Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс; Снимка: Instagram

Много жени се блазнят да започнат връзка с по-възрастен мъж, но най-вече впечатлени от неговия интелект, познания, положение в обществото и професионален успех.

Може би ще се изненадате, че всъщност по-възрастните мъже имат и куп други предимства пред по-младите представители на силния пол.

Вярно е, че връзката с по-възрастен мъж винаги изглежда малко смущаваща в очите на околните, но пък ако сте заинтересувани от флирт с мъж, който е роден доста години преди вас, то не се спирайте. Има много добри причини да му дадете шанс.

Ето и шест от тях:

1. Той знае как да реагира във всяка ситуация
По-възрастният мъж вече е достигнал времето, когато се чувства удобно в кожата си. Той вече е преминал през своя „неудобен“ период и се е адаптирал към тялото и личността си. Той знае как да впечатли една жена, знае какво може да ѝ предложи и никога няма да ѝ се моли отчаяно. Освен това този мъж знае как да реагира във всяка една ситуация и то с увереност и самочувствие.

2. Ще се чувствате комфортно с него
Този мъж ще ви накара да се чувствате уютно с него и около него. Тази лекота на общуването е база за стабилна връзка и добри отношения, особено в интимен план. Ако вие не се притеснявате, че този мъж анализира вашите недостатъци, докато сте в леглото, а точно обратното – знаете, че таи страхопочитание към всеки един милиметър от вас, то няма по-сигурна гаранция за вълнуващи секс преживявания.

3. Опитът има значение
Младият мъж може да има енергия и да е секси, но той няма да е готов за всеки сценарий в спалнята, като по-възрастният мъж, който вече е натрупал опит и знае какво работи и какво не. Възрастният мъж знае как да използва своята сексуалност и да даде най-доброто, на което е способен в секса. Той не само има опит, но е имал и време да се усъвършенства в някои техники.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости. По правилно е жената да е по-голяма за да бъдат по-дълго време заедно. Вижте по селата колко баби са сами защото дядото се е споминал. Мъжете които не се чувстват много комфортно и сигурно обикновено свалят доста по-малки от себе си жени защото им е по-лесно да ги омайват и лъжат поради липсата на опит.

37

анонимен

преди 5 години

Има голяма разлика в начина на живот и работаХората днес се амортизират много бързо при този начин на животТези, които са успяли да се скрият на спокойна и платена работа...........колко ли са, и да не се будят по няколко пъти на нощ заради шефове, колеги и неплатени сметки

36

дедо Ташунко

преди 5 години

Всички изтъкнати предимства тук, изтъкнати от видната сексоложка Драгоева са безпорни, но те не могат да компенсират сексуалните нужди на млада жена, особено ако е с гореща кръв. Козата си иска пръч, мила госпожо и то някой път многократно на ден! Вашата публикация е културно написана, липсват откровените мърсотии на Мишето, за което Ви благодаря. Много Ви моля да публикувате нещо на тема "предимствата на връзка с млад мъж". Ше коментирам по нея с уноволствие.