38

Анонимен

преди 8 години

Абсолютни глупости. По правилно е жената да е по-голяма за да бъдат по-дълго време заедно. Вижте по селата колко баби са сами защото дядото се е споминал. Мъжете които не се чувстват много комфортно и сигурно обикновено свалят доста по-малки от себе си жени защото им е по-лесно да ги омайват и лъжат поради липсата на опит.

37

анонимен

преди 8 години

Има голяма разлика в начина на живот и работаХората днес се амортизират много бързо при този начин на животТези, които са успяли да се скрият на спокойна и платена работа...........колко ли са, и да не се будят по няколко пъти на нощ заради шефове, колеги и неплатени сметки

36

дедо Ташунко

преди 8 години

Всички изтъкнати предимства тук, изтъкнати от видната сексоложка Драгоева са безпорни, но те не могат да компенсират сексуалните нужди на млада жена, особено ако е с гореща кръв. Козата си иска пръч, мила госпожо и то някой път многократно на ден! Вашата публикация е културно написана, липсват откровените мърсотии на Мишето, за което Ви благодаря. Много Ви моля да публикувате нещо на тема "предимствата на връзка с млад мъж". Ше коментирам по нея с уноволствие.

35

Брегор

преди 8 години

До 38Заради подобен просташки и елементарен светоглед и от страна на много жени и от страна на такива като "стоте манекенки" голяма част от жените са с к0вренско съзнание а и на практика са се превърнали в такива, разбира се много мъже също са крайно изпростели. Това създава нездрава и крайно мъчна среда за установяване на нормални, здрави отношения между двама души които искат да изградят отношения заедно като се подкрепят и обичат а не такива които преценяват финансовото състояние на другия.

34

Брегор

преди 8 години

До 38Това е традицията на златотърсачките които на готово искат да се докопат до парите на някой мъж и които са едни елементарни и прости същества. Например историята с Ицо Стоте Манекенки, милионер си търси съпруга и т.н., много млади, хубави и крайно прости момичета отиват да ги такова застаряващия "Стоте Манекенки" с надеждата да избере тях а този мошеник ги такова и минава на следващата. Вместо това можеха да се отърват от комплексите си за малоценност и да си изберат мъж на тяхната възраст

33

До Брегор

преди 8 години

Варианти всякакви и може да се окажат успешни, но в общият случай е по-добре мъжа да е по-възрастен от жена си и то не с година-две, а с повече години, особено ако жената не е вече в първа младост. Всъщност традициите са точно такива и не само в България.

32

Брегор

преди 8 години

Най-добре е да са на еднаква възраст. Отклоненията във възрастта не са добре особено ако са големи, предрасъдъците не са случайни.

31

До 34 Мишо

преди 8 години

И един мъж на 55-60 също си е съвсем достатъчно енергичен.След 20 години ще го разбереш. Просто още не си стигнал тази възраст, която аз вече преминах.За жена на 25 и мъж на 50, ами това си е направи мечта и за двамата, но ще го разберат след години, когато ще съжаляват, че са се разделили заради "какво ще кажат хората".

30

Фишек

преди 8 години

А така дайте им по-голям карт-бланш на златотърсачките и да има с кво да се оправдават сеа...

29

Мишо

преди 8 години

Това е напълно вярно за разлика от 10-12 години. За жена на 25г. и мъж на 50 е малко по-спорно. Но примерно един мъж на 35-40 си е съвсем достатъчно енергичен.

28

Обективен

преди 8 години

Нещата се менят според години на жената. Примерно за една жена на около 30-40 години която все още си търси мъж, е добре да потърси мъж с 20-30 години по-възрастен от нея, а не да гледа сред по-младите от нея мъже, сред връстниците си, или тези, които са само 5-10 години по-възрастни от нея. За жените на 18-25 години е друго, за тези над 60 години също е различно и т.н.

27

Всичко е любов

преди 8 години

Даже за един миг любов си заслужава да не се обръща внимание на хорските предрасъдъци за разликата в годините на двамата. Ако на жената й е хубаво с по-възрастния мъж, както и на него с тази по-млада жена, значи всичко е наред, независимо от разликата във възрастта. Какво ще стане след ден-два, година-две или след 10-20 или 50 години, няма значение.

26

77777

преди 8 години

От гледна точка на мъжа, може би една по-голяма разлика в годините е добре, примерно мъжа да е с 10-20 години по-възрастен от жена си. От гледна точка на жената нещата са раздвоени. От една страна за самата нея е хубаво да е с мъж доста по-възрастен от нея, но от друга страна това ще излезе след време през носа, защото жените живеят средно повече от мъжете и в един момент може да остане сама. Но ако се гледа само това, жените трябва да са с по-млади от тях мъже, което не е добър вариант.

25

Истината

преди 8 години

Принципно по-възрастния мъж винаги може да си хване младо гадже, но почти всички мъже си поставят някаква спирачка в това отношение, най-вече заради хорските одумвания. Същото важи и за жените, които също си поставят спирачка заради другите хора, по отношение на възрастта на мъжа, с който да са.

24

Разбирачев

преди 8 години

Всъщност предимствата са повече от изброените 6 в статията, има си и недостатъци в такава връзка. Кое тук е същественото? Първо, повечето млади хора смятат, че човек като мине някаква възраст не става за креватна гимнастика, а това очевидно не е вярно, но ще го разберат чак когато и те станат на тази възраст. Второ, в повечето случаи /не винаги/ има огромна разлика в това какво се разбира по-възрастен мъж. За момиче на 15 години, по-възрастния може да е и на 16-17 години, докато за жена на 50 го

23

Жена

преди 8 години

"Например мърдата си е мърда, а този, който е разбрал, уви, късно това, демек половинката, продължава да иска да вярва на преструвките на мърдата, колкото и мазохистично да звучи, но любовта е ирационална, затова е любов."30, сори, майна, това не е любов. Това е мазохизъм и липса на себеуважение и сила да погледнеш отвъд реалността, в която някой ти се-ре на главата, а ти ЗНАЕШ, че даже и за дъжд не става. Винаги съм казвала, че на тези хора децата им страдат. Тях не можеш да излъжеш.

22

Жена

преди 8 години

В момента, в който прочета двата ти варианта, в който се започва с "преструвки" и си ми ясен. И ти си от тези, за които пишех в коментара си."Убедена съм, че независимо от пола, ако един човек е мърда, от женски или от мъжки род". Убедена съм, да, защото познавам такива хора, чисти мърди. Убедена съм както познавам хора, които са омъжени или са в двойка и там мърди няма, защото никой никого не е лъгал и там думи като "преструвки" в началото, а и сега НЯМА! Няма и жертви! Преструвай се! Можеш!

21

Alf

преди 8 години

Drut kozel mlada vurba lusteshe haha.devoiki Ne se lujete s pruchove taq statiq e pisana ot veche precakala se Jena

20

Я

преди 8 години

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,КОЛКО МНОГО ДЯДОВЦИ ПЕНСИОНЕРИ -И КАТО ГЛЕДАМ ,ВСЕ 25-30 ГОДИШНИ ИМ СЕ ЛЕПЯТ ,ЗАЩОТО ИМАЛИ ОПИТ И ЩЕЛИ ДА ГИ РАЗБИРАТ..Я К..ВИ ДЕ-ИСКАХ ДА КАЖА РАЗКРЕПОСТЕНИ МЛАДИ ДЕВОЙКИ

19

Анонимен

преди 8 години

Ключовите думи в статията са: "Енергия" и "секси". Нищо не може да замени това във връзката с един мъж. Така че забравете за дядовците.