78

Анонимен

преди 8 години

Като ги знам арабите и нег'рите колко са работливи направо се просълзявам от омиление. Работлив като арабин звучи като солена захар.

77

ха

преди 8 години

Демогравска мечта??? Моля ?? То за нас няма работа ,та за още няколко милиона

76

x

преди 8 години

Тези,които обвиняват мюсулманите играят директно за осъществяване на сатанисткия проект.Не говоря за неислямския култ идил,който има неизвестни кукловоди и са пионки на терор за постигане на целите на световния сатанизъм.Мюсулманите не си разрушиха сами държавите и благоденствието като в Либия,нито създадоха законите които да ги пускат да пресичат пеша граници бранени с кръв от векове.

75

той беше прав

преди 8 години

Сатанизмът вече играе с открити карти,не говоря за тези на снимката,срещу Европа се извършва геноцид ,въпреки,че имам някои съществени различия от виждането на някои хора за начина Европа да оцелее около 1930-те,то фактите са безпорни,падането на Германия действително стана падане на Европа и после света!Падането е под окулта,т.е.религията на сатаната оттам производните...

74

и така и не

преди 8 години

Следваше сериозно да погледнат на това преселение и да отсеят бежанците(защото такива има) от опасните. Никой не е пророк, така че разитието на мюсюлмани//те не може дас е разбере и предвиди от хора с друг манталитет. Друга грешка-за богатите държави всички мигранти са еднакви. От това страдаме и ние. Така не могат да преценят има ли опасност и прилагат грешни практики и обяснения. да видим. Доказаха, че нямат стратегия за интеграция, а самобизнес с темаат интеграция. Свидетели сме напоследиците

73

койчо

преди 8 години

Да го пробват за касапи! Много от навлеците имат професионални навици и афинитет към тази професия!!!

72

Анонимен

преди 8 години

BEGANZITE TRIABVA PARVO DA SE NAUCAT DA YADAT SLANINA.

71

Е

преди 8 години

ВЕЧЕ ЩЕ ПРОВЕРЯВАМ КАКВИ СА ГОТВАЧИТЕ В РЕСТОРАНТИТЕ ...СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СМЪРДИ НА ОВЧО, НА ЛОЙ И НА ЗАГОРЕЛИ АГНЕШКИ КАРАНТИИ ЩОТ ОНИЯ ПО ПЕТ ПЪТИ ЩЕ СИ БЛЪСКАТ ЧУТУРИТЕ О ПОДА. ЧЕ ДАЖЕ НЯМА ДА МОГА ДА СИ ХАПНА И СЛАНИНКА..

70

Данъкоплатец

преди 8 години

Я да помислим какво реално умеят тези натрапници, незнайно защо наричани бежанци.Умеят да клечат на групи, гледайки лошо и все едно че някой тук им е длъжен с нещо.Умеят да коленичат в джамията и на всяко изречение да викат алах акбар.Неопределен брой от тях имат опит в стрелбата, убийствата, правене на бомби и тероризъм.От където и да го погледнеш тук нямаме нужда от такива работни места. Най демократично би било да има референдум. Ако някой страна има нужда от такива, нека си ги прибира.

69

Майк

преди 8 години

Тези които стимулираха хомосексуализма и гей-парадите сега се правят присторено на загрижени за застаряването на европейското население и лицемерно предлагат то да се измести и изчезне като се замени от *** от близкия изток и африка. Какво го ползва европейското население ако друг дойде на негово място, дали ще има европейски държави, дали бизнеса ще е добре и т.н.? Него вече няма да го има, ще е в небитието на историята. По-добре да рухнат държавите и бизнеса но народите да останат.

