22

Анонимен

преди 8 години

Искат да кажат,че тя станала рано сутринта след като видяла съмнителен бус още от предния ден,тъй бе съобщено не от нея,след свършване на работния ден на пребиране минавайки около парка мислейки си-ако има бомба,вътре никой не шава,утре ще разкажа,ама на кого по напред,най-напред на специалистите,вдига телефона-по инструкция много,хайде тия,че най вдъхват доверие,ай,ай,ама сега лети,а спецовете пуснали искане за разпит защо хора-двама са оставили такъв опарфюмен багаж за контрол-допир-свръхбагаж

21

Мария

преди 8 години

Тази жена няма никаква полза да си измисля бомби. Много прибързано я уволняват. Че и ще я съдят. То по-добре, че наистина нямаше бомба. Какъв пример дават така на хората? Ако забележите нещо нередно, внимавайте на кого съобщавате, че да не ви осъдим накрая....

20

Гиньо

преди 8 години

А журналята защо непрекъснато драскат и създават суматоха? Например:"Бомба! Христо Бисеров оправдан?" А? Това не е бомба.Това българската реалност!

19

Раби

преди 8 години

Боко каза банда некъдърници и за спецслужбите. Щом Костов е съгласен с него службите са бандаСега да чакаме гражданин да подаде сигнал за съмнителен пакет.

18

честит

преди 8 години

Тая леля като гледам каква ми.шка е, няам сама да вземе да прави такива изказвания. Явно, че някой й е дал тази информация, и или се е объркал и сега си слага тенекия на г.ъза или наистина са открили нещо, и не смеят да кажат. Така или иначе тая няма как да докаже и ще си го отнесе. Не могат да я осъдят, плашат я за да се навие да подпише, че тръгва по взаимно съгласие и да не й наплатат заплатите за уволнение. Това е всичко.

17

художника

преди 8 години

Някой си изми ръцете с жената. Като и гледам възрастта, а вероятно и опита като експерт" връзки с обществеността", едва ли ще си прави свободни съчинения и то пред журналисти.Така е в БГ, винаги "гори" последния по веригата.

16

без

преди 8 години

Мейд ин БГ! Айдуците дето завлякоха милиони все не могат да ги осъдят щото ланският сняг бил малко по-влажен от по-ланският. Последният пример от преди ден. Ама когато някой обикновен човек сгреши съдът решава да покаже цялата си твърдост. Ай сиктир.Ама народът нали си е ... и си трае. Как беше ..."наведена глава сабя не я сече" Е да ама от наведено положение пук болки в кръста и в неофициалното продължение на гърба.

15

Анонимен

преди 8 години

Този член от закона много ми харесва. Всички анонимки и пеевски сайтчета може да отидат по затворите.

14

АЗ

преди 8 години

МАЙ СА НАМЕРИЛИ НЕЩО....НО СЕ Е ОКАЗАЛО Я НА МОСАД Я НА ЦРУ...И ЗАТОВА Е ИЗГЪРМЯЛ БУШОНА...ИДЕЯТА Е БИЛА ДА НИ ВКАРАТ ВОЙНА И ДА ИМА ПРИЧИНА....НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ПУШЕНО МЕСО...

13

Анонимен

преди 8 години

В тази страна има само една БОМБА, всички знаем коя е, къде цъка, какви ги цъка, но само не знаем кога най-после ще гръмне !? Другото е ясно !

12

123456

преди 8 години

Значи, ако имаш съвест и гражданска позиция и подадеш някакъв сигнал за нередности си виновен и обект на преследване. Затова много пъти хората бягат от местопроизшествия и не дават информация и показания, за да не излезнат после виновни. ДАНС се занимават кой с кого ял, пил и се..........а съмнителните неща са оставени за после.........Как този бус ще бъде махнат от там, след като пасажерите са отлетели в различни посоки?

11

те така те

преди 8 години

Ама друг път и да види бомбата,да бяга надалеч и да си мълчи!Па като думне "големия бос" друга песен ще запее.

10

Анонимен

преди 8 години

За да отвлекат вниманието от случая Бисеров, който окраде 200 милиона под закрилата на Доганизмислиха че уж имало бомба и цял ден разхвърлят *** по асфалтахитро измисленомного хитро

9

Анонимен

преди 8 години

Тотално некомпетентна кокошиновна е не само жената, а и този който е назначил толкова некомпетентен човек на такъв пост! Всяването на паника не е шега работа! Да и треснат една условна присъда за да се научи как се говори!

8

Ха, ха, ха, ха, ....

преди 8 години

Ама така е бе ! Коя е тая та ще вдига кръвното на султана на *** ? Ами ако му се беше вдигнало ????

7

Иван

преди 8 години

Важното е, че вече втори ден говорим за "бомбата", а не за Бисеров и "службите на ДПС".

6

Анонимен

преди 8 години

Айдееееееее, изгоря и тази женица ! Замина като бай Петко "терориста" ......

5

Анонимен

преди 8 години

Христо Бисеров открадна 20 милиона евро и е невинен, а тази женица ще лежи, Боже Боже!

4

Анонимен

преди 8 години

кучето е виновно, десет дни на хляб и вода за наказание

3

Анонимен

преди 8 години

ТЯ ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ОТ СЛУЖБИТЕ НИ СА И КАЗАЛИ, ЧЕ ИМА!!!ЩЕ ОСЪДИ И БЪЛГАРИЯ И ЩЕ Я ВЪЗСТАНОВЯТ НА РАБОТА И ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЩЕ ПОЛУЧИ!!!!!