103

Анонимен

преди 8 години

Ееех кога ли ще се рзсее комунистическата воня над България? С какво толкова съгрешихме, че Бог ни прати тази червена напаст.

102

Ддд

преди 8 години

25 години се занимаваме с историята.И какво постигнахме?Последни в показатели отчитащи разтеж(най-широко) погледнато,и първи в негативните класации-това ли искаме?Да не коворим,че е нужно време,за да се справим с историята-Вие воля виждате ли?

101

До Ддд

преди 8 години

Няма как да мислим за бъдещето докато не осмислим миналото. Нямаме никакво бъдеще докато такива фигури от тъмното минало като Бокова са лицето на България. Германците преодоляха нацизма и продължиха напред, но там децата на нацистките убийци не са правителствени номинации нали?

100

Ддд

преди 8 години

Абе хора,стига с това "хейтване"Аз смятам,че е време да погледнем напред.Стига с това,че някой преди 60 години се бил разхождал с палтото на друг.Там отвън е животът,който ни чака ,със всички свои предизвикателства.А те са мноооого.Да мислим за бъдещето!!!!!

99

Анонимен

преди 8 години

Правителството за пореден път се подигра с националното ни достойнство. Заради подкрепата на Гоце и АБВ, предложиха това комунистическо недоразумение. Сега цял свят ще разбере в каква неокомунистическа помия сме затънали.

98

Shark

преди 8 години

До 123. А ти си най-хубавият сигурно!! Плювалници мизерни, нещастни!

97

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо по- гадно от предателите на България-червените ***.и. и. Техните наследници!Тази мръ...ца никога не е работила за България, всичко е било в полза на "ушанките".

96

me

преди 8 години

Пффф, ама какво обединително трябва да има в кандидатурата за този пост?! Той няма нищо общо с България или българите, а с политиките и теченията в ООН. И когато ти казват, че Кристалина няма шанс, а Бокова има, какво има да се чудиш кой да подкрепиш. Ние не сме фактор в решението, това което можем да направим е да изберем най-добрата кандидатура и да я подкрепим. От там нататък каквото стане. Кристалина и без това издразни евро-депутати че харчеше европ. пари за кандидатурата си!

95

77047

преди 8 години

Питам се, откъде в БГ може да се пръкне некомунист? Няма такова животно. Всички днешни "демократи" са нов сорт АБПФК.

94

Emil

преди 8 години

Тази ако си мисли че има някакъв шанс да стане шеф на ООН, е много ***.Не че Кристалина много я харесвам, но се оказа по умна от Бокова, като разбра че Руснаците ще и наложат вето и се отказа преди да се изложи.Тази обаче ламтежа и за власт е безграничен, ако може целия свят ще погълне.

93

до 80

преди 8 години

"Редакцията да затвори темата". Що бе? Да затворите на хората устите ли? Свикнали сте хората да се възмущават, а кервана да си краде!

92

ПЛАТОН СОКРАТИС

преди 8 години

БОКОВ ГЕОРГОС Е НАИСТИНА УБИЕА НА БАЩАТА НА АЛЕКС АЛЕКСИЕВ--ГОЛЯМ ШПИОН И АГЕНТ НА ЦРУ.САЩ ЩЕ ВИ СЧУПАТ ГЛАВИТЕ НА БУГАРИТЕ ЗА ТАЯ НОМИНАЦИЯ...АЛЕКС АЛЕКСИЕВ ИМА ПРИЯТЕЛИ И ВРУЗКИ В САЩ.

91

123

преди 8 години

тази комунистка, но непребоядисана окончателно, докато второто комунистическо чедо, кръстено на Сталин, дори името си сменила. И двете - пълни ***!

90

Анонимен

преди 8 години

И съпугата на Райко Алексиев каза в едно интервю, че виждала Георги Боков да се разхожда из София с палтото на убития от него Алексиев. Ето такива са червените фашисти.

89

Анонимен

преди 8 години

86Сам Георги Боков се е хвалил, че е набил поне 400 шамара на Р. Алексиев преди да му смаже гениталите с подкованите си ботуши! Той и Лев Главинчев са физическите убийци на известният художник, карикатурист и писател!Какъвто е бил дядото, такъв се оказа и внука му (пак Георги). Живя бандитски, преби майка си и накрая загина от собствената си лудост в катастрофа.Боко и Бокова са срам и позор за България!

88

Анонимен

преди 8 години

Червените *** се опитват да ни пробутат опорната точка, че червената Бокова била човек на САЩ, но това е лъжа. Когато Бокова беше избрана за шеф на ЮНЕСКО, американците реагираха остро и замразиха плащанията си за организацията. Така заради тая комунистка ЮНЕСКО загуби десетки милиони.

87

Шевролет

преди 8 години

Грозданчо (Караджов), тебе днес кой те знае и утре кой ще те помни?

86

Анонимен

преди 8 години

ПРИ РАЗВОДА С ЛЮБОМИР КОЛАРОВ СЪДА ОСТАВИ ДЕЦАТА ПРИ НЕГО ,А НЕ ПРИ МАЙКАТА КАКВАТО БЕШЕ ПРАКТИКАТА.МОТИВИТЕ СА ДОСТА ИНТЕРЕСНИ И МНОГО ЯСНО ПОКАЗВАТ КАКВА Е ДРУГАРКАТА БОКОВА.

85

Анонимен

преди 8 години

Много неприятна баба. Нагла комунистка, живееща в загниващия Запад- САЩ.Такива са всички комунисти.

84

Анонимен

преди 8 години

Бойко се огъна пред изнудванията на Гоце, пак на гърба на престижа на страната. Поредната голяма излагация.