6

Анонимен

преди 8 години

Ако влагаха усилия да са на мястото си и да изработят елементарни маханизми за събираемост на глобите, щяхме да сме като в райско кътче. Но понеже ги мързи да си вършат задълженията, мерките си остават "на хартия", за да има основания за по-сериозни корупционни схеми и липса на съществен контрол. Поредното ниско ефективно движение от страна на "законотворците"!

5

Анонимен

преди 8 години

КАТ трябва да спира за шум над нормите. Това обаче няма да стане защото КАТ работят от 08:00 до 17:00 като всички чантаджии. Освен това след като има желание за гонки, дрифтове и шумни ауспухи, тук е мястото на СБА да организира такива. Зрителите могат да плащат билети. СБА обаче няма да ги организира защото в глупавите глави на тези типове има само забрани.

4

Анонимен

преди 8 години

и за отнемащите предимство и минаващите на червено пак нищо. Вчера в рамките на няма и 5 мин, за не повече от километър, 2ма *** си минаха на 100% червено около мен - единия едва не ме отнесе като спрях на светофара, другия си мина най-безцеремонно на следващия... та защо за тоя вид *** не се чува нищо за увеличаване на санкциите?

3

?

преди 8 години

Четиво за кандидат-кметица: Анелия Клисарова откри кампанията си, като обеща дрифт-зона във Варна!???

2

Анонимен

преди 8 години

Глупост, след глупост и накрая още по-голяма глупост! Това са предложенията и промените, които се приемат от страна на МВР, така е последните поне 15 години. Най-тъжното е, че през цялото време се борят със следствията на проблема, а не самия проблем, но толкова остана капацитета на нашите "експерти".

1

СП

преди 8 години

точките да бъдат 21 както е почти в цяла европоаи за 3-4 нарушения да свършват ,,,,,,,,,,,,