109

Анонимен

преди 8 години

До do 123то освен даси чупиш костите за друго не става тази каруца

108

Боби

преди 8 години

До Анонимен 138Двигателя на Ан-2 не е на Ролс Роис а наследник на Американските Райт Циклон

107

Анонимен

преди 8 години

За сведение на неграмотните натоски ***. През 80-те години СССР разработваше своите изтребители, които да бъдат равностойни на Ф-15 и 16 с много грижливо конструиране на планера и постигане на отлична аеродинамика на самолетите си. Защото бяха назад с елементната база. Сега когато наваксаха в изоставането, правят най-добрите самолети в света! Защото отлична аеродинамика+модерна електроника, това е залогът за успех. И те го показват в Сирия.

106

do 123

преди 8 години

Смешно е да наричаш МИГ 29 ***!Смешнико ти не си го виждал този самолет на живо, а коментираш тук. Аз имам 132 летателни часа на МИГ 29 и съжалявам, че няма как да те кача на него и там горе този самолет да ти счупи няколко кости, след което да те приземя в безсъзнание.

105

Боби

преди 8 години

До тролгеносен 1241. не си прав Индийските МиГ-29 са воювали срещу Пакистан съвсем успешно но нямат въздушни боеве.2. Всички победи срещу МиГ-29 от страна на западни самолети са постигнати с помощта на АУАКС Е-3 това е все едно да се стреля почти като на полигон срещу руските самолети. Същото щеше да е ако МиГ-29 подкрепени от А-50 стрелят срещу западни самолети без подкрепата на западни Ауакси.

104

Анонимен

преди 8 години

АН-2М са Стелт и не ги лови радар, щото са от плат. Моторите може да си ги ремонтираме и сами, нищо че са "Ролс-Ройс".

103

Анонимен

преди 8 години

До Бранник е някой ставаха и в БНА при соца обикновено тези дето бяха максимално далеч от бкп НО РАЗЛИКАТА С ЦАРСКИТЕ СИ БЕ ДРАСТИЧНА

102

Бранник

преди 8 години

русия се цуна от.ад, това е положението, айде дОсФидания и т.н

101

Средното пръстче:

преди 8 години

ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ ПРАЗ.....!!!ВСИЧКИ РУСКИ ТЕНЕКИЙ --НА СКРАП!

100

Бранник

преди 8 години

130 Това е ФАКТ, България няма офицерство от черната дата 9.9. 44 г насам., комунизма няма нужда от офицери а от слугинаж разплут и ***

99

Анонимен

преди 8 години

До Бобище вземат немски или американски НЕ Е КАТО ДА НЕ СА ГО ПРАВИЛИ ПОЛЯЦИТЕ

98

Бранник

преди 8 години

до 127 И мене ме е яд, че сега не ви монтираме модернизирани газови камери в Гонда вода, да бачкат денонощно, за месец- два кьорава руска *** нема да остане!

97

rom . balgarin

преди 8 години

ei baiganiovci -pisnaxte mi koi bil za xamerikancite i koi za rysnacite -vie balgariliste ili predateli ot krai vreme ednite edno drygite drygo...........

96

Боби

преди 8 години

До 117Да наистина Реактивните двигатели в сравнение с тези с вътрешно горене са много по-прости. Въпросът е в материалите. 4-5 фирми в света произвеждат части за реактивни двигатели или по специално лопатките за горещата част на двигателя..

95

Анонимен

преди 8 години

Борисов ще остане в историята, като генералът на герберите дето е съсипал българската авиация и българската държава.Колко много ме е яд на комунистите че са били такива милозливи мимози и не са инсталирали камери и пещи в трудовите си лагери. И да чистят до девето коляно седесарската ***! За пет-шест години щеше да се подобри генофонда за едно столетие напред поне.

94

тролгеносен

преди 8 години

МиГ 29 НЯМА спечелен въздушен бой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА!!!!!!!!!!! ФАКТ!! ДА СЕ БРАКУВАТ НЕМЕДЛЕНО!!

93

Бранник

преди 8 години

ако "произвеждаш" *** като Миг, по- разумно е да не го изтъкваш щото ставаш за смях, така че москалия да си трае, трошките са си наши и ще ги дадеме на ремонт където си искаме

92

Анонимен

преди 8 години

До дтт старо *** гдр миговете ги МОДЕРНИЗИРА ГЕРМАНИЯ ПОСЛЕ ГИ АРИЗА БАРАБАР С ОБОРУДВАНЕТО НА ПОЛША

91

до 109

преди 8 години

И завод за галактики имаше, ама го ликвидираха, нали? С лиценз ;) )

90

долу ГЕРБ

преди 8 години

Вече нямаме армия защото армия значи офицерство .А такова няма.Всички по -свестни измряха или напуснаха.Имаме пишман патриоти ,бранници ,но нищо истинско .Остава Волен да стане народен хайдутин .Пак ще се върнем на четническото движение и из чужбина ще се правят легии .Турското робство настана.А най -страшното е че не ни завладя Турция,а нашите българомразци ни поробиха.