68

Анонимен

преди 8 години

Туй са смешки за сериозен бранш като ИТ сектора да търси мигрант-бежанци за персонал,които са тръгнали без куфари,тук-таме с понякое сакче дребно,защо точно от тях-щот няма да им плаща издръжка ще са им ефтино класифицирани от курсове основни, допълнени без да се харчи за пътни,облекчения за стимулиране за наемане съобразно средната възраст за подобрение и крайна-пенсия с стаж защот младите в ЕС били кът и бранша неодобрен за атрактивен,иначе е на високо ниво там щот щракат в игри военни с бойци

67

Майк

преди 8 години

Ислямистите и емигрантите ще използват социалната политика предвидена за тях в Европа и ще я колонизират като раждат много деца докато европейците станат малцинство, тогава няма да могат да направят нищо за да спрат въвеждането на шериата в Европа и връщането на съвременна Европа в ранното средновековие. Не виждате ли че с идването на дори шепа примитивни имигранти престъпността - побои, убийства, изнасилвания скача до небето. Гади ми се от цялата ситуация.

66

Майк

преди 8 години

От мъжете и жените се очаква в сатанизираното западно общество да завършат образование и да почват работа и да преследват кариера докато станат на 30 години когато е вече много късно. Ранните семейства и жененето на 18-20 годишна възраст се гледат с лошо око, както и многодетните семейства сред европейското население, иначе сред малцинствата се поощряват чрез хитроумни социални пакети. Това е политика на геноцид за европейските народи които сега се лъжат да приемат ислямисти и африканци.

65

Майк

преди 8 години

някой да чува за политики за засилване на семейната институция и раждането на повече деца сред европейските народи. За политики и социални мерки които да стимулират жените да бъдат домакини и майки а не да преследват кариера докато станат в инфертилна възраст на 30 години? Няма и да чуете защото западните политики целят изличаването на европейските народи и се прокарват от слуги на дявола.

64

Майк

преди 8 години

Поредните лъжи и манипулации и изкривяване на истината от нео-либерализма. Джихади Джон който режеше глави какъв беше? Компютърен специалист. Не даването на работа а изгонването на имигрантите ще реши проблема. А проблема с ниската раждаемост на европейските народи идва от политиките на сатанизираните "западни елити" които омаловажават и се подиграват на семейните ценности и издигат в култ сексуалните извращения, феминизма, жени кариеристки а не майки, свободни сексуални връзки без деца и т.н.

63

интересно

преди 8 години

Има нещо вярно, но всеки си мисли в своя свят. Явно няма вече страни от трети свят. както и няма толкова прости да се заробватили има.Промените настъпват многобързо, а хоратакоито идват се виждат винаги катожертви истова намират обяснение за всичко,което е несъобразяване с другите. В България кръгосорът е много стеснен, което не значи неверен. В Германия също имат проблем с адекватно възприемане и реакция реалността. Може би на Марс имат по-добър поглед върху нещатаСветът бибил подобър безмедии

62

Кукувица

преди 8 години

Нещо са пообъркали в заглавието....ама това се случва честичко в тази страница. Пристигането на 1,2 млн. бежанци може да се окаже демографска мечта е добре да се замени сПристигането на 1,2 млн. бежанци е демографски кошмар

61

анонимен

преди 8 години

защо израел се плаши от иран и от неговите специалисти защо индия е една от 10най развити държави защо китай държи парите на целия свят значи и там живеяти работят умни хора в лабораториите на краварите какви мислите че работятмозъци от целия свят които движат човечеството напред

60

Кратун

преди 8 години

Изстисквашсобствения си народ до ръба на изчезването и после си "внасяш" хора отвън, за да продължиш да трупаш същата норма на печалба? Нима такова управление заслужава да бъде зачитано? Напоследък все повече имам чувството, че светът е на прага на революция и промяна на политико-икономическото устройство.

59

Анонимен

преди 8 години

Е тия като са толкова образовани защо държавите им са кочини? Арабин IT специалист ахахаааахахаааааааа,тия със нищо не са допринесли за просперитета на човечеството само знаят да бият чела в пода,да въртят някаква търговийка със *** които се опитват да ти пробутат като супер качествена стока и това е.Те не са създали НИЩО даже това което природата им е дала нефта го добиват с технологии и специалисти от запад.