44

Анонимен

преди 8 години

Руснаците вече се смеят над себе си през сълзи. Вычислить свой IQ несложно. Возьмите число 150 и вычтите из него курс доллара, при котором вы поняли, что Путин ведет страну к катастрофе.Изчислете своя IQ: От числото 150 извадете този курс на долара, при който сте проумяли, че Путин води Русия към катастрофа. Разликата е вашия коефициент на интелигентност.. Като гледам тук на някои скоро ще им се получи отрицателен коефициент.

43

Анонимен

преди 8 години

Смях се със сълзи. Укропитеците се оплакват на американски сенатор, че модерните пиндоски дронове, доставени скоро на Украйна, отлетели към Русия. Направо групово отлетели и се приземили на вражеска територия. Не ги свалят. Укропите смятат, че руснаците примамват дроновете с нещо.

42

Сссссссссссссссссссс

преди 8 години

Абе тези англичани за толкова ли тъъъби ли ни взимат-вече направо е обидно да четеш такива абсурди.Аз пък твърдя,че Путин е виновен за въртенето на Земята около Слънцено--ВЕРОЯТНО е така.............бааааах и лицемерието

41

анонимен

преди 8 години

Не го бавете това джудже и го бързо изправете пред Хага !!!!Заслужава доживотна присъда и особено за избитите хиляди цивилни сирийци в Сирия

40

Муто

преди 8 години

Никакъв бизнесмен Ковтун не е слагал полония в чай на жертвата. Ковтун е бил самият преоблечен Путин. Съдията не само подозира санкцията на Путин за ликвидиране на Литвиненко, но е сигурен в прякото му участие. Затръшкал съм се да оплаквам България заради говедата в съдебната и система, а то като гледам *** има във всяка правосъдна система, дори ултра ***. Няма начин - английска работа, те ако не осерат терена не престават да сипят интриги. Получава им се.

39

Анонимен

преди 8 години

21 Jan 2016 12:47 UTCEUR/RUB close:91.85568Съвсем скоро ще струва над 200 рубли. Това е реалния курс.Лъсна истината за руската икономика и "гения" на Путин. Отрицателен растеж, галопираша инфлация.

38

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Чичо Мичо-Нали не пиеш нефт бе-за какъв Роял Дъч говориш тогава.Страдай мълчаливо.Може само с другите путинистчета да си поплачете един на друг на раменцата....

37

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно. Литвиненко е знаел най-гнусните и унизителни тайни на Путин, напр. педофилските му увлечения. И винаги се е отнасял с презрение към Путин.Проблемът за целия свят е, че един посредствен и лош човек по стечение на обстоятелствата стои начело на голяма и могъща държава.

36

Валентин

преди 8 години

Каква свежа неновина отпреди 5 години поне. По-скоро се чудя каква е целта на мероприятието.

35

Чичо Мичо

преди 8 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсНито пазарувам с рубли, нито пия нефт! Обаче ми пука, че еврото стана 1/1 с долара и че платформите в Северно море затварят, а Роял Дъч Шел може и да не изпролети, шот нали сме у силната Европа и ако глътне водица, ние първи потъваме.Та айде немой рева на чужд гроб, да не се гътнеш у него!

34

бг

преди 8 години

Обама и Буш са ***,Кралицата Фосфорна е командира.

33

Одисей

преди 8 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

32

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До тя Шшииит русофилчета-тиииихичко-че днес въобще не ви е ден...То не беше рубла,то не беше нефт , а сега и полоний на главите ви. Страдайте мълчаливо моля!!!

31

Да ама Не

преди 8 години

Вероятно?!?!?!?????Как така--щом като има съмнения,нетрябва да правят евтини жълти сензации...Или ПАК по старата схема-ще хвърлим инфо-бомбата...ще очерним така както на нас ни е нужно пък после ще минем на други сензации.А в общественото мнение ще остане разбирането за виновност на очерненият човек.Това е стар способ-за който у нас казват:Нека да кажат че сестрати е ку...ва-пък ти доказвай че нямаш сестра.......Просто поредното двуличие--целящо да ни направи още повече послушни.......

30

Кънчо

преди 8 години

До Ха- ха- хаИ дедо ти така е викал през 1941

29

тя

преди 8 години

ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ!!!

28

Църо

преди 8 години

Що англичаните не разследват кой и защо очисти принцесата, а се ровят на КГБ в бельото? Литвиненко е давал клетва за вярност и е подписвал декларация. Там има и точка "Ако наруша тази си клетва, запознат съм с последствията..." Какво има да се плаче тука? Предател, осъден, екзекутиран... Един от хилядите. Същото правят и западните служби с техните. Ако Сноудън не беше се потопил в Русия, сигурно ЦРУ-то щеше с ордени да го накичи! На пу-ткинден!

27

638 атентата

преди 8 години

Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

26

график за слуховете

преди 8 години

Цру е пуснало график за слуховете срещу Путин: всеки понеделник - Путин лично е застрелял Немцов, но Немцов още не знае за това; всеки вторник - Путин е луд; всяка сряда Русия ще се отскубне от Путин; всеки четвъртък: Путин лично е бил в Лондон и е утрепал Литвиненко; всеки петък: Путин притежава 1000 милиарда долара; всяка събота: Путин е на смъртния одър; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.

25

Църо

преди 8 години

До Анонимен 34На кой с две мозъчни клетки му пука за това "разследване"? Само на онези с една!