит и знае какво работи и какво не. Възрастният мъж знае как да използва своята сексуалност и да даде най-доброто, на което е способен в секса. Той не само има опит, но е имал и време да се усъвършенства в някои техники.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase