84

wild horse

преди 8 години

Изчерпаха се всички аргументи срещу Русия и се търси повод за нови санкции,затова се вдига дело от 2006 г. Този Литвиненко (от украински произход) е обикновен предател,продажник и крадец. След като си е свършил работата за МИ-6 просто са го почистили. А Путин в днешно време е виновен по презумпция,дори и за глобалното затопляне и размножаването на скакалците

83

Анонимен

преди 8 години

Путин може да одобри и убийството на Великобритания, стига да пожелае. Путин може да си прави каквото поиска. Той е нещо като бог. Няма евроатлантик който да притежава и частица такава власт. Много боли, нали господа, как така някакъв мужик кагебеец ще е най-силния на света, а ние дето ужким сте по-по-най, сте като плюнки пред него. МЪКААААААА.....

82

дан

преди 8 години

ЦРУ...УБИ КЕНЕДИ.......ПРАТИ ВИЕТНАМ.....10 ГОДИНИ И ИЗБИ 2 МИЛИОНА ....ЖЪЛТУРКИ.. ИРАК ОБИЧАМ САЩ........НО И РУСИЯ

81

Зязя

преди 8 години

И дори да е така, да има държавна поръчка за това- май ще дойде нещо като предател, не десидент. Интересно е в случая дали , например английскити,американските и други тайни служби изпращат цветя и бонбони на онези техни"дезертьори"...опс простете десиденти дето са и напуснали...хаха

80

Плевела

преди 8 години

До Анонимен Не си прав - Англия трябва да бъде заличена от картата на света, а територията и да бъде поделена между Шотландия и Ирландия. Това е държава която е причинила толкова много злини на човечеството, че въпреки приноса и за световната култура, не заслужава да съществува. Не забравяйте, че англичаните избиват местното население на Америка, поробват 60 милиона Африканци от които 20 милиона загиват още по пътя. Отнасяли са се с тези хора нечовешки.

79

Плевела

преди 8 години

ВЕРОЯТНО, разследващите или хвърлят боб или са били там и са ги видяли или на пакетчето чай са намерили надпис: "ВЕРОЯТНО, с одобрението на Путин" май най-вероятно да са с интелекта на нашият Президент.

78

Обонго

преди 8 години

Плевнелиев е потомствен американец, дядо му е Мики Маус!

77

Анонимен

преди 8 години

tova mi napomnya za irak - ima himichesko orajie i go napadat. a ako imashe v deystvitelnost dali shtyaha da go napadnat? angliiskite politici sa si bokluci ot vreme ono. nay-dobroto reshenie e angliya da bade izolirana.

76

Анонимен

преди 8 години

Медийни трикове. Някой си от Лондон предполага (това означава думата вероятно),т.е. Не е доказано и ние трябва да повярваме, че нещо шокиращо е открито. Уроци по пропаганда.

75

цък

преди 8 години

Абе, за какво му било е на Путин да се занимава и дискредитира с дребна "цаца" като Летвиненко???В такъв случай, да си припомним древната римска сентенция -"Кому е нужно"? и всичко си идва на мястото!Не им е за пръв път на западните спец служби, да си припомнмм убийството на Дияна?????

74

(-_-)

преди 8 години

До OdysseusНе одобрявам никой да бъде съден в САЩ, особено що се отнася до хора, които вадят кирливите ризи на покварени правителства.. такива като Асандж, Манинг или Сноудън.. Те са съвсем друга категория хора..

73

Анонимен

преди 8 години

Ха ха!Следващата статия по темата ще е, че лично Путин го утрепал!А по-следващата ще има и снимки от шоп с фото :)

72

(-_-)

преди 8 години

До Анонимен99Одобрявам предателството да се наказва подобаващо. Всяка уважаваща себе си държава наказва предателите жестоко. Дали смърт или безброй години затвор е въпрос на географско местоположение..

71

(-_-)

преди 8 години

Не знам дали Путин е одобрил, ама аз одобрявам. Даже баща му на тоя предател е съгласен с обстоятелствата..

70

Анонимен

преди 8 години

Вероятно е толкова разтегливо понятие, че думи нямам. Тук нещата са са като малко бременна.....

69

Анонимен

преди 8 години

Tezi zashto ne kajat koi ubi lady Diana I Dodi Fayed. ???????????? Zapadna mu rabota... ne obichat da im se roviat v tehnite istorii , a chujdite lalalalalalala

68

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Кардамец-Ами преди"прехода"-тогава управлението как беше? Под мъдрото ръководство на КПСС и БКП-цветя и рози.Тая седмица в магазините ще пускат салам,другата -тоалетна хартия-ама само в София.Благодаря...

67

от ЮАР

преди 8 години

До до 80Русофилите хич не сте много. Ако има референдум Запад или Русия 90% ще гласуват за Запада. Три милиона сме българите по света и все на Запад или в западно-ориентирани страни. Към любимата ви матушка никой не се е затичал (освен някои съмнителни комуно-мутренски дейци). Никой не ще руската мизерия. Нормалните хора искат нормално съществуване.

66

до 82

преди 8 години

Вие живеете в един виртуален свят създаден от въздействието на наркотични вещества.

65

Анонимен

преди 8 години

От Лондон: Путин вероятно е одобрил убийството на ЛитвиненкоО Фашингтон: Килъри и Обонго със сигурност са одобрили убийството на стотици хиляди хора.