18

Анонимен

преди 8 години

36, моят зъболекар ц София е сириец и мога да твърдя, че е един от най-добрите зъболекари в града. Стив Джобс също е син на сирийски емигрант в САЩ.

17

Анонимен

преди 8 години

Свободните места за джихадисти и терористи вече свършиха.

16

Батко

преди 8 години

До християнски ценностиСтига си манипулирал хората. Това са извадки от Стария завет, който е прикрепен към Новия. Това не е словото на Христос. Тези, които почитат Стария завет, затова толкова мразят Исус и думите му.

15

Анонимен

преди 8 години

Не съм видял арабин да работи някаква тежка физическа или интелектуална работа. Те все са по тънката част - дюнерджии, магазинери, бръснари, в най-добрия случай някой не много трудоемък занаят. Какви ИТ-та, кви 5 лева? Образованите араби са в Дубай, Кувейт и другите подобни, ама те поне се къпят в пари и си наемат специалисти от Европа, само за най-черната работа може си вземат някой пакистанец, защо не наемат "образовани сирийци"? Не е *** дубаеца, не е! Арабин за работа не става!

14

Анонимен

преди 8 години

Американците правят войни, Европа приема бежанците. Каква братска постъпка, колко благородно от страна на юдеоамериканците

13

Анонимен

преди 8 години

Жалка пропаганда. Дори това да се случи и бизнесът да се подпомогне, етнографската карта жестото ще се промени. Тези хора ще искат права като гейовете и лесбийките, а с това потъпкването на ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И КОРЕНИ ще продължи до пълния крах на Европа.

12

Анонимен

преди 8 години

А НАРГИЛЕТАТА МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГИ НОСЯТ В РАБОТНО ВРЕМЕ ДОКАТО ХАНЪМИТЕ ОТГЛЕЖДАТ КОТИЛОТО.

11

Бачо

преди 8 години

Видя някой, че си е обул на босо маратонките и веднага ми става ясен. Вижте го тоя на снимката горе. Това е един висококвалифициран специалист, който няма акъл дори да разбере, че обувки на босо не се обуват. Има ли нужда да обяснвам защо или сте на неговото умствено равнище?!

10

шаши

преди 8 години

От Меркел каква ханъма може да стане. Заради нея бягат натам. Има да им пуска килимите, като се прибират.

9

Анонимен

преди 8 години

Освен това 80-90% от пристигащите "бежанци" са мъже.Останалото е шишкави бременни арабки.Тези мъже ще искат жени и понеже са диваци ще си ги доставят с лов на женски и изнасилвания.Лесно и е на Меркел-нея никой няма да я *** освен срещу солидно заплащане камо ли пък да я изнасилва.Дъртите мумии от ЕП и Брюксел също.Проблемът е за останалите.Всъщност германците да си се оправят-те си я избират и харесват "леля Меркел" както я наричат с любов.

8

do komunqgi

преди 8 години

ako rabotehte kolko turcite cccp shteshe da sashtestvuva no v masata izgubihte vsichko piqnici

7

Анонимен

преди 8 години

Мисля,че тези данни са лъжливи.Фирмата "Интел" една от най-големите в света има около 80000 персонал.Определено работят в ИТ сектора.В Германия където има един умрял завод на АМД (целият персонал на АМД е 5000 души) имат нужда от ИТ специалисти колкото е бройката на служители във фирмите Дел и Интел едновременно по цял свят-200 000 ?!Демографската криза е пряко свързана с икономиката-няма как да ходиш на работа на 2 места,да учиш да изплащаш кола къща и да имаш 5-6 деца.Освен ако не си милионер.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия нормални ли са. До 50 години мюсюлманите ще са мнозинство в Европа и изобщо няма да съществува Европа каквато я познаваме. Това е волята на Америка. Не стига, че ги приемат ами и работа им дават.

5

а стига бе...

преди 8 години

Неизбежно бежанците ще трябва да научат езика, да се пригодят към порядките в обществото, да се интегрират....и защо да е неизбежно това-да не би турците да са се интегрирали в германия или австрия?? а и нещо не разбирам-налу уж политиците искат само да приемат бежанците временно докао войната отмине или едрият капитал тихомълком пълни домовете ни с нашественици които да експлоатират. защо е това бързане да ги интегрират ако е само временно??

4

Анонимен

преди 8 години

Няма работа! Това което преди 50 години се правеше от 100 души сега с машините и роботите са нужни само двама-трима. Заводите не могат да си продадат продукцията, а могат да избълват 10 пъти повече продукция само със закупуване на нови машини и увеличение на персонала с няколко процента. А за бежанците трябва да се намери работа щото иначе ще тръгнат да правят обири. Източноевропейците аут, те не са бежанци, да си ходят вкъщи да работят.

3

Анонимен

преди 8 години

глуппака

2

ЕС

преди 8 години

Скоро ще въведат отново визите и ограниченията за работа на българи и румънци (то не, че сега е много лесно да те назначат на запад, само ако си специалист с търсена професия иначе много трудно за българин дори да знаеш езика). Трябва да има работа за бежанците, иначе ще почнат да крадат и да се организират в банди. Българите да си работят в България.

1

я па тоА

преди 8 години

Мноо си *** Саше все едно слушам Сталинка.