64

от ЮАР

преди 8 години

До КардамецИ още нещо - няма страна в света нанесла такива вреди на България, каквито е нанесла Русия!Русия измисля, създава и изправя на крака измислената македонска нация и държава! Заради Граф Игнатиев се проваля Цариградската Конференция 1877, на фермана за автономия на България, територията и е 200 хил. кв.км - почти двойно на днешна България. Убиват Стамболов, обявяват война на 05.09.1944, задигат Държавния Архив и досега нищо не са върнали, налагат идиотския си комунизъм! Непростимо!

63

до 80

преди 8 години

В голяма евро-атлантическа заблуда сте другарю. Русофилите сме много в цяла България а русофобите сороси са предимно в София и по малко във Варна , Бургас. .

62

Анонимен

преди 8 години

Вътрешното пространство на новата церемониална резиденция на президента на Украйна ще бъде декорирана със злато и корнизи.

61

Анонимен

преди 8 години

До русти си украинец ами *** там!

60

Анонимен

преди 8 години

78, вместо Путин на запад пътува Кличко. Капацитетът Кличко е в Давос на световния форум. Бисерите на Кличко бият тези на Джен Псаки. Очаквай новини и каламбури!

59

рус

преди 8 години

ПУТИН ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН В ХАГА !!! КОЙТО НЕ ВЯРВА ,ПРОСТО ДА ПОЧАКА МАЛКО, ДА ГО ИЗПЪРЖАТ ЯКО МИЛИЦИОНЕРА ПУТИН - ЧЕРНАТА КУТИЯ !!!!!

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62 "води Русия към катастрофа"Първият в Русия завод на японската компания Bridgestone ще бъде отворен във втората половина на 2016 година. Предприятието се намира в Уляновска област, в този проект се планира да инвестира 12,5 милиарда рубли.

57

от ЮАР

преди 8 години

До КардамецА бе Кардамец, русофилите в България сте едно много малко МАЛЦИНСТВО! Три милиона българи гласувахме с краката си и избягахме от идиотския ви руски болшевишки строй и уродливия мутренско-олигархичен преход по КГБ-ейски модел! Русия е основната причина за мизерията в България. Именно най-бедни в ЕС, понеже имаме най-мощната КГБ-агентура. Ако не бяха москалите, стандартът на живот щеше да е най-малкото по-висок отколкото в Гърция. Вашето време свърши!

56

анонимен

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА РУСОФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИ, КОИТО НИКОГА НЕ ХВАЛЯТ И ЛАЯТ НИТО ЗА САЩ, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, РУСИЯ !!!! ТЕ ХВАЛЯТ И ЗАЩИЩАВАТ БЪЛГАРИЯ ! НО ИМА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО , НАРИЧАНИ *** / ПРЕДАТЕЛИ / КОИТО ЛАЯТ, КРЯКАТ И РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА !! ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА СЕ НАКАЗВА ОТ ЗАКОНА И СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ НАКАЗАНИЕТО ЗА ИЗМЯНАТА !!!!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 8 години

Следващата стъпка е да бъде издадена заповед за задържането на Путин !Очаква се да откаже пътувания на Запад. Килията му в хага е свободна.

54

dp

преди 8 години

Каква изненада. А пък през деня навън било светло.Толкова зор и приказки за очевидното.

53

от ЮАР

преди 8 години

Америка реши да постави на мястото им рашките и арабите. Русия се пържи на бавен огън, но сами са си виновни. Вместо да създадат нормално общество, взеха да възстановяват ссср - е няма да стане! Русия има икономика на една Испания. С цените на горивата ще стане половин. Арабите вървят към катастрофа. Следващите са китайците (ако продължават с разните там острови и пр.). 21-ви век е векът на Америка! Добре че са те и англичаните, иначе светът щеше да бъде болшевишки или хитлеристки концлагер!

52

Анонимен

преди 8 години

По-рано, Министерството на външните работи призова обвиненията логично продължение на съда в Лондон Великобритания задкулисна игра, чиято цел е да очернят Русия и нейното ръководство.

51

Анонимен

преди 8 години

До св.св.Маркс и Енгелс"Двамата свидетели са били убити. Агата Кристи е на почивка", - заяви постоянният представител на РУСИЯ Мария Захарова.

50

Анонимен

преди 8 години

Западните експерти умолчали за мистериозната смърт на двама свидетели по делото - Борис Березовски и гражданите от името Уест.

49

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Кардамец - РУСОФИЛЧЕТА-СТРАДАЙТЕ МЪЛЧАЛИВО...

48

Анонимен

преди 8 години

Москва напомня Лондон за странната смърт на свидетели по делото Литвиненко!

47

истината

преди 8 години

В Москва след обвинителен доклада на съдебния следовател по делото Литвиненко напомни за странната смърт на двама свидетели на процеса. "Двамата свидетели са били убити. Агата Кристи е на почивка", заяви постоянният представител на РУСИЯ Мария Захарова.

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 62От къде знаеш?

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63От къде знаеш?