Снимка: Facebook

Млади мъже избутаха по заснежена столична улица закъсал автобус №102.

На кадрите, качени във Facebook, се вижда как мъжете бутат с всичка сила, за да изкарат закъсалата машина, която лъкатуши по неизчистения път.

На другото платно е спрял още един автобус, а покрай тях са паркирали десетки коли.

В един момент, когато машината тръгва, тя поднася на една страна и хората са принудени да спрат, а няколко мъже да слязат и да започнат да "управляват" задницата на автобуса, за да не удари автомобилите им.

"Не снимай, не е хубаво", казва един от тях. "Това ще го пратя на Бойко, да види къде са снегорините? Колко предупреждения", отвръща му друг мъж от видеото.
 

 

21 век, София. Автобус 102 не може да отлепи по "изчистените" улици в Столицата. Чудим се дали шофьорът трябва да дупчи билет в този случай, брато

Posted by брато on Sunday, January 17, 2016

Коментари Напиши коментар

49

имен

преди 6 години

До Анонимен "Ай ся, глупости. С Quadrifoglio съм, FWD - таблото светеше като коледна елха цяла неделя - ASR, ABS, ASR, ABS, ASR, ABS... Тоест, за "перфектно почистени пътища" не стига задвиждване на всички колела + гуми Michelin Alpin на 2 месеца сложени върху кола на една година"пф, и ракета да си купиш, като си некадърен никакви гуми и ABS не могат да ти помогнат! такива пишман шофьори с лопата да ги ринеш! :)

48

Анонимен

преди 6 години

Докато нормалните слизат и помагат както във всички цивилизовани държави мръсните червени гниди свикнали цял живот да паразитеят правят клипове и викат за оставни! Много жалко че преди 25години не се проля кръв и не бяха *** всички с комунистическа мисъл!

47

ГЕРБ

преди 6 години

Бойко е супер, успя да ви убеди че е нормално да се живее като скотове :)