26

Анонимен

преди 8 години

До Джигитне си разбрал ...глобите с 10 км над ограничението си остават , но тези за над 30 км над допустимото стават двойни ..ако досега е била 200 лева става 400

25

Анонимен

преди 8 години

Щом няма санкциониране на нарушителите, каквото и да приемат все тая.

24

Анонимен

преди 8 години

Защо нищо не пише за неправилно паркираните автомобил по улиците? Кой ще накаже мутрите, които спират безразборно където си поискат?

23

Анонимен

преди 8 години

Това ще важи ли за гонки с мотори посред нощите?

22

Анонимен

преди 8 години

Съвсем сериозно, може ли някой да ми разтълкува това, т.к. по начина, по който го разбирам, не виждам логика и ми звучи абсурдно: "Ако участник в гонка обаче доброволно разкаже, че е участвал, то тогава той няма да носи наказателна отговорност."

21

Анонимен

преди 8 години

''Ако участник в гонка обаче доброволно разкаже, че е участвал, то тогава той няма да носи наказателна отговорност.''ееее, абе има закон, ама ако потвърдиш, че си го нарушил си освободен от наказателна отговорност. Абе вие имате ли акъл бе? Ми нали всеки ще признава. Ами утре като бутнат някой и го утрепят, ще каже, че участва в гонка s непознати и затова утрепал човека. Няма наказание. Узаконяване на престъпление, така го разбирам.

20

edin

преди 8 години

Проблема е в неплащането на глобите а не в техния размер!Кухи ***,такива!!!

19

edin

преди 8 години

Имам усещането,че днешните полицаи са по-ограничени умствено от едновремешните милиционери!

18

Дошо

преди 8 години

Всички бенвета извън закона!

17

Rap

преди 8 години

:-)koi otiva kam hladilnika si, kam klozeta si, kam krevata, kam buroto si si s previshena skorost 30, 50, 60 km?:-) koito ne e nauchil i ne znae pravilata ili gi znae i ne gi spazva, e aut ot igrata. Forever! Cherven karton:-)

16

Анонимен

преди 8 години

Гледайте Полицаят от Сентропе с Луи дьо Финес. Той го е казал.

15

ss

преди 8 години

До АнонименКогато такива селяни като теб си отидат на село да си гледат кравите!

14

от Истанбул

преди 8 години

Тук средната скорост по улиците е 110 км/ч. Въпрос на навик. Тези дето злобеят че на някого ще му вземат книжката ще ядат бой тук. *** мозъкът им работи много бавно.

13

Юрист

преди 8 години

Но защо никъде в статията не се споменава, че това е само проект и не е сигурно дали изобщо ще бъде приет и ще влезе в сила, какво остава кога...

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11 е те тука си грешка - в нашата любима територия има насрещно движение по магистралите най-редовно :)

11

КУКЛОВОД

преди 8 години

КАЗАХ ВИ ВСЕКИ ШОФЬОР Е ПОТЕНЦИАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, СЛУЧАЙНО СЕ ЗАЗЯПАШ И КАРАШ СЪС 150 ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА ЗА 6 ГОДИНИ ТОВА Е ВСИЧКИ БЪЛГАРЯ ПО ЗАТВОРИТЕ... ГНИЙТЕ ОЩЕ И СЕ РАДВАЙТЕ НА МАФИОТА А В ГРАДА НА НЯКОЙ БУЛЕВАРД 110КМ И ЧАО СВОБОДА В ПАНДИЗА

10

Анонимен

преди 8 години

Много просто. Ако се намалят безбройните ограничения антагонистите няма да имат поводи за конфронтация и движението ще стане по-спокойно. Трябва организация на пътищата, а не оправдания. Магистралите не се ядат, но там няма насрещно движение. Това намалява шансовете на убийците да предизвикват катастрофи.

9

Анонимен

преди 8 години

а кога ще има брутални санкции за минаване на червено и неправилно изпреварване? Или отнемане на предимство? Това са причините за катастрофи, не скоростта!

8

Анонимен

преди 8 години

Акога катаджиите ще започнат да глобяват за предизвикателно бавно каране по средата на пътя? Пътищата са пълни с убийци които предизвикват да бъдат изпреварени и после пречат с единствената цел да предизвикат инцидент.

7

Keks

преди 8 години

Nad 30km previsheno ogranichenie na skorostta...i shofiorskata knijka da e otneta zavinagi...stom ne razbirat za kakvo se otnasia ogranichitelnia znak, te sa savsem ne na miastoto si. Stop na shofiorskata im kariera za vechni vremena.:-)