79

до Кarpuzan

преди 8 години

Проституцията е основен поминък в София, не е в Сливен. Погледни парламента и правителството и ще разбереш.

78

Karpuzan

преди 8 години

То в Сливен проституцията е основен поминък на жените - като сводници са основно сърпузите им .

77

Анонимен

преди 8 години

И двамата мъже трябва да бъдат съдени преди всичко за педофилия.

76

kolio99

преди 8 години

До циникне вникваш детайлно у нещата! РОМантика!

75

Анонимен

преди 8 години

Полицаите са виновни.

74

Анонимен

преди 8 години

Ами те са на протести!

73

хм

преди 8 години

Ако беше повикала полиция???

72

sliven ponamirisva

преди 8 години

kakva ROMmantika a ?

71

циник

преди 8 години

Каква романтика, а? пп. романтика е новата дума вместо агресия. По демократично е, или онова дет некои разбират че е демократично!

70

Анонимен

преди 8 години

ВЧЕРА ЧЕТОХ 1500 ЛВ. ГЛОБА ЗА УБИЙСТВО НА КУЧЕ - ТОЗИ ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН УСЛОВНО

69

до 81

преди 8 години

Какво руско-комунистическо робство те гоне , бе другарю?. Нали дойдохс сините ***....си -олиго...ни на власт1990 година така наречени демократи. Спонсорирани от Сороски фондации. Между другото да не си от "соросо-протестна мрежа"?.

68

Романов

преди 8 години

До АнонименАми ,като могат само да пишат да станат учителки в прогимназията...а 20 -те заплати да отидат за благотворителност

67

Анонимен

преди 8 години

Бизнес климата св подобрява осезаемо.

66

Анонимен

преди 8 години

Оставка ! Оставка ! Оставка !

65

до 78

преди 8 години

15годишна е -непълнолетна -дете е /под 18 год е/ а какво правят двама ВЪЗРАСТНИ мъже с нея ??? това че са *** 2 пъти по възрастни от нея ,желаещи да ползват тялото й на 15 год момиче за секс - къде виждаш ТЯ да ги ползва,да ги ''върти'' .Възрастни мъже позлват младо момиче за секс -явно единия /превъртелия /е искал да я ползва и да изкарва пари от нея .Педофилът е решил да се прави на сводник/но е срещнал съпротива/ и е изперкал

64

Калина до 90

преди 8 години

Съгласна съм, че правомощията им са доста ограничени, но, моля да ми отговориш, ако ти откраднат колата и подадеш жалба в полицията, къде точно виждаш мясттоо на оръжието тук? И друго - проблем в подборът на кадри. Презумпцията да се започне работа в структурите са придобивките, не убедеността, че ще работиш за нечия защита. И още нещо - причината за стачката им беше не лошите условия, при които работят, а редуцирането на тези придобивки.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонименот 5 престъпления при които пострадали са мои познати /кражби - на кола ,обир на апартамент ,побой,/разкриваемост -0%ПЪЛНА НУЛА .с друг идуми -полицаите не работят п о''специалността си'', не разкриват престъпления ,не осигуряват сигурностт ,а вземат пари за това , и искат още повече пари за нищонеправенето си

62

до 87

преди 8 години

До Защокато ви викат от полицията -каква работа вършите ,а?? разкриваемост на престъпленията случайно да има ?? а и се викат полицаи -а не чантаджии ,работещи от 8 до17 часа ,трупащ и сланини по задните си части зад бюрото.Големи изисквания -щом имате ''господа полицаи'' -отговаряйте на още по големи -физически норми покривате ли ,колко от колегите ви имат шкембе,колко вземат подкупи,колко разкриват роми ,пребиващи възрастни в сев.зап.Бг?/Мдаа лесно се стои на едно място с ''искания''за пари..

61

Анонимен

преди 8 години

До Калина до 88ми така е като нямат право да стрелят ...ще пишат

60

Калина до 88

преди 8 години

По навик. По закон.И да, никой не отрича, че полиция е нужна! Друг е въпросът като ви повикаме (явно си полицай), каква работа свършвате. Защото моят горчив опит показва, че само пишете някакви показания и с това се изчерпва дейността ви!