80

Права сте, Елке

преди 8 години

Благодаря за реалистичното представяне на случилото се и на обстановката в Германия ! Поздрави от Германия

79

Анонимен

преди 8 години

Германците са с по-робска психика и от нас. Надайте се да дадат отпор някога. Само ще сумтят и ще гледат собствената си асимилация.

78

българин

преди 8 години

Безумието на някои европейски ръководители,съчетано с изродското поведение на мюсюлманите,ще роди нови Хитлер на Европа.За съжаление.Какво още да стане,за да се разбере,че ислямската общност неиска,и не може да живее с други общности.Ислямът превръща човека в див изродски звяр.Решението е унищожение на исляма.

77

Анонимен

преди 8 години

Меркел се интересува от растежа на икономиката но не и от сигорността на своя народ. Населението в Германия застарява. Младите не раждат. За да има пенсии за старите, трябва да има млади хора които да работят. Вкараха тези нерези с надежда да им бачкат но забравиха да попитат евреите какво е това животно "араб"Ако българите имат акъл няма да вкарат араби. Ще вкарат китайци и виетнамци но не и мюсюлмани.

76

Евгений Дайнов злото

преди 8 години

Обвинявам ви във фашизъм .Аз исках в България така да ги пуснем както Меркел ги пусна свободно да грабят и насилват ,вие не позволихте ,затова сте фашисти .

75

дедо Ванго

преди 8 години

Европа ке се вдигне. Ке стане страшно за всички, ле се лее много кръв и от двете страни, но накрая белио човек отново ке победи примитивнио. Разликата с предишните големи битки е, че този път белио човек няма да заграбва нови територии, а ще се бори за собственото си оцеляване и собствения си дом!

74

Анонимен

преди 8 години

Личи си и по стоките им взех си пералня немско производство и хладилник! *** пералнята има 3 дефекта отстранявани в сервиз само за първите 5 мес от гаранцията а хладилника издава едни пукащи звуци за които няма обяснение и са пълна мистерия! Май в заводите им бачкат вече "изнасилвачите"! И германците вече ги няма!

73

Анонимен

преди 8 години

И тия глутници Меркел и меките брюкселски китки искат да бъдат разпределени по държавите като задължителни квоти!!! Единственият със запазен разум европейски политик в момента е Орбан. И полският президент също не си поплюва, нашият е *** мушморок, каквото му наредят началниците, това ще прави. И като се оправи времето и тръгне новата вълна от милиони към Европа, какво ще правиме бе?!?! Европа се самоубива просто!

72

Анонимен

преди 8 години

До 80Викаш, щом си го прочел в статия трябва да е истина. Умно.

71

nobi

преди 8 години

браво, продължавайте в същия дух. заслужавате си го

70

КуКлусКла

преди 8 години

САЩ устремно ислямизират Европа , а такива като вярното куче на Обама Меркел не спира да втълпява на народа си че са им длъжни ......Значи амуджата има право да иснасилва наред но Германец ако направи с бежанка нещо подобно може да получи 20 години затвор минимум . Докато не спрат сляпо да вярват на ислямистката Меркел и да гледат само към ислямистите от САЩ ....нещата ще стават много зле ! Тук искам да кажа на Бойо да гледа внимателно какво става когато слугуваш безвъзмездно на САЩ !

69

123

преди 8 години

ако няма твърди мерки и затягане на хватката около мигрантите,този случай хич няма да е единствен и ще стане практика.Когато масово се извършва престъпление е почти невъзможно да се докаже индивидуална вина.Настана момента за действие с твърда ръка,изтърват ли го,да се сърдят на себе си после.Обаче някой има интерес от това,още не съм разбрал целта,мисля,че се цели дестабилизация на ЕС и разпадане,хм?

68

Анонимен

преди 8 години

С извозването на говорящите животни по родните им места да се заеме "Луфтвафе" и флота на адмирал Дьониц.

67

Анонимен

преди 8 години

Няма германци вече всички са *** - претопиха ги , а преди това им промиха мозъците!

66

Анонимен

преди 8 години

Най - опасното е че политиците се опитват да потулят всичко както в Дания го правят. Има една статия "швеция изнасилената страна", която ако я прочетете направо ще ви се доповръща като разберете как хиляди изнасилвания в Швеция от емигранти се покриват умишленно всячески и всеки дръзнал да даде гласност бива гонен и притискан с легални и нелегални средства. Нещата няма да приключат добре за съжаление... но нека се сблъскат с проблема та другият път като ни говорят за интеграция да им е за обеца

65

Анонимен

преди 8 години

"След случилото се в Кьолн все по-малко германци ще проявяват разбиране към подобно практикуване на законите." това беше и целта на целия режисиран спектакъл. Просто си представям как хиляди араби решават спонтанно да се разделят на групи в два града и да нападат жени уж подпийнали. Сега германците ще се надигнат, ще протестират и на следващите избори познайте.

64

Коментатор

преди 8 години

До АнонименБрато на какъв език е това? Надявам се да не си българин, че с тази "грамотност" пази майко България...

63

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

До АнонименМалкият, дедите на тези калоферци дето ги наричаш пиянки не са позволявали на турците да преминават яздещи коня си през Калофер-родното място на БОТЕВ ако знаеш кой е де!!!! СЪМНЯВАМ СЕ

62

Анонимен

преди 8 години

Това е просто втората фаза от помохамефанчването на Европа! Едно време по " верме разделно" турците какво са правили тука!?

61

Хей

преди 8 години

Да се върнем към 2006 .Световното в Германия предстои ,но един папа ,скромен учен ,монах предупреждава,ако Европа не приеме християнските си корени тя ще загине като късната Римска империя.Шок и ужас,колко невъзпитано тръбят феминистките.Каква неука средновековна мисъл викат от Шарли Едбо и правят карикатура как троицата прави секс .Християнството умря- пишат немски медии .Италия кани Кадафи ,а жени приели исляма от Рим крещят пред Ватикана-Аллах е велик . Това преди Брайвик ,Обама ,Бойко и тн .