29

КАМЕРА МЕН

преди 8 години

ОТИ СНИМА С ТЕЛЕВИЗОРА А НЕ ОДИ ДА ПОМАГА ДА БОТАТ АВТОБУЗИвиж го каф а ЛЯН

28

ROSIA ROLEZ

преди 8 години

ушето бачваровка да глобева шофьорчето на автобуси за ДРИФТ

27

Анонимен

преди 8 години

Нещо властта никаква я няма !!Мачлета ли пак ритат, тенис ли играят????????К'во от т'ва, че България бедства !

26

шоп

преди 8 години

Много фън от една дък! Гледайте магнолии, шервайте снимки или бъдете 'щастливи' платени тролчете на гробарите и като тях ще сте над "мат'риала"...

25

Мен

преди 8 години

Като сте си избрали такива управници е таака и няма за какво да мрънкате уж всички са недоволни и протести да се свали правителството и после на изборите хоп пак същото си избраха.... така че това си е народния избор хайде да са ни "хайрлия" новите винетки с 30 кинта по скъпи или на 67 лв са си почти 50 % скок за двойно по-малко работа

24

Анонимен

преди 8 години

От общината имат хвърлянето на луга за почистване.

23

АЗ76

преди 8 години

има хора,има и човеци. виждам човеци на снимката,които искат да предотвратят нежелани последици.това е добро.

22

Анонимен

преди 8 години

Като вали сняг навсякъде е затрупано, не само в Българияобаче само българите мрънкат, като че ли света свършиламан от мрънкачи

21

Хм...

преди 8 години

Да посочиш /насочиш вниманието на обтщтността към/ проблемите мрънкане ли е? :)) Гербаджиите се дразнят щот те си имат Супермен, а той с лекота разрешава един по един проламите на обществото! :))) Единствено, на тв екрана, разбира се! :))) Иначе бега от реалността, като реже ленти и рита топка!

20

Анонимен

преди 8 години

И кое му толкова интересното и невиждано на този клип? Ако отворите youtube ще намерите хиляди такива от цял свят. Зима е, навалял е сняг, трябва да се внимава на пътя и да помагаме на закъсалите. Стига с това мърморене и чакане някой месия да ви решава всички проблеми с едно махане на ръката!

19

аз

преди 8 години

Това си е срам и резил!

18

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ги вижда Фандъчката и Лилянка, да не са хлътнали в някоя преспа. Дано оня горе им даде заслуженото на двете лъжливи стрини. Не може само да се пълни гушата, трябва и работа.

17

Хм...

преди 8 години

До 28 АнонименЛичи си, че си от и защо от ГЕРБ с тези евтинки /за ГЕРБаджиите/ гуми!:))) Да ама останалите не от ГЕРБ, тез с пенсии 150 -200 / и не само/ дадоха пари за винетки и неостанаха средства за гуми!

16

Хм...

преди 8 години

До 23 АнонименНа кадрите ясно се вижда, че не е чистено, а е гасено през снега! Общината /ГЕРБ/ може да го отчете по документи като почиствана улица, за сефте! :))

15

Хм...

преди 8 години

До АнонименВ Сф валя нощес / големият сняг се натрупа в ранните часове на денонощието/, т.с от 3-5 ч. е можело да бъде основно почистено и в 5т. улиците да са чисти! Да ама не! Лилето и Фандъкова са си спали блаженно след като прибраха парите на хората, вкл. за винетки !

14

ХХХ

преди 8 години

Оназ дибелта са пулеше като рекламираше новите незаконни винетки и беше ухилена до ушите .....и сега какво ? Нито 1 лев не е отишъл за снегопочистване ? Толкова винетки , данъци , граждански и прегледи за какво ? Колкото по скъпа винетка толкова повече дупки и сняг ? ДИБЕЛТА кой знае къде яде калмари и се хили сега мамито и диво *** !

13

Анонимен

преди 8 години

Не се оплаквайте толкова, може и по-зле да е. Не знам кога е спряло да вали сняг в София, но в Дания преди няколко години като заваля силен сняг нямаше автобуси за бутане - просто спряха градския транспорт за няколко часа.

12

Анонимен

преди 8 години

В Австрия и Италия,всички пътни артерии и пътища се обработват преди започването на снеговалежа.Иначе на за каво са ни синоптиците?

11

Хм...

преди 8 години

Нема пари, нема техника! Остава да е на мускули да избутат автобусът та да потегли! В 21ви век при управлението на ГЕРБ, разбира се ще е! :))) Та последните изтеглени милярди дека отидоха бре Боко?

10

е

преди 8 години

ми що го няма главния специалист по телевизора да излезе и да каже аз изчистих сега ще му резна лентата глигана ще ви продаде винетка и по живо по здраво