32

Предадени отново!!!!

преди 8 години

Вай вай е...ти п....ната държава!!!! Тука се преплит американо-турско-руски интереси.... Вай вай вай.... Оня план на вашингтон и анкара за ислямизация на България "Зелен Диамант" действа с пълна сила.... Дано Дед Иван да ни помогне че ще става страшно!!!!

31

sostin

преди 8 години

Абе кво само ни занимавате с тия турци бе братче. Тоо се знае че е бил агент , другия също, знае се че са като рак в българското общество и че са се наместили навсякъде , знае се че дъжат фирми и точат държавата, знае се за всичките им дивотии и предателства към България, вие ни ги изкарвате мъчници и незнам си кво там. Ае малко и медиите да се осъзнаят ,че в България да си прикааме само за турци е меко казано наглост вече....

30

Анонимен

преди 8 години

Местан е национален предател като такъв трябва да бъде съден или да му бъде отнето гражданството и изгонен от България !

29

Анонимен

преди 8 години

Я "умните и красивите" скочиха в защита на Местан. Защо ли ?

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Затова ли бе свален Орешарски и бе поставен Боко ?

27

ми да

преди 8 години

Този освен да наглее кат ром, друго може ли? На жертвен агнец се прави с посрани потури. То не бе турско посолство, то не бе срещи с Ердоган, то не бе чудо, а после Левски ще споменава и за Българин ще се провъзгласява, че и Българските интереси бил гонил. На руска мина бил стъпил ... не той, Ердоган стъпи на такава и сега на икономиката им се еб*ва м**ката. И както се вижда, дори интересите на НАТО са свързани с Русия, а не с Турция, за това никой не хуква да спасява Турция от "руската мина".

26

Анонимен

преди 8 години

Я колко туркофили имало в нета.Пък да не са от управляващото мнозинство и просто защитават еднопартийците си ,а? То партията на Ердоган ,ГЕРБ, Реформаторите -те всички са членове на ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА партия. Е то вярно Партия на справедливостта и развитието на Ердоган е асоцииран член.

25

Анонимен

преди 8 години

Този човек е отвратителен и гаден. В гласа му има изключително много много омраза към нас, българските граждани. Не следя политиката отблизо, не ме интересуват игрите им - но този е *** откъдето и да го погледнеш, както и да го чуеш. Изобщо няма място в България, в парламента - също. Да го екстрадират и да ходи в Турция да си прави майчина партия и да си говори на майчин език - след като неговата родина не е България ! *** ГАДЕН!

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Затова ли бе свален Виденов и поставен Костов ?

23

Анонимен

преди 8 години

Време е този радикален ислямист да влезе в затвора

22

Анонимен

преди 8 години

Петролът падна до 32 $ за барел - поздрави на Савата и кукловодите му !МУХАХАХАХАХАХАХАХА

21

Анонимен

преди 8 години

Помните ли над какво се е клел Левски ? Над пищов, кръст и библията ! А този се е клел над пари, пищов и още пари от долу !

20

Сапьорния отряд

преди 8 години

от АНКАРА го спаси в последния момент. Понеже ТИКВАТА е СТРАХЛИВ като МИШКА, пък и нали са дружки с ЕРДОГАНЯ му е обещал да го пази. ОН беше обещал и на МИШО БИРАТА... И на ЖЕНА МУ....

19

Анонимен

преди 8 години

У нас свалят политици защото не обичат матушка рус - факт

18

Анонимен

преди 8 години

Що дирят руски мини в моята татковина?БОГ да пази България

17

Анонимен

преди 8 години

Лично аз този човек го виждам само като бъдещ портиер на турското посолство в София ! Пък и с този перфектен български .....

16

МАЗЕН, ТА МАЗЕН

преди 8 години

Тоя ХЛЪЗГАВ МЕСТАН какво ли е обещавал на ЕРДОГАН, та да се ские в турското посолство. Сигурно е бил наясно, че отива право в затвора и е молил за дипломатическа защита

15

соросоиден илюминат

преди 8 години

1 Щатски долар = 75 Руски рубли. 1 Български лев = 41 Руски рубли. 1 Евро = 81 Руски рубли. 1 барел петрол Брент = 34 долара. Честито на печелившите!

14

факт

преди 8 години

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

13

ОТ ПОСОЛСТВОТО

преди 8 години

Дойде, кри се като мишка и като разбра, че няма да арестуват за НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА след разговора ЕРДОГАН-БОРИСОВ напери пак крила.