100

Анонимен

преди 8 години

Нали искахте еврота и хубав живот на ви ся! Да превърнеш страната си в Сирия! М/у другото там всичко почна по този начин първо с разгонени глутници и след няколко месеца всичко беше в руини!

99

ЯСНО

преди 8 години

ВСИЧКИ ЗНАЕХА,ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИЗНЕНАДАНИ И НА ХАМАВИ..ДАЖЕ НА НЯКОЙ ИМ СЕ ПРЕВИЖДАХА,ЧЕ ПО ТИЯ *** МЯТАТ ЯТАГАНИ..КОГАТО ЕВРОПЕЕЦ СЕ ИНТЕГРИРА В АМАЗОНСКАТА ДЖУНГЛА ПРИ КАНИБАЛИТЕ ТОГАВА И ТАЯ ДОЛНА ***. ЩЕ ИНТЕГРИРАТЕ *** ТАКИВА.

98

Сонан

преди 8 години

Един народ сам трябва да си помогне. Другите само гледат сеир от страни.Обамата е мохамеданина, четете биографията му. като е бил на 14 г в Индонезия.Бабата му е робиня, защото винаги е така на превзетите държави. Даже е вписано в немската конституция и къде е най голямата хамериканска база се знае.

97

ЕвроМъш Плювнюдали

преди 8 години

Лайте, европsета, срещу Виктор Орбан и Милош Земан! Драйfайте срещу Путин! Скора ще им се молите да ви отърват от Ислямска държава в собствените ви страни!Продължавайте да гласувате за европейските ценности и Кончита Вурст! Иде Видовден! Всичко се плаща! Тъпотата също!

96

точно така

преди 8 години

Нашите гирбедчии да си стоят там! Дори да ги *** араби! Ако се върнат кой ще ги храни и тях и изпадналите им роднини дето чакат на поредния превод! ТАКА ЧЕ ЛУБРИКАНТ ОТ ДМ И ТАМ НАХДЖЕРМАНИ, НИХТ ЦЮРЮК!

95

Анонимен

преди 8 години

Нека някой българин, който живее в Кьолн да напише каква е ситуацията там!

94

Моооля?

преди 8 години

Нищо не можела да направи полицията? При извършване на тежко престъпление? Разпореждане-при неспазване-стрелба-ако е необходимо-подкрепление от спец части-армия и т.н.! Кое е сложно или неясно?

93

Обеля 1

преди 8 години

еми хак да им е сега на всички бай-***, които емигрираха там. то и в англия и франция положението не е по-различно, да не говорим за скандинавието-все по-лошо ще става, а България тепърва ще процъфтява, тук такъви ''емигранти'' не виреят, ще умрат от глад. До година очаквам наводнение на София от завърнали се пишман родолюбиви българи. Да се слагат КПП-та на всички изходи на София и гурбетчии от повече от 6 месеца да не се пускат

92

Анонимен

преди 8 години

Кофти. Бог да пази страната ни. Не може полициите така да бездействат. Полицията не защитава населението, а обслужва правителствата. за гражданите какво остава?????? Поне да спрат да плюят по нашата страна, че станаха за резил

91

Анонимен

преди 8 години

Полицията нищо не може да направи. Те не могат да арестуват десетки хиляди от тези които вече доброволно пуснаха в държавата си. Много се радвам, че Германия получиха това което заслужават. Заради тях обаче и други страни пострадаха. Глупоста им струваше скъпо на поне още 5-6 държави които станаха сметище заради тази *** която се струпа там. Нека продължават да ги посрещат с аплаузи и храна, сирийците няма да спрат да идват с 10 000 на ден.

90

Noname

преди 8 години

До АнонименТака е, но в НОРМАЛНИТЕ държави, а я виж в *** как добре се развива безнаказаността...

89

анонимен

преди 8 години

...разгонена мъжка глутница...но в арабистан не върви режат глави без коментар там няма и да си помисли да погледне жена...глутницата е добре информирана и инструктирана и...действа а госпожата канцлер е тоже добре инструктирана от господарите си и тя действа...новата работна имигрантска вълна едва ли ще се справи с работата в БМВ та те не могат дори да смажат машините...време е германците да се отърсят от ...историческата си вина и да действат така както диктува обстановката

88

Анонимен

преди 8 години

Исторически, социологически и чисто човешки - когато една държава не защитава гражданите си и не въздава правосъдие и възмездие, гражданите хващат нещата в свои ръце.

87

до 103

преди 8 години

То от вашата свобода на словото в Европа отрекохте Христос щото го проверявахте 100 пъти .И установихте ,че няма такова нещо и поканихте мирния ислям дето го проверихте ,че бил мирен ................Смях .

86

Анонимен

преди 8 години

A nashte balgarki s negri se lyubqt v Angliya dobrovolno

85

КАСАЧ НА ТЯСНИ КИФЛИ

преди 8 години

АКО ВРИЗАХА И ЖЕНИ БЕЖАНЦИнемаше има проблемма то сички МАЖЕи им се ЕВЕтепарва ше клатат меркел ги пуснася да ИМ ПУСНЕ та да са напално доволни

84

<><>

преди 8 години

Най-простото решение : Такива като Меркел да бъдат заточени в килии под земята до живот ! Хора като Орбан да поемат контрола над Европа ! САЩ да бъдат изолирани , да не се мешат в живота в Европа и да паднат всички санкции срещу Русия както и да им се даде зелена светлина от приятелска прегръдка ! Русия заедно със здрава Европа ще е най-уникалния съюз съществувал някога !

83

Анонимен

преди 8 години

До българинAmi ti shtom ne mojesh da takovash jena si te shte ti takovat,nali legloto i doma si gotov da dadesh na ruskite voyski snoshti taka pisa tuk,te s kakvo se razlichavat ot emigrantite

82

до 87

преди 8 години

Не щом го прочетеш в блога на журналистка, която е емигрирала заради поблемът и която пише с факти, които могат да се проверят. Преди да се правиш на умен/а помисли дали останалите хора са като теб или те проверяват достоверността на информацията. В държавите с нисък индекс на слобода на словото това не е важно, но в страните със сравнително нармална журналистика хората като пишат нещо, редакторът е длъжен да провери от няколко източника информацията....

81

Анонимен

преди 8 години

Арабско семе се сее на длъж и шир по цяла Европа.Кадафи бог да го прости каза Не правете война ! Правете деца и ще победите света ! Прав е бил африканския бедуин.