62

Бим

преди 8 години

И за какво ще я съдят? Нали някой и е казал това нещо да го съобщи на медиите. После някой е изцапал гащите от страх и ето я изкупителната жертва. Направила една грешка и я изхвърлят от работа без изобщо да се интересуват какъв човек е и как си е вършила работата дотогава а и искат да я съдят. Много мотивиращо - идеална среда за създаване на пасивни, незаинтересовани, бюрократи които се интересуват само да следват буквата на закона за да не могат да ги уволнят без стремежи и инициативност.

61

вм

преди 8 години

Значи е съвсем нормално, да бъхтиш над хиляда километра път през Турция с някакъв скапан бус, да минеш и през летище Бургас за по-направо и накрая да го зарежеш пълен със стока на летище София и поемеш към Брюксел! Нещо прикриват властите

60

Анонимен

преди 8 години

Сега горката офца, ще я упекът и ще я изедът...

59

граничар

преди 8 години

Господа направи ми голямо впечатление колко са *** господата сапьри правят контролиран взрив в населено място знаят ли че половин килограм тротил ще отнесе вичко край тях и всички прозорци ще изпочупят толкова малоумие никъде не съм виждал жалко че нямаме вече дори един грамотен в полиция и армия

58

Анонимен

преди 8 години

Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни ... ---------------- само по себе си това е безмислено, в крайна сметка няма значение как се предава. Но има значение, този дето ги пише тези безмислици да бъде освободен. Какви са тези малоумщини???

57

Горан

преди 8 години

По-добре един разкъртен бус, отколкото недогледана реална заплаха и жертви! Голяма работа! Големи критики! Според мен, даже е похвално!

56

Стършел

преди 8 години

Една суха тренировка е от полза за всички служби, какво толкова.

55

Питанкио

преди 8 години

Навремето, кукувците си измислиха ядрена авария и никой не осъдиха, та Стефан Савов ходи да ги защитава. Сега за нещо, дет е нищо- хоп виновен да има.....

54

На Буров чичата

преди 8 години

Важното е да има напрежение в държавата и да не им гледаме кражбите...

53

Баси Държавата

преди 8 години

Алоооооо,къде сте бе полициятаааааааааааа.Шефа Ви дето претендира ад е бил ченге 1 дълги години,сега ви нарича-"банда некадърници".Да бе,същият дето искаше да ви ореже парите,ама вие понеже сте много демократични му клекнахте,вместо да направите преврат и да ги избесите всичките ***.Алооооо,къде сте бе,прокуратурата.Бай ти Христо Бисеров открадна парите на държавата,а го направихте медийна звезда,ама тая леля ше я заковете,веднага като звъне Боко The ***-I

52

Onzi

преди 8 години

Само не мога да разбера защо ще ги разпитват тия двамата като няма нищо ?"Властите у нас ще направят необходимото, за да може двамата граждани на Армения да бъдат разпитани"

51

ха така

преди 8 години

До МарияСрамно,много странно, а дали не е преднамерен заплахата за лишаване от свобода, защото у нас всичко,всяка дума казана от властниците е лицемерна и лъжлива, заради от страх от наказание, хората да си мълчат, когато видят нещо подозрително. Май "само" това ни е разликата с Лондон, където оше преди 30 години, на свяко по-оживено публично мястжо имаше надписи, които ПРИКАНВАХА ГРАЖДАНИТЕ НЕЗАБАВНО ДА СЪОБЩАВАТ, КОГАТО ВИДЯТ СЪМНИТЕЛЕН ПРЕДМЕТ. Е, да, но в Лондон!!!

50

NoName

преди 8 години

Това не е ли същото деяние, като това, което "извърши" полския пасажер в самолета, за което се предвижда от три до петнадесет години затвор?

49

Анонимен

преди 8 години

100% некой "отговорен", е подал информацията на офцaта!

48

ККК

преди 8 години

охх джурналя, джурналя .... а вас кога за многото заблуждаващи информации дето ги пишете ?тази е поредната такава, защото има разлика между "съдят е" и досъдебно производство.та кво правим сега с подвеждащата информация дето сте е написали ?

47

до 55

преди 8 години

До АнонименОсъдят и Оправи.....

46

Анонимен

преди 8 години

Сега заради лапсуса, жената ще я разчекнат. Добре, но удобно се пропуска, че единствените безгрешни участници в цялата случка бяха кучетата. Нещо за посипване на главите с пепел или оставки?!!В същото време, отново сме свидетели на поредната съдебна индулгенция за делата и придобитото от публични личности по време на прехода. Мигрантите спираме с показни акции... на Лъвов мост, а оградата ще се строи още поне 20 г.Е, как да не сме кокошкарска държава, ако изобщо се вписваме в определението!

45

Връзки с общественос

преди 8 години

- Ало ДОТИ ли е? Тук има един бус с бомба.- А вие кой сте и кой ви каза че иам бомба?- Ами аз съм от летището и вътрешния ми глас подсказва че има бомба.- Ами добре идваме да я взривим , не пипайте нищо.

44

Анонимен

преди 8 години

Къде са протестърите или протестират само по нареждане на вожда

43

ГАМЕНСКИ?

преди 8 години

Драги журналисти, какъв е този уличен, гаменски език( жаргон?); или си мислите, че емнго "яко","куул", да казвате "бомбаджийката излита, сама си сложила бомбата в устата"??.КОгато прочетох заглавията, поне 5 пъти се връщах да прочета отново за КОГО и за КАКВО става дума.( а съм филолог, 50 г. библиотекар и НЕ ЧЕТА "ТРУДНО"!!!