72

МЕСТЕВ

преди 8 години

МЕСТАН СЕ МЕСТИ НАСАМ НАТАМ,МЕСТИ СЕ МЕСТАН НАСАМ.

71

Реалист

преди 8 години

Браво! Заглавието ме изкефи много. Па натам не съм чел.

70

ANONIMEN

преди 8 години

До 681 NE CA 2----BCP GERB ABV RB DCB ---KLONOVE NA DPC VCITE CA ZA EVROATLANTIHECKITE CENNOCTI I ,,OCVOIAVANE ..NA EVROFONDOVETE-----I NITO EDNA ZA DOBROTO NA BALGARIA

69

Анонимен

преди 8 години

Спуснаха му декларацията от турското посолство, прочете я и изяде хурката. Бушон, кво да го прайш. Който става *** на чужди сили винаги отива в разход. Айде да не се крием зад НАТО, те такава декларация не са чели.

68

Бойкот

преди 8 години

Местим специално за местан

67

Хазартен

преди 8 години

"Точно този аспект на въпроса не е релевантен към политическата отговорност. Не става въпрос за спомени, става въпрос за един добре организиран, добре премислен сценарий."

66

Румбо

преди 8 години

Интересно дали в Русия въобще знаят кой е Местан?Ако е такъв голям евро-атлантик,за какъвто се представя,в Москва би трябвало да има буйна радост от изхвърлянето му като мръсно коте от политиката!Вместо това-никаква реакция...Просто бе изритан от Доган,защото с политиката за присъединяване към Турция поставяше под въпрос плановете на Сокола за собствена държава!А това няма как да бъде простено!Преследвайки собствения си интерес Доган помогна малко на България,нищо повече.

65

е да де

преди 8 години

Ха-ха бил наивен сапьор не просто е едно разкрито и доказано анадолско мекерe.

64

Анонимен

преди 8 години

Не се коси, Местане! Ти падна, Турция ще те смени с друг и толкова! Какво тук значи някаква си личност? И като образован човек екзактно ще се сетиш от къде е препратката.

63

Анонимен

преди 8 години

Местан настъпи мотика не мина. Когато настъпваш мотика не е от значение каква е мотиката българска, руска или турска, важното е, че който настъпва мотиката е или *** или настъпва мотиката по поръчка (клоун).

62

на ви перестройка

преди 8 години

ДПС-Държавна Путлерова Сигурност. Пълно е с руски мини..ха.ха

61

Мъченик?

преди 8 години

Местан да не се прави на герой и мъченик, а да си признае, че ако не друго, то със сигурност е един страхливец!!! Ако Турция имаше жена за посланик, сигурно щеше да се скрие под полата и. (сигурно такива са евроатлантическите правила). Страхливецът няма да си даде имунитета, защото няма чувство за срам и въобще не е в парламента за благото на избраниците си, а за собственото си его.

60

чичо Гошо

преди 8 години

Не мина!Настъпил е едно голямо турско гуйно,което много дълго ще мирише!

59

nedkodd

преди 8 години

Защо лютфиту листанский-анкърски не си отиде на село и си пасе спокойно кравичката??? ЗАЩО ЛИ, ЗАЩОТО Е ТЪРТЕЙ КОЙТО НЕ ИСКА ДА РАБОТИ, ВЛАДИМИРЗИДАРОВ-АГЕНТА пАВЕЛ ИСКА ДОКАТО Е ЖИВ ДА ПОУЧАВА,ДА КРАДЕ И ДА ЗАТРИВА ДЪРЖАВАТА НИ!

58

Прожектор

преди 8 години

Дали ще е мистично-циничен бизнесмафиот от типа на агент Сава или ще е проТюрко-НАТОвски витиевато-словесен лицемер от типа на агент Павел или ще е рубладжийски тройношлемски лицемер от типа на агент Гоце или пък ще е разгорещен националпопулист от типа на агенти Иван, Тервел и т.н., агентът си е агент. Веднъж продадеш ли си душата, връщане назад няма !

57

k

преди 8 години

До Руски мекерета Доброто е че света прогледна и разбра каква е ислямистката заплаха, така че е сигурно че ще бьдеш отстрелян.

56

75

преди 8 години

Когато бях дете,родителите ми ме водиха на къмпинг на море.Вечер баща ми ми казваше "Внимавай да не настъпиш някоя мина". Та и с Лютвито станало така.

55

Анонимен

преди 8 години

Един продажник работещ за чужди интереси за ислямизацията за тероризма!Мястото на този е в зандана! А на България и трябва нов Тодор Живков да ги постави тези ня място! Когато бай - Тошо управляваше този копаеше картофи на село Доганя лежеше в затвора. Иван Костов пишеше стати за в Работническо дело а Бойко гасеше пожари....

54

55

преди 8 години

С ТУРСКИ ЛИРИ В ДЖОБА ИСКА ДА ОСНОВЕ ПАРТИЯ

53

Анонимен

преди 8 години

Tурски агент.Да се разследва за измяна и в панделата.