163

мнение

преди 8 години

Баща и комунистически палач ,а тя прилича на вещица-не става за ООН-ще позори България !

162

Анонимен

преди 8 години

Там й е мястото! Да го лиже на Сорос пред цял свят! Не е за завиждане такова псдение на българска ***!!

161

пич

преди 8 години

Никога няма да те изберат .

160

ЕТО ЗАЩО

преди 8 години

В АДА ПРЕД КАЗАНА С БЪЛГАРИ НЕ СТОИ ДЯВОЛ!

159

пич

преди 8 години

Никога няма да те изберат гаранция ти давам бъди сигурна в това .

158

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: - Външния вид на човек, лицето всичко казва. Та това е Бокова, като личност каквото виждате на снимката. Това, което виждам зад очите е същото, което се виждаше у Станишев при евро изборите: "Веднъж да ме изберат и ще ми видите следите от подметките"Както и стана. България за такива нищо особено не значи.

157

Анонимен

преди 8 години

Външния вид на човек, лицето всичко казва. Та това е Бокова, като личност каквото виждате на снимката.

156

Анонимен

преди 8 години

Interesno zashto vav vsichki BG saitove setriat mneniata che Dogan i Debelyan sa pionki na DS yako se triat?Daje i v saita na hitroto chenge Anton Todorov "Frognews"

155

Човек

преди 8 години

Като чета коментарите по-долу,и от това,което ежедневно гледам и слушам по-телевизията,се чудя колко злоба,завист и омраза може да акумулира човек,сигурно най-отровната змия не може да произведе толкова отрова?Особенно т.нар. бивши,от преди 9 септември, или техните наследници,които при всеки удобен случай изпълзяват,като *** след дъжд, сипейки обиди и злост срещу някой или нещо!На нас българите не ни трябва трета световна война,оставени така,ние ще се самоунищожим!

154

Комуносоросоидка

преди 8 години

Ама много сте не наясно за Бокова. Първо Бокова е един от най-големите *** от мощната група на комуно-соросоидитите като Ал Йорданов, Коритаров и Ивоминджев. Знаете ли например Що е джихад според Бокова? Джихад, според Бокова е "Мирна борба срещу злото." А злото сте вие, християните. Ха сега я защитавайте, *** неграмотни.

153

съжител

преди 8 години

До Иванов Ходихте без *** и нямахте тоалетни по време на турско Робство - съжителство,присъствие. питай твоите баби и дядовци.*** си Иванов

152

ПРОСТ НАРОД

преди 8 години

Жалка нация с малък казан но пълен и препълнен ;) Бокова не била добра кандидатура... На българите нищо не им е добре и никога няма да бъде с това посредствено мислене и вярата, че някой трябва да Ни слага в устата а ние да го плюеме в лицето... Не народ а мърррша...

151

Александър

преди 8 години

много анонимници бееееее. много страхливци беееее. много вярна е приказката за българския казан. ние сме жалка нация.

150

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли дали има официален начин да се прати отворено писмо до ООН и да се изложи ИСТИНСКАТА позиция на българите, а не тази на душманите в парламента и правителството?

149

Анонимен

преди 8 години

Да бе, и сега цяяяялата държава да хукне интензивно да бута на това изчадие кандидатурата. С баща убиец, с претъпната й фамилия която вече над 70 години е ЗЛОКАЧЕСТВЕН ТУМОР за българското общество, трябва и да й лансираме с нашите данъци кандидатурата че да се накраде до край. Пфу, плюя в суратя на всички комунстически гни-ди и всички които са я подкрепили тая мър-ша!

148

Ани

преди 8 години

Съществува понятието консенсус. Тази жена е абсолютен нахалник. Вижда че обществото се противопоставя и въпреки това, по чисто комунистически начин иска да се наложи. Един честен човек би казал: "Е като не ме искате - прав Ви път" Така постъпиха вече 2,5 милиона Българи. Това нещо явно не се случва и затвръждава мнението ми че не е подходяща. Гласувам "Против"

147

Анонимен

преди 8 години

Дъщеря на комунистически изверг и убиец.

146

чико

преди 8 години

Още преди няколко месеца при своето посещение в Москва самата Кристалина Георгиева заяви на братята, че няма да се кандидатира за поста и прецени , че печелившо за България е подкрепа за Бокова.То това Миаля немой го разбра!

145

Анонимен

преди 8 години

Много злоба, агресивна подкрепа - Филип, ти ли си?

144

ss

преди 8 години

До МихалМай пак ще има народен съд, споко Михаиле, ще имаш време да обърнеш палачинката, и пак я комсомолец, я комунист ша та приемат, да *** и деби.ли, откъде се навъдихте бе.