20

Българин

преди 8 години

Това ли е държавата дето роди Хитлер!?

19

Shark

преди 8 години

Фюрера, Фюрера.................!!! Само такъв като него ще ги оправи. А Меркел трябва да я обесят на върха на катедралата в Кьолн.

18

Анонимен

преди 8 години

Медиите в Германия - Пинокио, полицаите - ***.... От главата мирише. Не знам с какво се държи Меркел още на власт и защо я търпят. Няма логично обяснение. Засили ли се махалото от едната крайност ще стигне до другата

17

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 14 Какви затвори,какви глоби за тия????Най-голямото наказание за тях е да си ги върнат в *** от където са изпълзяли!Там ще имат и друг проблем-тия дето им са дали парите да се изнесат в Европа ще си ги поискат!Щото тая работа е организирана,не е на своя глава!

16

Анонимен

преди 8 години

Като ги пуснахте тия нерези поне да ги бяхте кастрирали - сега ще им берете ядовете като се разгонят. Тая *** дето на жената и петата не е видяла какво очаквате да прави в цивилизования свят освен да пощръклее.

15

Анонимен

преди 8 години

Железни мерки! На самолета и обратно там от където са дошли!

14

Анонимен

преди 8 години

Ако едно куче е бясно,то го убиват!Така трябва да се постъпва и с бесните,с животински нрави емигранти ,но понеже сме демократи и либерали, поне да ги изгонят от Евпропа!

13

Анонимен

преди 8 години

Да бе, полицията безпомощна, глупости! Полицията много добре може да си свърши работата, ако получи заповед за това! Мислите ли, че на германските мъже-полицаи не им се ще сега да попилеят бежанските центрове в Кьолн?! Но ако тръгнат на собствена глава да дават урок на нашествениците, ще е равносилно на преврат.

12

Анонимен

преди 8 години

"Омразата срещу бежанците и кандидатите за убежище се надига с небивала агресивност, а ксенофобията отново излиза на мода."естествено че трябва да ги съжаляваме горкичките бежанци, клети, немили, недраги.......повече пари за помощи и джобни трябват, че за алкохол едва стигат и не остават за ***.....толерантност, интеграция, тъерпение и повече съпричастностт

11

Анонимен

преди 8 години

За ПЕГИДА сили имаха, дето за 20 хил протестиращи имаше 25 000 полицаи, за да обуздаят неандерталците нямат хора...Ами къде са ви хората бе, строят им лагери в Бавария и ходят да ги пазят от гостоприемността на немците нали???

10

Паметлив

преди 8 години

Значи имат сили да разпръскват антиправителствени и антиимигрантски демонстрации с десетки хиляди участници,ама нямат сили да защитят гражданите си от терора на пришълците!Ай,си.к.тир!

9

Анонимен

преди 8 години

Тия си дадоха сметка, че са напълно безнаказани по европейските закони. Тях финансови глоби не ги плашат, даже и затворът е луксозен хотел за тях. Само бесило за такива,рязане на ръце и глави, те от друго не разбират. Първите им седем години такива, На 30 години не се интегрира човек вече.....

8

Анонимен

преди 8 години

Ах тези разюздани похотливи лекари,инженери, адвокати, банкери, ядрени физици,астрономи и научни работници.

7

Анонимен

преди 8 години

"нападат жени, бъркат под полите и в деколтетата им.".............НЕКА БЪРКАТ !!!Здраво бъркане трябва докато достигне до съзнанието на средностатистическия бюргер, че идващите от Африка не са добрички и невинни, а варвари разрушили собствената си цивилизация и готови да разрушат и европейската, ако им позволиш.

6

:)

преди 8 години

Немците имат избор - или да бъдат себе си и да затворят този *** или да се правят на *** и да слушат Кончита Вурст, докато арабите вилнеят по улиците на градовете им. Или си мъж, или еврогейка фен на Вурста.

5

Анонимен

преди 8 години

70 години вменяване на вина и ей ти резултата, всякакъв инстинкт за самосъхранение е загубен. Само като си дадем сметка, че медиите 3 дни мълчаха , става ясно какво се случва в Германия в момента.

4

ha ha

преди 8 години

Ние можем да им предложим решение на проблема на германците. Да им предложом Крумовите закони, крадеш, кръц, ръчичката, посягаш на жена, кръц патката, ама цялата, не само козметично разкрасяване дето му викат сюнет. И готово, това от нас приятелски настроените Българи към толерсатна Германия.

3

Анонимен

преди 8 години

шокккккк имало бежанци и които "не са непременно образцови, мили и грижовни бащи."пропагадата определено е много силна в Дойчланд, ако наистина така са ги представяли досега

2

Декстър Джаксън

преди 8 години

Онези идват с ясното съзнание да ви колят, изнасилват, грабят. Идват да ви завоюват. А единственото което вие казвате е "Можем само да го регистрираме, за повече нямаме сили". Вие, които сте най-силната икономика в Европа. Вие, които сте много смели когато стане въпрос за лошата България и гадните българи, които искали да ви разбият социалната система. Десетилетия наред ни презирахте, а си поканихте ***, които ще ви затрият. За съжаление ще затрият всички ни. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

1

Анонимен

преди 8 години

Интересно в Дубай не можеш да се регистрираш, ако си болен от СПИН, а ние взехме всякакви от райони за които се знае, че имат много болести, които въобще несе тестват, камо ли да се леуват...Арабите не ги искат, ние в Европа мечета им подаряваме по гарите..Пфу