42

Анонимен

преди 8 години

Когато службите мълчат ,следват импровизациите,това си стар проблем наречете го комуникационен,за мен си е интелектуален.

41

Анонимен

преди 8 години

И кой вече ще смее да подаде сигнал за подозрителен обект,щото може да разсърди величието?Всеки в тая нещастна държавица си пази хляба,доколкото и той му е оснанал,че нали бил вреден ....

40

Анонимен

преди 8 години

А кога ще усъдят държавата да плати обезщетение на заложниците в Арена Армеец. Тази държава скоро няма да се управи.

39

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега жената виновнаА онези дето гърмяха вратите на буса и размятаха цял ден куфарите с гащите на арменците по асфалта - невинни

38

Анонимен

преди 8 години

Аз съм съгласен, че тази е била уволнена. Това беше излишна паника. Кучето е реагирало, да но това не е 100% гаранция. Но директорката на летището да тръби такива клюки по официални каналии е недопустимо. Знаете ли колко десетки милиона струва да се отменят полети и да се пренасочват към друг терминал?!?!

37

Анонимен

преди 8 години

Бомбата трябва да се пипне, изпробва.. и тогава дз се подаде сигнал за бомба.Затова гопожата е виновна.

36

111

преди 8 години

....без коментар...а Хр. Бисеров чист, невинен.....няма такава държава

35

Анонимен

преди 8 години

А когато следващият път наистина паркира бус пълен до горе с експлозиви, няма ли опасност след тези събития, всички да почнат да си правят пас, щот нали разбираш бат Бойко да не ги хока, че създават излишна тревога в обществото. Точно сега когато трябва да сме подозрителни към всичко, подобни атаки към хората, които отговарят за безопасността ни, в бъдеще могат да доведат до кръв и мръвки по асфалта. Тогава ония с квадратната кратуна пак ще ги хока че не са си свършили работата.

34

Hermann

преди 8 години

Lichno shte pribera v trudov lager komentatorite v tozi sait ;) I shte go napravq za blagoto na chovechestvoto ;) Unizitelno e da imash takuva sygrajdani,naistina :(

33

Анонимен

преди 8 години

Е набедиха я жената дори и без да е виновна някой й е наредил "върви кажи това, на журналистите" тя дори сама си казва "това ми е казано да ви кажа". Бойко да подава оставка и тия замесени в случая също.

32

Мари

преди 8 години

По-добре ядосани и живи пътници, отколкото мъртви!!! Просто жената е нямала избор, такава информация е получила!

31

Анонимен

преди 8 години

Не се и съмнявам, че тя се е обадила да разбере за какво иде реч, все пак затварят летището, трябва някой да даде информация на пътници, медии, чакащи. Нашите служби са я навикали - "Какво искаш, не виждаш ли че се работи, има бомба в буса". Съответно след картко умуване от 30-40 мин тия от летището са изригнали с тоеа съобщение. И споле що така стана. Не вярвам да си хо е измислила сама да се прави на интересна.

30

Hiter

преди 8 години

некадърна държава, че трябва да има виновна жена.

29

Анонимен

преди 8 години

Е браво.И сега даже и някой да види нещо по-добре да се направи,че не е видял.Щото не се знае ушавите как могат да обърнат нещата срещу него.Ето така по-този начин се създава овчедушие от което властта има нужда. БРАВООООО.

28

Анонимен

преди 8 години

И кой е сърцатия прокурор, дето е образувал досъдебното по тоя текст? Пишете му името че да се посмеем.

27

Анонимен

преди 8 години

ПО ЕДНА СЕДМИЦА СЪМ СИ ДЪРЖАЛ БУСА В ПАРКИНГА НА ЛЕТИЩЕТО ВЪВ ФРАНКФУРТ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. СЛЕД КАТО СИ СВЪРША РАБАТАТА ОТИВАМ ПЛАЩАМ СИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА ПРЕСТОЙ И СПОКОЙНО СИ ИЗЛИЗАМ ОТ ПАРКИНГА. ДА ОБАЧЕ ТАМ Е ГЕРМАНИЯ И НЯМА ТАКИВА КОИТО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ.

26

Подвеждащо!

преди 8 години

Супер скапано и подвеждащо заглавие !Сега ще изкарат жената виновна, за повсеместната глупост на десетките институции!

25

TNT

преди 8 години

"...че в буса, паркиран на Терминал 1, има взрив." - ***, взив може да се случи, ама няма как да го има... с конкурс ли ви вземат за драскачи?!

24

Анонимен

преди 8 години

Така правят тези държавни хрантутници. Уволняват се,после осъждат държавата, възстановяват ги на работа и получават голямо обезщетение. Това са стари ченгеджийски номера.

23

честит

преди 8 години

Сега да ви кажа кво ще се случи:1. Тая ще се огъне на заплахите за съд и ще си тръгне по взаимно съгласие. 2. Ще излезе костелива леля, ще се консултира с адвокат. Ще ги съди. Ще ги осъди. В Страсбург със сигурност. Ще забърше едни 10-15 хиляди обезщетение за уволнение + уронване на доброто име. РАЗБИРА СЕ, ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ МОЯ И ВАШИЯ ДЖОБ.