59

Анонимен

преди 8 години

До 81Айде стига с тоя комунизъм, бе. Вече 26 години. Когато през 70-те бях дете, учителката ни говореше за някакви фашисти, които пречели на комунизма да победи. Нищо, че бяха минали почти 30 години от втората световна война. Та и сега така. На нас все някой ни с..е в гащите. Така е, когато сме некадърни, неможещи и неморални.

58

Защо

преди 8 години

Защо търсите полиция - викайте служителките от ... общината например. Или продавачите от близкия мол.Още ли не ви е ясно, че полиция трябва? А

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 78е как да я наричат, като е на 15...естествено че е детеи как ги върти тия двамата - - бази тъпотията - те се възползват ..тя ги въртяла

56

Анонимен

преди 8 години

тежка историяна 15 години вече отгредано дете......мъка и психолжката ...и тя какъв шок е изживяла......такива тиквеници не трябва да ги пускат от затвора, но такава ни е системата за жалост

55

Анонимен

преди 8 години

Чалгага, чалгатааааа... *** мамито на младите! И родители не могат да се противопоставят, защото тя залива обществото отвсякъде!

54

Анонимен

преди 8 години

Педофилска история.

53

Анонимен

преди 8 години

Дете е, това, че родителите не са го научили да си пази гащите, не превръща детето в жена ...

52

До 79

преди 8 години

Не приятелю до тук ни докара руско-комунистическото робство, заради което все още не можем да се възстановим, като нация/икономика и живеем в нещо средно между посткомунизъм и анархия. Твърде, твърде далече сме от демокрацията именно заради кухи червени тиквниеци като теб, които периодично качваха на власт БСП, които пък на свой ред фалираха България 5 или 6 пъти, защитавайки лични или руски интереси.

51

eeha

преди 8 години

ага болен сайдер на 30г ли да е?

50

Анонимен

преди 8 години

Какво дете, бе? Върти двама зрели мъже и я наричате дете?!

49

Бранник

преди 8 години

Сега най големи антикомунисти се децата и внуците на истинските комунисти убийци. Някого те или техните родители клепаха и вкарваха хората в Белене и реваха "С СССР напред". В момента тези наследници на изверги са първи демократи и евроатлантици.

48

Анонимен

преди 8 години

Тя е на 15,та на по 28,накъде отива тоя свят,вярно,че говорил за провинцията,ама и там хората трябва да имат малко морал.Отвратена съм.Някак не ми е мъчно.Такива хора не заслужават да живеят.

47

Анонимен

преди 8 години

Тия журналисти масово не правят разлика между инцидент (нещо случайно) и убийство (нещо умишлено) . Така е като се работи с ниско интелигентни хора.

46

Анонимен

преди 8 години

Волен е Човека на годината, такива магистрали шмърка, че субсидията на танкистите трябва да я допълват от руското посолство

45

Мераклия

преди 8 години

15 годишна ученичка в любовен триъгълник с двама 28 годишни. Каква поредна селска драма.

44

Голема Носталгия

преди 8 години

до НосталгияЗа същия Тодор, който в рамките на 45 години осъди на смърт и уби на 150 000 будни и образовани българи и държа други 10 милиона затворници и слуги на неговия строй ли говориш?Е имаше и такива,които се опитоха да избягат от този "рай", но бяха или разстрелвани още на границата или принуждавани да блъскат в лагер до края на живота си.

43

Носталгия

преди 8 години

Къде си Тодоре...Жалко за номичето...

42

Анонимен

преди 8 години

Мояя странаааа, моояя Бългааарияяя!

41

Анонимен

преди 8 години

Охрната на училищата е гола вОда! Всеки може да влезе!Някъде даже събират пари за "охрана" и за баджове на учениците,като че ли си нямат лични карти.Охранителят е някой батко,с когото момичетата флиртуват,или е дядо,който не моге да опази а от б клас.Знам, че ще напляскате минуси, но директорите на училища са много неадекватни в това отношение!Още повече, че инцидентът май е станал в двора,докато учеха децата ми, на една родителска среща ми казаха, че учителите отговарят за децата само в часа.

40

Macbeth

преди 8 години

Почивай в мир, мило дете! До долу пишещите: Вашата криворазбрана демокрация ни докара до тук. И това не започна вчера, а в началото на 90-те години. Спомнете си, още в ония години, десетки момичета биваха изнасилвани и насилствено изнасяни в чужбина. Вие си е избрахте, понасяйте си я...