169

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе ! Ще се справим със ситуацията ! Всяка година ВУЗовете ни бълват хиляди неграмотници, те ще оправят МИГовете !!! Ние топ от дърво измислихме та някакъв самолет ?

168

Ганчо

преди 8 години

Този договор ми прилича на тезата - да ремонтираш Порше в сервиз на Трабант. Въпреки, че втория твърди че може всичко. До всички поддържащи договора - бихте ли закарали автомобила си в местния гаражен сервиз или в сервиза на фирмата производител или дилърския сервиз???За това трябва да се мисли, преди всичко за надеждността на самолетите и живота на пилотите. Статистиката показва, че при самолетна катастрофа на военен самолет 80% от пилотите загиват. Това са факти. Нашите пилоти пушечно месо ли

167

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен221 то поне опел да беше ами то москвич се тази в коя тенекеджийница го дадеш

166

Анонимен

преди 8 години

ПОЛСКИ ВЪПРОСА Е ЗАКРИТ

165

Анонимен

преди 8 години

да да..в Полша всеки ден загиват по 7-8 пилота защото ремонтите се правят там и няма гаранции ,ама кой да се сети ,че трябва руска намеса !?

164

Анонимен

преди 8 години

миг да го ..... ПОЛСКИ ЩЕ БЪДАТ ВЪПРОСА Е ЗАКРИТ

163

Божидар

преди 8 години

Въпреки че изключително много одобрявам първоначалният начин на действие, който принуди Русия да даде приемлива цена, смятам че крайното решение договора да е с Полша е пълна глупост.И докато руската цена беше 6 пъти по-висока от Полската, имаше смисъл да се покаже на Русия че няма да и бъде позволено да си играе на монополист налагайки монополни цени , то в момента в който получихме пазарна цена от Русия трябваше да си сключим договора с тях.Защото е по-изгоден от полския. И по-законен.

162

Анонимен

преди 8 години

дреме ни

161

Анонимен

преди 8 години

До Идеалист да ти кажа не е зле рашките говорят за 60% комисиони за зделките миг 29 К при индусите е 50% за су 30 греко пък го кара скромно само 35 % за тамошните ф 16

160

Анонимен

преди 8 години

"България тепърва ще води преговори с Полша по още две точки полската страна да осигури пълна логистична поддръжка за самолетите ни, както и да ги приведе в пълно съответствие със стандартите в НАТО." Май на поляците не им трябват никакви резервни части от Русия. Не разбирам за какво е целия този вой? Просо ги е яд, че са загубили пазар. И явно ще земем некакви трошки 2 ра ръка, но с продажни политици...

159

Анонимен

преди 8 години

Генералният директор на РСК "МиГ изпрати писмо до извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация у нас Юрий Исаков, в която съобщава, че спира поддържането на българските изстребители.То пък като че ли досега са ги поддържали. Приказки на инат, за подхранване на русофилството у нас и нищо повече. В края на краищата България не е руска колония и сама може да реши кой сервиз да и поддържа самолетите. Това че са производство на СССР, не значи че са собственост на Русия.

158

Анонимен

преди 8 години

ПОЛСКИ ЩЕ СА рашко никой не го пита ТОЧКА

157

Анонимен

преди 8 години

Явно има още заблудени, че ще се купуват нови самолети. Не Лада, колело няма да имаме!

156

Анонимен

преди 8 години

До Боби Да, 33 е палубен изтребител, 29 - не. Ако се реши да се прави, ще бъде кърпеж. За мен сделката ни с Полша е правилна, защото това ще бъде последният ремонт на тия мотори. Руснаците няма да го направят, ще шикалкавят, за Полша - не знам. По-нататък ще ни трябват нови самолети, ако имаме ***.

155

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 202Ако закриеш автосалона на "Лада" . не означава, че ще ходиш пеш, нали? Има мноооооого други марки, далеч по-добри.

154

Анонимен

преди 8 години

Ис ремонт и без ремонт на два-три самолета ,все тая,пак ще сме си пълни ***.

153

Анонимен

преди 8 години

Нали това е целта - да закрият ВВС и да кажат, че руснаците са виновни.

152

Боби

преди 8 години

До Анонимен 197Дори стария Су-33 има по-високи характеристики от МиГ-29К във всичко освен електрониката. Но да се направи нова версия на електрониката и да се тества ще отидат 3-5 години. Тогава ще почнат морската версия на Т-50 да подготвят. Двойна работа ...

151

Анонимен

преди 8 години

Не щем руско оръжие и самолети. Нас ще ни пази НАТУрция с натурски самолети или натогръцки самолети.

150

Боби

преди 8 години

До Анонимен 185Р-33 да на самолета 9-12 МиГ-29АР-33МК на самолета МиГ-29К и МиГ-35 вече е с обслужване по състояние за всички двигатели в открити източници дават ресурс 4000/1000 което не може да е вярно дават за Р-33 серия 3 още че е с увеличен ресурс но пак го дават 4000/1000.Няма достатъчно информацияЗа западните двигатели не намерих данни за ресурсите Защото те се експлоатират по състояние сигурно за това и няма. Канада на студено е едно а в Египет в пустинята съвсем друго.