123

Анонимен

преди 8 години

Ирина Бокова бивша членка на БКП (Българска Комунистическа Партия), Бойко Борисов бивш член на БКП, Цецка Цачева бивша членка на БКП. Гербери с промити мозъци, осъзнайте се!

122

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно неизбираема. Външно пак показа недалновидност.

121

Анонимен

преди 8 години

Поредното уродливо дете родено от връзката на Бойко с Гоце.

120

Анонимен

преди 8 години

ОТВРАТЕН СЪМ!!! НАДЯВАХ СЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПАДНЕ ТОЛКОВА НИСКО. КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ТАКА С НАС?!!!!!!

119

Анонимен

преди 8 години

Тя се самопредлага, а Министерството яноминира, или объркам?

118

Ддд

преди 8 години

Стана ми интересно.Каква е разликата между Комунист и Десен Демократ?Някой да ми помогне.Обърках се в БГ

117

Анонимен

преди 8 години

Дъщеря на убиец, сестра на одиозен партократ, леля на рецидивист...

116

Анонимен

преди 8 години

Винаги се гордея, че съм българин, но днес се срамувам. Тази кандидатура е ПОЗОР за родината, ПОЗОР!

115

Анонимен

преди 8 години

Караджов? Според представите му, вероятно Иван Костов кръстосан с Филип Димитров трябва да се кандидатират. Горко на България, която позволи такива да говорят и такива, като тиквата да управляват.

114

Анонимен

преди 8 години

Комунистическа помия. Тази кандидатура разбира се няма да мине. ООН не е България. Тука може Мая Манолова да стане омбудсман с гласовете и на ГЕРБ, но комунистка за шеф на ООН не става. Светът е млко по-свободен и разумен от тукашните ***.

113

Анонимен

преди 8 години

Не се ядосвайте!Просто теглете една майна и отминете.В реалността, си назначават свои издънки на техните "международни" свърталища,за война срещу гоите,като за тази цел ползват кошарите на гоите.От това на гоите им е все едно.Те просто са *** за отстрелване.

112

Анонимен

преди 8 години

Сещате ли се за приказката в която в Ада около казана на българите нямало дявол да ги пази да не избягат? Сега точно това правите с безсмислени спорове и кампанията по окаляне на Бокова. Нямаше такъв рев когато застана начело на ЮНЕСКО и я преизбраха пак. Трябва да подкрепяме кандидатурата на България без значение името, дори и Кристалина да бяха избрали, пак трябва да подкрепим кандидатурата, става въпрос за влиятелен пост на международно ниво.

111

Ддд

преди 8 години

За нас тя е енинственно възможна.Дано е за добро!

110

Анонимен

преди 8 години

Какво занимават хората с тази овца какво по точно е направила тя за България идва си само да я номинират и се усмихва фалшиво за да я харесат

109

Ддд

преди 8 години

Шарк, няма комунисти и анти такива.Има пари.Те си мислят,че ще живеят поне до 2141.Да те ще се гътнат доста по-рано,но мисълта за недостижимост е сладка.Затова трябва да се гледа напред.Те не желаят да има мир с миналото-удобно е за тях.Днес ни подхвърлят този,утре онзи,а добрият за тях закон минава мимоходум,в късна доба.

108

Анонимен

преди 8 години

Голяма излагация. Толкова ли не се намери един ерудиран човек с нормално минало и потекло, че се хванаха за тая. Никакво чувство за дипломация нямат управниците. Гледат само келепира вътре, а света ни се смее.

107

Shark

преди 8 години

До ДддНямам, затова и не плюя. Но мисля че Бокова е подходяща, въпреки миналото. Добър дипломат е, има опит и мисля че ще е добре за България ако бъде избрана. А твоя кандидат кой е? Или и ти мислиш че по-добре никой отколкото Бокова. Това е тъпо, много тъпо и е в стил " Не искам аз да съм добре а Вуте да е зле!" Е, така ще прокопсаме на кукуво лято!

106

Ддд

преди 8 години

ШАРК,В България сме.Дай ни твоя свят кандидат.

105

Shark

преди 8 години

До До Ддд. Да, а ***, който трябва да е най най- лицето на България каква светла фигура е само. Липсват му само червения нос и карираните ***. А като погледнем миналото му то една светлина струи, устремена към комунистическото светло бъдеще. Защата и той като Бокова е комунист. И Бойко също, И Кунева-Пръмова и Местан и ....... ВСИЧКИ!!!Като ще искаме достойни хора да бъдат лице на България нека бъдем обективни. Да ама не можем!! Затова ще си стоим в тъмното минало и ще плюем злобно

104

Анонимен

преди 8 години

тука много *** хванаха пришки да си смучат пръстите Смучете ги щом ви е сладко