49

имен

преди 8 години

До Анонимен "Ай ся, глупости. С Quadrifoglio съм, FWD - таблото светеше като коледна елха цяла неделя - ASR, ABS, ASR, ABS, ASR, ABS... Тоест, за "перфектно почистени пътища" не стига задвиждване на всички колела + гуми Michelin Alpin на 2 месеца сложени върху кола на една година"пф, и ракета да си купиш, като си некадърен никакви гуми и ABS не могат да ти помогнат! такива пишман шофьори с лопата да ги ринеш! :)

48

Анонимен

преди 8 години

Докато нормалните слизат и помагат както във всички цивилизовани държави мръсните червени *** свикнали цял живот да паразитеят правят клипове и викат за оставни! Много жалко че преди 25години не се проля кръв и не бяха *** всички с комунистическа мисъл!

47

ГЕРБ

преди 8 години

Бойко е супер, успя да ви убеди че е нормално да се живее като скотове :)

46

едно на ум

преди 8 години

мъжете хубаво са помогнали но в добрите си намерения е имало опасност да стигнат до злополучен край, ако автобусът бе поднесъл по-рязко в дясно и бе притиснал някой от бутащите към паркирал автомобил. наистина е супер, че се е разминало без инцидент. хора, първо мислете как и какво и след това пристъпвайте към действие!

45

fen

преди 8 години

Само Бойко ви е в устатами ето събрали сте се и сте направилида не сте закъсали в гората, където няма кой да помогнелигльовци

44

Анонимен

преди 8 години

И тоя дето снима, вместо да отиде да помогне седи и снима за да качи после клипчето за няколко лайка във фейса и се прави на остроумен. Пълен *** е автора на клипа!

43

Анонимен

преди 8 години

Точно така беше. Това е в нашия кв. Дианабад. Аз живея точно срещу магазина БМБ. И после ще ми говорят как цяла София е почистена. ОСТАВКА !

42

Ганчо

преди 8 години

Никакви конкурси за почистване на сняг . Вече пътниците в градския транспорт ще са задължени да бутат автобуса в който се возят. Хем здравословно, хем премахване на корупционните схеми при избор на фирми за почистване. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

41

duhku4e

преди 8 години

Така,като гледам,автобуса не оставя следи от протектора(гумите),май няма дори летни гуми!Аз снощи се изкачвах по стръмен участук,около 30%,бавно на 2-ра и издаяних с блокаж!Какво остава за автобус без гуми на равен Участък?

40

До столичани

преди 8 години

Хак да ви е. Толкова ли нямахте софиянци, та си избрахте кметица от селски произход. Нито кучетата махна от улиците, нито осигури детски градини за дечицата ви. Поне да беше направила удобни паркинги около метростанциите. А сега и снегорини нямате.

39

Иван

преди 8 години

Мила родна картинка. Май освен емиграцията друга алтернатива не остана, не заради снега, по принцип. Проблема не е, че не е минал снегорин, а че не обработен пътя предварително както се прави в цивилизованите държави.

38

шофьор

преди 8 години

Няма, повтарям НЯМА всесезонна гума, която след 300 000 км пробег да осигурява необходимото сцепление на такъв автобус при тежки зимни условия. За топлите сезони стават да, но за зимата си трябва дълбок грайфер.

37

Анонимен

преди 8 години

една такава гума (а тези са хубави) издържа поне 200 - 300 000 километра, че някой тежкотоварни и около 750 000 км. Тези са още нови автобуси и нямат толкова. Проблемът не е само в гумите. Миналата година, водачът на тролейбус 5 (новите Шкоди) закъса на една спирка на Цариграско, в кишата. И от него чух да казва, че Икарусите повече вървели в подобно време. Така че, не става дума само за вида гуми в случая.

36

Анонимен

преди 8 години

Тези автобуси са хубави и са нови, просто трябва да се поддържат като хората и да са с по-нови гуми. Тези юнаци дето бутат автобуса, ако се бяха качили и застанали отзад, щяха да свършат повече работа.

35

Анонимен

преди 8 години

В дания минималната цена за 1 билет - от спирка до спирка е 8лв.Там се возят във хубави автобуси...Не може с трици маймуни да ловим, за под лев билетче или лев - пак е супер транспорта!

34

Анонимен

преди 8 години

Всесезаоони са да, но колко са изтрити? Тези автобуси навъртат по 200-250 км. на ден.

33

Анонимен

преди 8 години

всички автобуси, тролейбуси, камиони и изобщо тежки машини се движат с "всесезонни гуми". Никой няма да купи чисто зимни гуми на автобусите в градския транспорт. Рейсовете за междуградски транспорт също са с "всесезоннни" гуми.

32

Анонимен

преди 8 години

Вижда се улицата е била почиствана и няма чак толкова много сняг. Трябва да се провери с какви гуми са автобусите и как е подготвен градският транспорт за работа при зимни условия. Живял съм в северна Европа и такова нещо не съм виждал и при много повече сняг по улиците.

31

Анонимен

преди 8 години

Лили да заголи маргарите и ще стопи снега! Ех тая палавница!

30

Black Death

преди 8 години

Както е написал номер 2, това са неправилно паркирани автомобили. Ако от там мине снегорина означава да ги закопае под половин метър сняг. Не че и снегопочистването не са скатавки, но в случая вината не е само у тях